AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canim bişey daha soracam.folikul adetliyken mi bakılıyor doktor bugün baktı adetli değildim ve 2 sağda 2 de solda yumurtan var dedi. Bide bu tüp bebek süre olarak toplamda kaç günü buluyor biz sorduk bugün 15-20 günde bitiyor dedi. Ama yazdıklarınıza bakıyorum uzun süredir süreç devam ediyo. Bişey anlamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim

canim kimisinde uzun protokol kimsinde kisa protokol uygulaniyor.ben birkac tup bebek tedavisi gordum hepsi kisa protokoldu.adetin 3.gunu ignelere basliyosun yumurtalarin buyumesi icin.yumurtalar yeterli buyukluge geldiginde yaklasik 20mm ulastiginda toplaniyor.adetin ne zamandi en son?

1 Şubat Adetim. Hımm inşallah tutar.senin ki neden tutmadı. Rabbim kolaylaştırır inşallah. Tez zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder ınnnsalllahhh. ..hepimize.

1 Şubat Adetim. Hımm inşallah tutar.senin ki neden tutmadı. Rabbim kolaylaştırır inşallah. Tez zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder ınnnsalllahhh. ..hepimize.

Yumurta az olusuyordu bende.zaten elde edilenlerde kalitesizdi.nasip olmadi.insallah Rabbim sana nasip eder.

merhaba arkadaşlar
benimde amh değerim 0.4 çıktı,düzen lab da yapılmıştı,tekrar yaptırmadım,yumurta sayı ve kaliteyi artırmak için en çok verilen ilaç dhea biosteron,bana pek çok merkez bu ilacı önerdi,aklınızda bulunsun,ben de sizin gibi her yazılanı okudum,her yöntemi denedim,pek çok merkez gezdim,2 aşılama,3 histereskopi,ve 7.denemede çok şükür rabbime hamile kaldım,inanın bu değer tek başına bir anlam ifade etmiyor,bazen devlet hastanesinde yapılan değerlerde yanlışlık olabiliyor,iyi bir merkezde yaptırın,tedaviye hazır olduğunuzda başlayın,zor bir yola girdiğinizi bilerek herşeye hazırlıklı olun ve vazgeçmeyin,tüp bebek tedavisi zor,bu değerlerle iki kat zor,ama nasipse vakit saat gelince oluyormuş demek ki..ümidinizi yitirmeyin,rabbim yardımcınız olsun,her zaman dualarımdasınız,siz de benden duanızı esirgemeyin...

Merhaba arkadaşlar. Benim adetin bir hafta geçti diye kan testi yaptırdım. 17 çıktı. Pozitif dediler .eve gelince kanamam oldu.neden sizce? Kahve -pembe gibi ama leke gibi değil tam.bilen varmi?

Sizde korunuyordunuz heralde bir anda öğrendiniz benim gibi yasinIs kac
ben 30 yaşındayım şuan bal çörek otu tarçın yiyorum ovulasyon testi ile yurta takibi yapmaya başladım bide preseed denilen bi ürün siparişi verdim bekliyoruz bakalım..

Yaşım 28. Ilaclara baslaycaz zaten bide diyet verdi doktor onları uygulamaya çalışıcam. Hayıt tohumu aldık kullanmak ilaçlarla beraber sıkıntı olur mu acaba

hayıt tohumu fsh düşürüyor ama başka yan etkileri olabilir iyi araştır sana uyuyırsa iç derim

sonuca ulaşmışsın tebrikler :) benimde amh 0.52 senin bundan başla sorun var mıydı? tüp bebekle mi gebe kaldın? kaçıncı tüp bebekti?

canım düzen lab. bende yaptırdım amh 0.28 benim eşiminde sonuçlarını bekliyoruz...bizede büyük ihtimal tüp bebek diyecek...sen kim tarafından tedavi edildin...

KIZLAR BENİM ;
T3 3,08
T4 1,05
TSH 0,91
ESTRADİOL 10
FSH 29.05
LH 11.22
PROLAKTİN 16.33
AMH 0.14
3. TÜP BEBEĞİ DENİCEZ.BAZEN MORALİM BOZULUYOR.NELER YAPABİLİRİM HEP ONU ARAŞTIRIYORUM.HERHANGİ NBİR ÖNERİNİNZ VARSA YAZARSANIZ SEVİNİRM.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

fsh yüksek olduğu halde estradiol neden bu kadar düşük? doktorun birşey dedi mi bunun için ?
benim amh 0.52 e2 196

ben bal çörekotu tarçın karışımını duymuştum onu 3 hafta her sabah yedim ovulasyon testine göre dün yumurtlamış olmam lazım ve bugün kasıklarım adet oluyormuşum gibi çok ağrıdı hala da ağrıyor sanırım işe yaradı dene istersen garip bir karışım değil yemeside güzel
umarum bu sefer sonuca olaşırsın

DENİCEM.YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. E2 NEDEN DÜŞÜK BİLMİYORUM.SALI GÜNÜ RANDEVUM VAR.DOKTORA SORARIM.SENİN FSHIN KAÇ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…