- Konu Sahibi crocus7919
- #1.001
merhaba arkadaşlar benimde amh değerim 1.25 çıktı fsh 6.32 bu sonuçlara ulaşmadan önce çok dr gittim ama hiç biri benden bunları istemedi .....kadıköy acıbadem hast karşısında eczanede çalışıyorum ve bi çok dr la sohbetim oluyo kadın doğum da da bi dr a durmumu anlattım gel bide ben bakayım dedi yumurta rezervim azmış bi normalde kötü bişey aslında senin için işte yaşından dolayı tüp bebek tedaviside başlanabilir falan dedi ilaç verdi klomen kullan gel dedi yaşım 30 bu arada çok korkuttu önce beni sonra bu testleri istedi ve rahim filmi hepsini yaptırdım tüplerim açık çıktı testleri yaptırdım dr gittim ve bana sanki beni daha önce korkutan dr bu sefer ilaç sayesinde rezervlerin daha iyi dedi neyse aslında ücretsiz baktığı için sanki böyle başından sağarmış gibi davrandı o yüzden benim kafam karıştı ..... hastanede çoğu kişiyi tanıdığım için hepsi yardımcı olmak istediler sağolsunlar oranın en iyi dr tayfun hocayı aradılar ve o sakın ümitsiz olmasın bide ben bakayım dedi ertesi ay adetliyken gittim ve bana hiç üzülme bu durum oldukça iyi stres yapma kafandan at bebek olayını dedi 6 ay daha bekle kendiliğinden olmazsa aşılama yaparız dedi hiç bi ilaçta alma bu süreç içinde dedi .... aslında arkadaşlar dr dan dr değişiyo bu durum şimdi adetime 2 gün var ve perşembe günü hafif bi pembelik hissetim külodumda yerleşme kanaması olabilirmiş bekliyorum Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin inşallah.
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir.
Klomen de kullandım catlatma ignesi de bende tutmadi malesef yada ben saatleri denk getiremedim.
Kesinlikle Dr ve hastane çok önemli
Bende birçok hast.özel e hep gittim.
Hepsi farklı farklı konuştu ve cok moralim bozuldu.
İlk olarak hersey beyinde bitiyor çok fazla kafaya takmamak..