AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

malesef kızlar bugün kırmızılar geldi :KK43: ama çok garip hiç böle olmazdım hayırlısı böyleymiş demek ki

Üzülme demek pek teselli olmayacak biliyorum.. Çünkü bende bir kaç ay o duyguyu yaşadım :KK43:
Sıkma canını önümüzdeki aylara bakıcaz inşallah :))

CANLAR AMH TESTIMIN SONUCU CUMA GUNU CIKICAK EĞER Kİ SONUÇ DÜŞÜK CIKARSA DİREK DOKTOR TÜP BEBEĞEMİ YÖNLENDİRİYOR

Amh 2. Sonucumu öğrendim az önce 0.01 iken 0.06 olmuş
Çok sevindim ☺☺☺
Perşembe günü hsg yaptiracagim inşallah oda iyi geçer

Inşallah canım senin değerde yükselmiş ne yaptın :KK25:

Sagol canım ☺
Kestane balı, polen, arı sütü çok az çörek otu ufak bir kovanozda karıştırdım sabah akşam bir tahta kaşikla yedim sadece
Keten tohumu içemiyorum hiç sevmedim corbaya yada salataya karıştırıyorum oda aklıma gelirse devamli süreçte yapmadım:KK48:
Bunların yaptığına inanamıyorum çok mutlu oldummm :KK71:

Sagol canım ☺
Kestane balı, polen, arı sütü çok az çörek otu ufak bir kovanozda karıştırdım sabah akşam bir tahta kaşikla yedim sadece
Keten tohumu içemiyorum hiç sevmedim corbaya yada salataya karıştırıyorum oda aklıma gelirse devamli süreçte yapmadım:KK48:
Bunların yaptığına inanamıyorum çok mutlu oldummm :KK71:
Seni anlayabiliyorum bak faydası var demekki bırakma yine yap onlardan senin adına çok sevindim

Kizlar iyi akşamlar benim de ama çok düşük ama geçen hafta test yaptırdım yükselmiş Baya normal değerlere gelememis ama o yükselme bile bana umut verdi.yaptığım şeyleri yazmak istedim ama çok karışık nereden baslayacagimi bilemedim. Öncelikle iki güne bir covanpercemi aslanpencesi hayit tohumu çayı içtim yine iki günde bir çörek otu yağı ve uzum çekirdeği yağı içtim.sabahları aç karna ari sütü yedim ve vitaminler aldim degerim nerdeyse 4 kat artmış.

Kizlar iyi akşamlar benim de ama çok düşük ama geçen hafta test yaptırdım yükselmiş Baya normal değerlere gelememis ama o yükselme bile bana umut verdi.yaptığım şeyleri yazmak istedim ama çok karışık nereden baslayacagimi bilemedim. Öncelikle iki güne bir covanpercemi aslanpencesi hayit tohumu çayı içtim yine iki günde bir çörek otu yağı ve uzum çekirdeği yağı içtim.sabahları aç karna ari sütü yedim ve vitaminler aldim degerim nerdeyse 4 kat artmış.
Değerin kaç canım

Canim senin iyiymiş ben buna bile seviniyorum bunlari içmeye devam edersem yükselir belki daha diyorum
Kız benim moralim i nasıl bozdular sinirdaymis tüpüydü asilamaydi halbuki yumurtam var 3 aydır korunmuyoruz şimdi özel e gidiyorum sana nasıl derler dedi değerlerin kötü değil senin sevinçten Dr öptüm tabi kadındı :KK76:

X