AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yok denemedim

Yok denemedim

Merhabalar, hikayenizi okudum. Burdaki her hikaye için dahil tüm hikayelere tek tek üzülüyorum. Bunları da boş konuşmak için yazmıyorum. Amh 1 sınır, sınır demek olmayacak demek değil, çok azalmaya başlamış demek. 1 tane bile kaliteli yumurta yeter eşinizde problem yoksa. Çeşitli hastanelerde gezmişsiniz ben olsam tek bir iyi hastanede çoklu deneme yapardım. İstanbulda fatih öğüç ve ank ta başkent üni tüp bebekte 2 tane efsane doktor var, başarı şansı çok yüksekti. Tek bir hastanede yoğunlaşırsanız hem de sizi tanırlar. Benim durumumda ne neden oldu bilmiyorum, mucize gibi. Reglim gecikince bir an bile hamile olduğum aklıma gelmedi, daha tüp bebeğe baslayamadan menopoza girdim dedim, yemin ederim bu konuda. Çok inançlı da değilimdir, son 6 ayımı hiç de mutlu geçirmedim, hiç birşeye sığınmadım, kendi kendimi kahretmekle geçirdim. 2016 benim için çok kötü geçti çünkü, gözüm hiç birşeyi görmüyordu. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin, odağınızı başka bi yere kaydırmaya çalışın çünkü kısır değilsiniz.

Fsh yüksek çıkmış, o zaman zaman değişiyor ama, amh düşük ama doktor size bu iş bitti diyene kadar asla umudu kaybetmek yok

Merhaba arkadaşlar amh 0.01 tüp bebek tedavisine başladık iğneleri kullanıyorum beşinci günüm ama yumurta yok dedi doktor cuma günü tekrar gideceğiz 11 günlük iğneler acaba sonradan büyürmü çok kafam karıştı bilginz varsa beni bilgilendirin lütfen

Canım tüp bebek le ilgili fikrim yok ama daha ignen varmış inş olur stres yapma

yumurtaların büyür canım içini ferah tut sen cndyyy nin dediği gibi stres yapma iğnelerinin adı ne ne verdi dokotor

İlk defa tedaviye başladım hiç bilmediğim için stres yaptım olmadı olmayacak diye dua edin lütfen rabbim herkesin sıkıntısını gidersin inşaAllah

evet canım bu ilaçlar yumurtaların büyümesini sağlıyor İNŞALLAH TEDAVİN OLUMLU SONUÇLANIR GÜZEL HABERLERİNİ VERİRSİN BİZE :*

Bende şimdi de geldim klomen verdi adetin 5 günü basla bitsin 2 3 gün sonra gel dedi

benimde bugün adet günüm normalde dün gece kahverengi bi sıvı geldi aksam üstüne doğru adet oluyorum dedim ama ondan sonra bi daha gelen giden olmadı bu ikinci akıntı böyle inşallah yerleşmedir kızlar dua edin

Bence yerlesmedir olsan benim gibi direk kan gelir

Cuma gününün hürmetine inşallah yerleşmedir canım içini ferah tut..

malesef kızlar bugün kırmızılar geldi ama çok garip hiç böle olmazdım hayırlısı böyleymiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…