- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 40
-
- Konu Sahibi crocus7919
- #1.041
Hayırlısı olsun canım inş bu ay oluruzmalesef kızlar bugün kırmızılar geldiama çok garip hiç böle olmazdım hayırlısı böyleymiş demek ki
malesef kızlar bugün kırmızılar geldiama çok garip hiç böle olmazdım hayırlısı böyleymiş demek ki
Direk beni öyle yaptıCANLAR AMH TESTIMIN SONUCU CUMA GUNU CIKICAK EĞER Kİ SONUÇ DÜŞÜK CIKARSA DİREK DOKTOR TÜP BEBEĞEMİ YÖNLENDİRİYOR
Kızlar bu ay ben Kloment te başladım bakalım ne olacak
Inşallah canım senin değerde yükselmiş ne yaptınHayırlısı olsun inşallah yumİşler buyur ☺
Inşallah canım senin değerde yükselmiş ne yaptın
Seni anlayabiliyorum bak faydası var demekki bırakma yine yap onlardan senin adına çok sevindimSagol canım ☺
Kestane balı, polen, arı sütü çok az çörek otu ufak bir kovanozda karıştırdım sabah akşam bir tahta kaşikla yedim sadece
Keten tohumu içemiyorum hiç sevmedim corbaya yada salataya karıştırıyorum oda aklıma gelirse devamli süreçte yapmadım
Bunların yaptığına inanamıyorum çok mutlu oldummm
Seni anlayabiliyorum bak faydası var demekki bırakma yine yap onlardan senin adına çok sevindim
Değerin kaç canımKizlar iyi akşamlar benim de ama çok düşük ama geçen hafta test yaptırdım yükselmiş Baya normal değerlere gelememis ama o yükselme bile bana umut verdi.yaptığım şeyleri yazmak istedim ama çok karışık nereden baslayacagimi bilemedim. Öncelikle iki güne bir covanpercemi aslanpencesi hayit tohumu çayı içtim yine iki günde bir çörek otu yağı ve uzum çekirdeği yağı içtim.sabahları aç karna ari sütü yedim ve vitaminler aldim degerim nerdeyse 4 kat artmış.
Canim 0 dan bile düşüktü şimdi o.50 filanDeğerin kaç canım
Iyi değerinCanim 0 dan bile düşüktü şimdi o.50 filan
Benim aynı gün vakıf Gureba da 0.83 capada 1.13 çıkmıştıIyi değerin
Canim senin iyiymiş ben buna bile seviniyorum bunlari içmeye devam edersem yükselir belki daha diyorumBenim aynı gün vakıf Gureba da 0.83 capada 1.13 çıkmıştı
Kız benim moralim i nasıl bozdular sinirdaymis tüpüydü asilamaydi halbuki yumurtam var 3 aydır korunmuyoruz şimdi özel e gidiyorum sana nasıl derler dedi değerlerin kötü değil senin sevinçten Dr öptüm tabi kadındıCanim senin iyiymiş ben buna bile seviniyorum bunlari içmeye devam edersem yükselir belki daha diyorum
Yükselmiş se devam et yumurta takibi yaptirCanim senin iyiymiş ben buna bile seviniyorum bunlari içmeye devam edersem yükselir belki daha diyorum