AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

31 yaşındayım fsh ım düşük ama am 0.51

Az önce başka bir doktora gittim c.tesi görülen 4 yumurtadan 2 tanesini göremiyorum dedi doktor :KK43: yani sadece 2 tane yumurtam var :KK43: doktor fsh 4.74 olduğuna inanması amh çok düşük olmasına rağmen fsh nasıl bu kadar düşük dedi. Fsh güveniyordum öyle konuşunca artık ona da güveniyorum :KK43:

Az önce başka bir doktora gittim c.tesi görülen 4 yumurtadan 2 tanesini göremiyorum dedi doktor :KK43: yani sadece 2 tane yumurtam var :KK43: doktor fsh 4.74 olduğuna inanması amh çok düşük olmasına rağmen fsh nasıl bu kadar düşük dedi. Fsh güveniyordum öyle konuşunca artık ona da güveniyorum :KK43:
CANIM TSH HORMONUA BAKTIRDINMI ONDA SIKINTI OLUNCA AMH VE FSH I ETKİLİYOR. EĞER ÖYLE BİLDİĞİM KADARIYLA İLAÇLA TSH NORMALE DÖNÜNCE DİĞERLERİ DE NORMALE DÖNÜYOR.

Troid hormonlarina baktır dim normalde tsh varmiydi bilmiyorum sonuçlarim doktorda.:KK43: Allahım bu nasıl bir imtihandir Rabbim sen yardım et :KK43:

moralini bozma canım bende aynı şekilde ama doktor bana hiç bir yorum yapmadı bunun için amh hariç gayet iyi o da moralini bozmasın dedi çok olumlu yaklaştı bana hatta tedavi bile vermedi eve git kendin dene 1 yıl dedi

Merhaba.. gruba yeni üye oldum arkadaşlar. Ben 6 aylık evliyim. Şimdiye kadar çocuk düşünmedik. Adetim geciktigi için doktora gittim bana direk tüp bebek önerdiler şok oldum :KK43:( sonra başka bir doktora gittim amh değerime baktılar 0.13 çıktı. Ve biran önce tüp bebek merkezlerine başvur dediler 5 gündür Ağlıyorum.. korunuyorduk ama 3 gündür bıraktık korunmayi. .28 yaşındayım. .3 gündür arastiriyorum kafayı yiycemm nolur bana umut edeceğim birseyler söyleyin. Saşkınlıktan doktora biz denemedik şu ana kadar bile demek aklıma gelmedi...
Canım ya ben de benzer durumdayım. Ne yaptın bu geçen süre zarfında peki, tüp bebek tedavisine başladın mı?

Canım ya ben de benzer durumdayım. Ne yaptın bu geçen süre zarfında peki, tüp bebek tedavisine başladın mı?
Canim biraz zor oldu ama normal yoldan hamile olamayacagimi anladım hiç denemeden ve tek carenin de tüp bebek olduğuna kendimi inandırdim. Iyi Bir tüp bebek merkezi buldum konuştum bir sürü tahlil yapıldı ilaclara başladım. Şuan adet olmayı bekliyorum adet olunca başlayacaz. Çünkü beklemek zaman kaybı olacak bizim için. Bekleyip kendimizi yipratmak yerine başlamaya karar verdik.bakalim hayırlısı olsun.Rabbim isteyen herkese versin bize de versin inşallah. Sonuçta veren de O alanda O. imanimizi güçlü tutup Allaha sığinmaliyiz her durumda. Hayat bu.her an herseye hazırlıklı olmalıyız.

merhaba arkadaşlar
benimde amh değerim 0.4 çıktı,düzen lab da yapılmıştı,tekrar yaptırmadım,yumurta sayı ve kaliteyi artırmak için en çok verilen ilaç dhea biosteron,bana pek çok merkez bu ilacı önerdi,aklınızda bulunsun,ben de sizin gibi her yazılanı okudum,her yöntemi denedim,pek çok merkez gezdim,2 aşılama,3 histereskopi,ve 7.denemede çok şükür rabbime hamile kaldım,inanın bu değer tek başına bir anlam ifade etmiyor,bazen devlet hastanesinde yapılan değerlerde yanlışlık olabiliyor,iyi bir merkezde yaptırın,tedaviye hazır olduğunuzda başlayın,zor bir yola girdiğinizi bilerek herşeye hazırlıklı olun ve vazgeçmeyin,tüp bebek tedavisi zor,bu değerlerle iki kat zor,ama nasipse vakit saat gelince oluyormuş demek ki..ümidinizi yitirmeyin,rabbim yardımcınız olsun,her zaman dualarımdasınız,siz de benden duanızı esirgemeyin...
Hangi tüp bebek merkezine gittiniz Ankara da

Ben
Senin durumun nedir biraz bahseder misin
Ben de 28 yaşındayım. 3,5 yıllık evliyam ancak 3 aydır bebek düşünüyoruz. Sağlıklı bi gebelik olsun diye kontrolden geçerken öğrendik. Fsh yüksek bu ay 13 tü. Prolaktin bazen yükseliyor. AMH 0,68. Direk tüp bebek dediler bana da. Kaç Dr a gittiysem tedavi şart dediler. Biz de hemen kabul edemedik. İçimizde bi inanç var benim de son normal denemelerim. Ilk ay primolut vermişti Dr fsh yüksekliği için . 2. Ay kimyasal gebelik geçirdim. 3 ay HSG çektirdim temiz çıktı. 15 tatilden dolayı ayrı kaldık zaten. Bu ay da çatlatma iğnesi vuruldum bakalım. Bekliyoruz. Bu ay olmazsa bi dahaki ay ben de başlıyacağım sanırım

Ben

Ben de 28 yaşındayım. 3,5 yıllık evliyam ancak 3 aydır bebek düşünüyoruz. Sağlıklı bi gebelik olsun diye kontrolden geçerken öğrendik. Fsh yüksek bu ay 13 tü. Prolaktin bazen yükseliyor. AMH 0,68. Direk tüp bebek dediler bana da. Kaç Dr a gittiysem tedavi şart dediler. Biz de hemen kabul edemedik. İçimizde bi inanç var benim de son normal denemelerim. Ilk ay primolut vermişti Dr fsh yüksekliği için . 2. Ay kimyasal gebelik geçirdim. 3 ay HSG çektirdim temiz çıktı. 15 tatilden dolayı ayrı kaldık zaten. Bu ay da çatlatma iğnesi vuruldum bakalım. Bekliyoruz. Bu ay olmazsa bi dahaki ay ben de başlıyacağım sanırım
Hımm hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Bizde başta biraz deneyelim dedik ama amh 0.13 olduğu için geç kalabiliriz diye düşündük. Bakalım Rabbim Hayirlisi ni versin

Hımm hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Bizde başta biraz deneyelim dedik ama amh 0.13 olduğu için geç kalabiliriz diye düşündük. Bakalım Rabbim Hayirlisi ni versin
BENİM DE AMH 0.13 BİZ DE TÜP BEBEK DENEDİK.ŞUBATTA OLMADI.DOĞAL YÖNTEMLERLE BİŞEY LER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.ÇAKŞIR ASLANPENÇESİ CİVANPERÇEMİ ARISÜTÜ POLEN DENİYORUM. MENAPOZ BELİRTİSİ OLARAK AYAKLARIM YANMAYA BAŞLAMIŞTI.BU BİTKİLERİ İÇİNCE ÇOK AZALDI. UMUT ETMEYE ÇALIŞIYORUM.STRESLİ BİR DÖNEM YAŞIYORUM.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCI OLSUN.

AMH DÜŞÜKLÜĞÜ İÇİN İNCİR KÜRÜ TAVSİYE EDİYOLAR.FSHIN GAYET İYİ.İNŞALLAH BEBİŞİN OLUR.

Ankarada değil fethiye Ersan var malatyada
Merhaba arkaasim sende malatyadamisin.. benimde iki tup tikali cikti ya laparaskopi ile acilacak tabi acilorsa acilmazsa bende tup bebege basliycam :KK43: ne diyelim derdi veren Allah elbet dermanida verecektir...bende dogu fertille fethoye ersan arasinda kaldim nasil biryer memnunmusun

Merhaba arkaasim sende malatyadamisin.. benimde iki tup tikali cikti ya laparaskopi ile acilacak tabi acilorsa acilmazsa bende tup bebege basliycam :KK43: ne diyelim derdi veren Allah elbet dermanida verecektir...bende dogu fertille fethoye ersan arasinda kaldim nasil biryer memnunmusun
Ben malatyada değilim ama fethiye Ersan i çok duydum memnunum da. Türkiyede sayili genetik merkezlerinden biri ayrıca. Yani çıkabilecek sorunlara karşı önlem alan bir yer. Tavsiye ederim. 1 defa gittim konustum bizimki biraz aceleye geldi cunku vakit kaybetmemem gerekiyordu.başka yerlere gitmedim direk oraya gittiğim için kıyas yapamam. Iyice araştır istersen

BENİM DE AMH 0.13 BİZ DE TÜP BEBEK DENEDİK.ŞUBATTA OLMADI.DOĞAL YÖNTEMLERLE BİŞEY LER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.ÇAKŞIR ASLANPENÇESİ CİVANPERÇEMİ ARISÜTÜ POLEN DENİYORUM. MENAPOZ BELİRTİSİ OLARAK AYAKLARIM YANMAYA BAŞLAMIŞTI.BU BİTKİLERİ İÇİNCE ÇOK AZALDI. UMUT ETMEYE ÇALIŞIYORUM.STRESLİ BİR DÖNEM YAŞIYORUM.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCI OLSUN.
Amin çok zor dönemler gerçekten. Bende kan pıhtılaşmasi da çıktı pazartesi iğnelere basliycam.gobekten yapılan bir iğneymis.bakalim biz ilk defa deniycez doktor umutlu konuştu inşallah olur.

Ben malatyada değilim ama fethiye Ersan i çok duydum memnunum da. Türkiyede sayili genetik merkezlerinden biri ayrıca. Yani çıkabilecek sorunlara karşı önlem alan bir yer. Tavsiye ederim. 1 defa gittim konustum bizimki biraz aceleye geldi cunku vakit kaybetmemem gerekiyordu.başka yerlere gitmedim direk oraya gittiğim için kıyas yapamam. Iyice araştır istersen
Anladim canim kimi dogu fertil iyi diyor kimi fethiye ersan napsam bilemedim Rabbim insallah hayirli saglikli mucizelerini tez vakotte gonderir

X