AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba canım
32 yasindayim..
Relg in 2 günü yapıldı testler..
Relg den önce 1 yumurta görüldü..

Siz nasıl bir tedavi içindesiniz?
Allah yardımcımız olsun inşallah sonu başarı ile devam eder :))
Can'ım öncelikle yaşın çok büyük avantaj sadece mücadele etmen gerekiyor. Fsh değerin yüksek ama ona takılma o her ay değişebiliyor Amh değerine çoğu doktor pek takılmıyor önemli olan ultrason da yumurta görüp görmemeleri. Benim değerlerim de az çok aynı ama yasım 38 fakat deniyorum embriyo oluşturduk ama genetik sonucu iyi gelmediği için transfer edilmedi tedaviye takipe devam ediyorum sen neler yapıyorsun?

Duyduğum doğru olan sanırım tek şey yaşınım avantajlı olmasi..
5.ci hastanem capa üniv. Bussuru test istedi onları toparliyorum.
Yarın rahim flimi çekimim var umarım relgim bugün biter normalde bitmesi gerekiyor fakat baya kanamam oldu bu ay maşallah..
Eşimin sperm testleri var ocak ayının 2 haftası..
Bütün test sonuçlarını alıp randevu ile Çapaya gideceğim o zaman karar verecekler tüp bebek tedavisi için sanırım..
Dr gördüğü yumurtayi çok kaliteli bulmadı..

Triodi nasıl düşürebilirim? Doğal yollar ile düşmez mi ? Dostinex geçen ay kullanmıştım.. ise yaramadı mi bilemedim..

Can'ım tiroid hakkında bilgim yok sanırım hiç tedaviye başlamasın henüz demek ki. Ben de Haziran'dan bu yana deniyorum rahim filmi vs hepsini yaptırdım. Benden sana tavsiye bir tane bile yumurta görünse toplattır hiç doktorlara kulak asma onlar kolayı seçiyorlar ve başlarından atıyorlar bu biraz bize bağlı yani mücadeleye. Bu arada düzenli adet görüyorsan kendiliğinden bu çok güzel bişey demek ki yumurtlama oluyor

Canım bende çapa ya gitmiştim sana kesin tüp bebek derler ama sıra 1 seneyi buluyormus durumun varsa özel hastaneye git testlerini yaptir ama

Gercekten sevindigini hissediyorum canim benim. Dua etmez miyim,hepp ediyorum,bundan sonra da edecegim. O altin yumis seni de bulacak. Biliyorum zor ama biraz daha sabir.
Dikkat etmeye calisiyorum ama sen yine de soyle

Canim tiroid icin sana euthyrox verirler. Benim de 2 sene once 5lerdeydi,2 senedir ilac kullaniyorum ve ömür boyu kullaniliyor bu hap.
Dogal yoldan dusurmek icin dereotu yeniyor ama sen tedavi asamasindasin,o yuzden dereotuyla dusmesini bekleme bence,hap hemen 2lere indiriyor tshı. Zaten gebelik icin 2 civari olmali tsh.
Belki bogazindan ultrason da cekerler,nodül var mi diye. Ben cektirmistim,cok minicik bir sey vardi,onemli degildi.

Gecen ay 3 yumurta vardı relg iken relgden sonra 1 re düşmüş ama içi kaliteli değilmiş bildiğim bu..
Tedavi hiç yapılmadı hep muane oldum ve testlerimi gösterdim.. Yorum aldım ne yapılabiliyor diye..
Aşılama hiç tutmaz ümit tüp bebek denildi.
Rahim flimi den sonra gebelik amh dusuk ise niye gebelik gören varmış binde bir ihtimal deniliyor en doğrusunu rabbim bilir tabi ki..
Benim amacım pes etmemek ve yapılıyorsa sonuna kadar gitmek..
Yeter ki umutumuz hep olsun...

Bizler tiroidi az uretiyoruz o yuzden tsh yuksek cikiyor,yani hipotiroidi var bizde. Bende mesela onceden cok halsizlik olurdu,elimi kolumi kaldiramazdim,megerse tiroiddenmis. Cok usurum ben,yaz kis corap giyerim,bu da tiroidden.

Canım bende çapa ya gitmiştim sana kesin tüp bebek derler ama sıra 1 seneyi buluyormus durumun varsa özel hastaneye git testlerini yaptir ama

Merhaba canım
Capada yeniyim testlerin hepsini yaptırıp en son tedavi için konuşulacak..
Dr a sordum benim 3 sene gibi bekleme durumum olmadığını yeni evliyim olduğumu oda değerlerin çok düşük ise beklemeyecegimi sıraya gireceğimi söyledi..
Sıra mi 1 seneyi buluyor ciddi misin
Peki ozelde fiyat nedir ?

Bizler tiroidi az uretiyoruz o yuzden tsh yuksek cikiyor,yani hipotiroidi var bizde. Bende mesela onceden cok halsizlik olurdu,elimi kolumi kaldiramazdim,megerse tiroiddenmis. Cok usurum ben,yaz kis corap giyerim,bu da tiroidden.

Benim ayak bilek ile bacak ağrılarım var canim ondan demekki..
Napicaz peki var mı yardimci olacağın konu ?

Hiç önemli değil ilaç vs yaparım inşallah olumlu hersey gelişir canım

Benim ayak bilek ile bacak ağrılarım var canim ondan demekki..
Napicaz peki var mı yardimci olacağın konu ?

Canim hap kullanmaya basladiktan sonra halsizligim azaldi benim. Dedigim gibi omur boyu kullanacaksin bu hapi dedi doktor. Ben dereotu da tuketiyordum ama tsh ın dusme nedeni haptir herhalde.

Merhabalar benimde yumurta kalitesizliği sorunum..
Birşey dikkatimi çekti Doktor gördüğü yumurtayi xok kaliteli bulmadi demişsiniz ulturasonda mi gördüğü yumurtayı kaliteli bulmadi, usg'da görünen yumurtanin kaliteli olup olmadığını doktorlar anlayabiliyorlar mi ?

Bak oda sıraya gireceğini söylemiş sen zaman kaybetmemen lazım ben ozeldeki fiyatları bilmiyorum canım araştır bir an önce

Merkez ucreti 5000-6000 civari genel olarak.
Ayrica ilac ucreti var. O da kisiden kisiye degisiyor,kimi hastaya az igne veriliyor ve hemen tepki veriyor ignelere,kimi hastaya daha cok igne gidiyor. Ortalama 1500 civari da ilaclar tutuyor. Bizim merkez ilac da veriyordu ama biz eczaneden baya indirimli aldik. Bazi eczaneler indirim yapiyor,arastirip almakta fayda var. Ne kadar indirim yapsalar kardir,pahali tedaviler sonucta.

merhaba arkadaşlar benimde amh değerim 1.25 çıktı fsh 6.32 bu sonuçlara ulaşmadan önce çok dr gittim ama hiç biri benden bunları istemedi .....kadıköy acıbadem hast karşısında eczanede çalışıyorum ve bi çok dr la sohbetim oluyo kadın doğum da da bi dr a durmumu anlattım gel bide ben bakayım dedi yumurta rezervim azmış bi normalde kötü bişey aslında senin için işte yaşından dolayı tüp bebek tedaviside başlanabilir falan dedi ilaç verdi klomen kullan gel dedi yaşım 30 bu arada çok korkuttu önce beni sonra bu testleri istedi ve rahim filmi hepsini yaptırdım tüplerim açık çıktı testleri yaptırdım dr gittim ve bana sanki beni daha önce korkutan dr bu sefer ilaç sayesinde rezervlerin daha iyi dedi neyse aslında ücretsiz baktığı için sanki böyle başından sağarmış gibi davrandı o yüzden benim kafam karıştı ..... hastanede çoğu kişiyi tanıdığım için hepsi yardımcı olmak istediler sağolsunlar oranın en iyi dr tayfun hocayı aradılar ve o sakın ümitsiz olmasın bide ben bakayım dedi ertesi ay adetliyken gittim ve bana hiç üzülme bu durum oldukça iyi stres yapma kafandan at bebek olayını dedi 6 ay daha bekle kendiliğinden olmazsa aşılama yaparız dedi hiç bi ilaçta alma bu süreç içinde dedi .... aslında arkadaşlar dr dan dr değişiyo bu durum şimdi adetime 2 gün var ve perşembe günü hafif bi pembelik hissetim külodumda yerleşme kanaması olabilirmiş bekliyorum Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin inşallah.

bu arada benim kız kardeşimde benden 1 yaş küçük 2014 nisan ayında amh testi yaptırdı amh 1.12 çıktı o da drlarla berber çalışıyor ve ona dr u acil aşılama yapmamız gerekiyor dedi ilaçları aldık adet olmasını bekliyoruz adet günü geldi abla hala adet olmadım dedi bende test götürdüm vee sonuç pozitif şimdi maşallah 1 yaşında çok tatlı bir oğlu var ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN ALLAH'IN TAKDİR-İ İLAHİSİ İŞTE ......

Merhaba
Evet suan gittiğim capa uni. Dedi kalitesiz olduğunu sağ yumurta ult.gördüler
Suan testleri hazırlıyorum tekrar gideceğim canım

Ne diyorsun canım
İnşallahcapa da şans düşerde maddi olarak kimsenin gücü özel e uymaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…