- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
-
- Konu Sahibi crocus7919
Can'ım öncelikle yaşın çok büyük avantaj sadece mücadele etmen gerekiyor. Fsh değerin yüksek ama ona takılma o her ay değişebiliyor Amh değerine çoğu doktor pek takılmıyor önemli olan ultrason da yumurta görüp görmemeleri. Benim değerlerim de az çok aynı ama yasım 38 fakat deniyorum embriyo oluşturduk ama genetik sonucu iyi gelmediği için transfer edilmedi tedaviye takipe devam ediyorum sen neler yapıyorsun?Merhaba canım
32 yasindayim..
Relg in 2 günü yapıldı testler..
Relg den önce 1 yumurta görüldü..
Siz nasıl bir tedavi içindesiniz?
Allah yardımcımız olsun inşallah sonu başarı ile devam eder :))
Can'ım öncelikle yaşın çok büyük avantaj sadece mücadele etmen gerekiyor. Fsh değerin yüksek ama ona takılma o her ay değişebiliyor Amh değerine çoğu doktor pek takılmıyor önemli olan ultrason da yumurta görüp görmemeleri. Benim değerlerim de az çok aynı ama yasım 38 fakat deniyorum embriyo oluşturduk ama genetik sonucu iyi gelmediği için transfer edilmedi tedaviye takipe devam ediyorum sen neler yapıyorsun?
Can'ım tiroid hakkında bilgim yok sanırım hiç tedaviye başlamasın henüz demek ki. Ben de Haziran'dan bu yana deniyorum rahim filmi vs hepsini yaptırdım. Benden sana tavsiye bir tane bile yumurta görünse toplattır hiç doktorlara kulak asma onlar kolayı seçiyorlar ve başlarından atıyorlar bu biraz bize bağlı yani mücadeleye. Bu arada düzenli adet görüyorsan kendiliğinden bu çok güzel bişey demek ki yumurtlama oluyorDuyduğum doğru olan sanırım tek şey yaşınım avantajlı olmasi..
5.ci hastanem capa üniv. Bussuru test istedi onları toparliyorum.
Yarın rahim flimi çekimim var umarım relgim bugün biter normalde bitmesi gerekiyor fakat baya kanamam oldu bu ay maşallah..
Eşimin sperm testleri var ocak ayının 2 haftası..
Bütün test sonuçlarını alıp randevu ile Çapaya gideceğim o zaman karar verecekler tüp bebek tedavisi için sanırım..
Dr gördüğü yumurtayi çok kaliteli bulmadı..
Triodi nasıl düşürebilirim? Doğal yollar ile düşmez mi ? Dostinex geçen ay kullanmıştım.. ise yaramadı mi bilemedim..
Canım bende çapa ya gitmiştim sana kesin tüp bebek derler ama sıra 1 seneyi buluyormus durumun varsa özel hastaneye git testlerini yaptir amaDuyduğum doğru olan sanırım tek şey yaşınım avantajlı olmasi..
Yarın rahim flimi çekimim var umarım relgim bugün biter normalde bitmesi gerekiyor fakat baya kanamam oldu bu ay maşallah..
Bütün test sonuçlarını alıp randevu ile Çapaya gideceğim o zaman karar verecekler tüp bebek tedavisi için sanırım..
Triodi nasıl düşürebilirim? Doğal yollar ile düşmez mi ? Dostinex geçen ay kullanmıştım.. ise yaramadı mi bilemedim..
Allah bin kere razı olsun Can'ım benim düşünmen dua etmen bana yeter. Hele ki hamile duası ayyyy sana yazdım ya bunu varsa içim kıpır kıpır hala İnan en yakınım olsa bu kadar mutlu olurdum. 41 kere maşallah diyorum tekrar tekrar ne olur kendine dikkat et sen en iyisini bilirsin ama yine de söylemek geliyor insanın içinden
Duyduğum doğru olan sanırım tek şey yaşınım avantajlı olmasi..
Can'ım tiroid hakkında bilgim yok sanırım hiç tedaviye başlamasın henüz demek ki. Ben de Haziran'dan bu yana deniyorum rahim filmi vs hepsini yaptırdım. Benden sana tavsiye bir tane bile yumurta görünse toplattır hiç doktorlara kulak asma onlar kolayı seçiyorlar ve başlarından atıyorlar bu biraz bize bağlı yani mücadeleye. Bu arada düzenli adet görüyorsan kendiliğinden bu çok güzel bişey demek ki yumurtlama oluyor
Duyduğum doğru olan sanırım tek şey yaşınım avantajlı olmasi..
Canım bende çapa ya gitmiştim sana kesin tüp bebek derler ama sıra 1 seneyi buluyormus durumun varsa özel hastaneye git testlerini yaptir ama
Bizler tiroidi az uretiyoruz o yuzden tsh yuksek cikiyor,yani hipotiroidi var bizde. Bende mesela onceden cok halsizlik olurdu,elimi kolumi kaldiramazdim,megerse tiroiddenmis. Cok usurum ben,yaz kis corap giyerim,bu da tiroidden.
Canim tiroid icin sana euthyrox verirler. Benim de 2 sene once 5lerdeydi,2 senedir ilac kullaniyorum ve ömür boyu kullaniliyor bu hap.
Dogal yoldan dusurmek icin dereotu yeniyor ama sen tedavi asamasindasin,o yuzden dereotuyla dusmesini bekleme bence,hap hemen 2lere indiriyor tshı. Zaten gebelik icin 2 civari olmali tsh.
Belki bogazindan ultrason da cekerler,nodül var mi diye. Ben cektirmistim,cok minicik bir sey vardi,onemli degildi.
Benim ayak bilek ile bacak ağrılarım var canim ondan demekki..
Napicaz peki var mı yardimci olacağın konu ?
Merhabalar benimde yumurta kalitesizliği sorunum..Duyduğum doğru olan sanırım tek şey yaşınım avantajlı olmasi..
Bak oda sıraya gireceğini söylemiş sen zaman kaybetmemen lazım ben ozeldeki fiyatları bilmiyorum canım araştır bir an önceMerhaba canım
Capada yeniyim testlerin hepsini yaptırıp en son tedavi için konuşulacak..
Dr a sordum benim 3 sene gibi bekleme durumum olmadığını yeni evliyim olduğumu oda değerlerin çok düşük ise beklemeyecegimi sıraya gireceğimi söyledi..
Sıra mi 1 seneyi buluyor ciddi misin
Peki ozelde fiyat nedir ?
Merhaba canım
Capada yeniyim testlerin hepsini yaptırıp en son tedavi için konuşulacak..
Dr a sordum benim 3 sene gibi bekleme durumum olmadığını yeni evliyim olduğumu oda değerlerin çok düşük ise beklemeyecegimi sıraya gireceğimi söyledi..
Sıra mi 1 seneyi buluyor ciddi misin
Peki ozelde fiyat nedir ?
Merhabalar benimde yumurta kalitesizliği sorunum..
Birşey dikkatimi çekti Doktor gördüğü yumurtayi xok kaliteli bulmadi demişsiniz ulturasonda mi gördüğü yumurtayı kaliteli bulmadi, usg'da görünen yumurtanin kaliteli olup olmadığını doktorlar anlayabiliyorlar mi ?
Merkez ucreti 5000-6000 civari genel olarak.
Ayrica ilac ucreti var. O da kisiden kisiye degisiyor,kimi hastaya az igne veriliyor ve hemen tepki veriyor ignelere,kimi hastaya daha cok igne gidiyor. Ortalama 1500 civari da ilaclar tutuyor. Bizim merkez ilac da veriyordu ama biz eczaneden baya indirimli aldik. Bazi eczaneler indirim yapiyor,arastirip almakta fayda var. Ne kadar indirim yapsalar kardir,pahali tedaviler sonucta.