- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 38
-
- Konu Sahibi crocus7919
Canim bişey daha soracam.folikul adetliyken mi bakılıyor doktor bugün baktı adetli değildim ve 2 sağda 2 de solda yumurtan var dedi. Bide bu tüp bebek süre olarak toplamda kaç günü buluyor biz sorduk bugün 15-20 günde bitiyor dedi. Ama yazdıklarınıza bakıyorum uzun süredir süreç devam ediyo. Bişey anlamadım. Bilgilendirirseniz sevinirimaynen bende çok okudum amh düşük olup 0,1 olan bile vardı morjolojisi bozuk olup hamile kalanlar önce inanmak lazım bazı şeyler için ve zaman kaybetmemek lazım boşyere keçiboynuzu incir kürü soğan kürü zaman kaybetmeyin lütfen gerçekten zaman çok önemli. Bu arada doktoruma sordum eğer bunların faydası olsaydı kenara bir çuval incir keçiboynuzu koyar insalara yedirirdik diyor fazla bağlanmayın böyle şeylere arkadaşlar bu yüzden zaman kaybetmeyin yine yapın ama yaparkende bütün tetkiklerinizide gözden geçirin ilaçlı rahim filmini mutlaka çektirin eğer tedavi alacaksanız ve doktorunuz böyle bir işlem yapmadan başlarsa kabul etmeyin hatta bence orayı değiştirin doğru yerde değilsiniz demektir rahim filimi kapalı tüpleri açıyor verilen ilaçlı sudan dolayı bu yüzden normal yolla hamile kalma olasılığınız yüksek oluyor. Eğer düşükleriniz fazla kürtajınız yada karından herhangi bir ameliyatınız varsa kist miyom gibi şeyleriniz varsa yada şüpheleniyorsanız mutlaka paraya kıyıp histereskopi yaptırın bunların hepsi bu işlemde çözülüyor. Sormak isteğiniz bir konu olursa sorabilirsiniz.
Canim bişey daha soracam.folikul adetliyken mi bakılıyor doktor bugün baktı adetli değildim ve 2 sağda 2 de solda yumurtan var dedi. Bide bu tüp bebek süre olarak toplamda kaç günü buluyor biz sorduk bugün 15-20 günde bitiyor dedi. Ama yazdıklarınıza bakıyorum uzun süredir süreç devam ediyo. Bişey anlamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim
1 Şubat Adetim. Hımm inşallah tutar.senin ki neden tutmadı. Rabbim kolaylaştırır inşallah. Tez zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder ınnnsalllahhh. ..hepimize.canim kimisinde uzun protokol kimsinde kisa protokol uygulaniyor.ben birkac tup bebek tedavisi gordum hepsi kisa protokoldu.adetin 3.gunu ignelere basliyosun yumurtalarin buyumesi icin.yumurtalar yeterli buyukluge geldiginde yaklasik 20mm ulastiginda toplaniyor.adetin ne zamandi en son?
1 Şubat Adetim. Hımm inşallah tutar.senin ki neden tutmadı. Rabbim kolaylaştırır inşallah. Tez zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder ınnnsalllahhh. ..hepimize.
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.. Kaç tane oluşuyordu peki.Yumurta az olusuyordu bende.zaten elde edilenlerde kalitesizdi.nasip olmadi.insallah Rabbim sana nasip eder.
ben 30 yaşındayım şuan bal çörek otu tarçın yiyorum ovulasyon testi ile yurta takibi yapmaya başladım bide preseed denilen bi ürün siparişi verdim bekliyoruz bakalım..Sizde korunuyordunuz heralde bir anda öğrendiniz benim gibiyasinIs kac
Yaşım 28. Ilaclara baslaycaz zaten bide diyet verdi doktor onları uygulamaya çalışıcam. Hayıt tohumu aldık kullanmak ilaçlarla beraber sıkıntı olur mu acaba
merhaba arkadaşlar
benimde amh değerim 0.4 çıktı,düzen lab da yapılmıştı,tekrar yaptırmadım,yumurta sayı ve kaliteyi artırmak için en çok verilen ilaç dhea biosteron,bana pek çok merkez bu ilacı önerdi,aklınızda bulunsun,ben de sizin gibi her yazılanı okudum,her yöntemi denedim,pek çok merkez gezdim,2 aşılama,3 histereskopi,ve 7.denemede çok şükür rabbime hamile kaldım,inanın bu değer tek başına bir anlam ifade etmiyor,bazen devlet hastanesinde yapılan değerlerde yanlışlık olabiliyor,iyi bir merkezde yaptırın,tedaviye hazır olduğunuzda başlayın,zor bir yola girdiğinizi bilerek herşeye hazırlıklı olun ve vazgeçmeyin,tüp bebek tedavisi zor,bu değerlerle iki kat zor,ama nasipse vakit saat gelince oluyormuş demek ki..ümidinizi yitirmeyin,rabbim yardımcınız olsun,her zaman dualarımdasınız,siz de benden duanızı esirgemeyin...
canım düzen lab. bende yaptırdım amh 0.28 benim eşiminde sonuçlarını bekliyoruz...bizede büyük ihtimal tüp bebek diyecek...sen kim tarafından tedavi edildin...merhaba arkadaşlar
benimde amh değerim 0.4 çıktı,düzen lab da yapılmıştı,tekrar yaptırmadım,yumurta sayı ve kaliteyi artırmak için en çok verilen ilaç dhea biosteron,bana pek çok merkez bu ilacı önerdi,aklınızda bulunsun,ben de sizin gibi her yazılanı okudum,her yöntemi denedim,pek çok merkez gezdim,2 aşılama,3 histereskopi,ve 7.denemede çok şükür rabbime hamile kaldım,inanın bu değer tek başına bir anlam ifade etmiyor,bazen devlet hastanesinde yapılan değerlerde yanlışlık olabiliyor,iyi bir merkezde yaptırın,tedaviye hazır olduğunuzda başlayın,zor bir yola girdiğinizi bilerek herşeye hazırlıklı olun ve vazgeçmeyin,tüp bebek tedavisi zor,bu değerlerle iki kat zor,ama nasipse vakit saat gelince oluyormuş demek ki..ümidinizi yitirmeyin,rabbim yardımcınız olsun,her zaman dualarımdasınız,siz de benden duanızı esirgemeyin...
Ben son denemeyi ankara başkent hastanesinde hulusi hocayla yaptım...hakkında hayırlısı olsuncanım düzen lab. bende yaptırdım amh 0.28 benim eşiminde sonuçlarını bekliyoruz...bizede büyük ihtimal tüp bebek diyecek...sen kim tarafından tedavi edildin...
İNCİR KÜRÜ,TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ,HAYITOTUYUMURTA REZERVİ VE KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN NASIL BESLENMEK GEREKİR. HEM YUMURTA OLUŞSUN HEMDE YUMURTANIN KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR.
İNCİR KÜRÜ HAYIT OTU TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİYUMURTA REZERVİ VE KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN NASIL BESLENMEK GEREKİR. HEM YUMURTA OLUŞSUN HEMDE YUMURTANIN KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR.
HIMM TEŞEKKÜRLER CANIM BEN ŞU ANDA DOKTORUMDAN MEMNUNUN İNŞALLAH BOŞA ÇIKMAZ...Ben son denemeyi ankara başkent hastanesinde hulusi hocayla yaptım...hakkında hayırlısı olsun
bence de tekrar yaptır.Bir kere bu iş kadın doğumcuların değil biran önce iyi bir yerde amh tekrarla Banada aynısını yaptılar evde huzur bırakmadılar
fsh yüksek olduğu halde estradiol neden bu kadar düşük? doktorun birşey dedi mi bunun için ?KIZLAR BENİM ;
T3 3,08
T4 1,05
TSH 0,91
ESTRADİOL 10
FSH 29.05
LH 11.22
PROLAKTİN 16.33
AMH 0.14
3. TÜP BEBEĞİ DENİCEZ.BAZEN MORALİM BOZULUYOR.NELER YAPABİLİRİM HEP ONU ARAŞTIRIYORUM.HERHANGİ NBİR ÖNERİNİNZ VARSA YAZARSANIZ SEVİNİRM.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
DENİCEM.YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. E2 NEDEN DÜŞÜK BİLMİYORUM.SALI GÜNÜ RANDEVUM VAR.DOKTORA SORARIM.SENİN FSHIN KAÇ?fsh yüksek olduğu halde estradiol neden bu kadar düşük? doktorun birşey dedi mi bunun için ?
benim amh 0.52 e2 196
ben bal çörekotu tarçın karışımını duymuştum onu 3 hafta her sabah yedim ovulasyon testine göre dün yumurtlamış olmam lazım ve bugün kasıklarım adet oluyormuşum gibi çok ağrıdı hala da ağrıyor sanırım işe yaradı dene istersen garip bir karışım değil yemeside güzel
umarum bu sefer sonuca olaşırsın
DENİCEM.YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. E2 NEDEN DÜŞÜK BİLMİYORUM.SALI GÜNÜ RANDEVUM VAR.DOKTORA SORARIM.SENİN FSHIN KAÇ?
canım yaş kaç ben 37 fsh15 amh1.26benim fsh 5.5