AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

merhaba arkadaşlar benimde amh değerim 1.25 çıktı fsh 6.32 bu sonuçlara ulaşmadan önce çok dr gittim ama hiç biri benden bunları istemedi .....kadıköy acıbadem hast karşısında eczanede çalışıyorum ve bi çok dr la sohbetim oluyo kadın doğum da da bi dr a durmumu anlattım gel bide ben bakayım dedi yumurta rezervim azmış bi normalde kötü bişey aslında senin için işte yaşından dolayı tüp bebek tedaviside başlanabilir falan dedi ilaç verdi klomen kullan gel dedi yaşım 30 bu arada çok korkuttu önce beni sonra bu testleri istedi ve rahim filmi hepsini yaptırdım tüplerim açık çıktı testleri yaptırdım dr gittim ve bana sanki beni daha önce korkutan dr bu sefer ilaç sayesinde rezervlerin daha iyi dedi neyse aslında ücretsiz baktığı için sanki böyle başından sağarmış gibi davrandı o yüzden benim kafam karıştı ..... hastanede çoğu kişiyi tanıdığım için hepsi yardımcı olmak istediler sağolsunlar oranın en iyi dr tayfun hocayı aradılar ve o sakın ümitsiz olmasın bide ben bakayım dedi ertesi ay adetliyken gittim ve bana hiç üzülme bu durum oldukça iyi stres yapma kafandan at bebek olayını dedi 6 ay daha bekle kendiliğinden olmazsa aşılama yaparız dedi hiç bi ilaçta alma bu süreç içinde dedi .... aslında arkadaşlar dr dan dr değişiyo bu durum şimdi adetime 2 gün var ve perşembe günü hafif bi pembelik hissetim külodumda yerleşme kanaması olabilirmiş bekliyorum Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin inşallah.:anneadayı:

Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir.
Klomen de kullandım catlatma ignesi de bende tutmadi malesef :KK43: yada ben saatleri denk getiremedim.
Kesinlikle Dr ve hastane çok önemli
Bende birçok hast.özel e hep gittim.
Hepsi farklı farklı konuştu ve cok moralim bozuldu.
İlk olarak hersey beyinde bitiyor çok fazla kafaya takmamak..

Bak oda sıraya gireceğini söylemiş sen zaman kaybetmemen lazım ben ozeldeki fiyatları bilmiyorum canım araştır bir an önce

Testlerim bitsin hepsini toparliyim sonuçların cevaplarını Dr. Gosteriyim ondan sonra tedavi için ne diyorlar sıra ne olacak ona göre özelden yarı ssg ile anlaşmalı arastiririm canim

merhaba arkadaşlar benimde amh değerim 1.25 çıktı fsh 6.32 bu sonuçlara ulaşmadan önce çok dr gittim ama hiç biri benden bunları istemedi .....kadıköy acıbadem hast karşısında eczanede çalışıyorum ve bi çok dr la sohbetim oluyo kadın doğum da da bi dr a durmumu anlattım gel bide ben bakayım dedi yumurta rezervim azmış bi normalde kötü bişey aslında senin için işte yaşından dolayı tüp bebek tedaviside başlanabilir falan dedi ilaç verdi klomen kullan gel dedi yaşım 30 bu arada çok korkuttu önce beni sonra bu testleri istedi ve rahim filmi hepsini yaptırdım tüplerim açık çıktı testleri yaptırdım dr gittim ve bana sanki beni daha önce korkutan dr bu sefer ilaç sayesinde rezervlerin daha iyi dedi neyse aslında ücretsiz baktığı için sanki böyle başından sağarmış gibi davrandı o yüzden benim kafam karıştı ..... hastanede çoğu kişiyi tanıdığım için hepsi yardımcı olmak istediler sağolsunlar oranın en iyi dr tayfun hocayı aradılar ve o sakın ümitsiz olmasın bide ben bakayım dedi ertesi ay adetliyken gittim ve bana hiç üzülme bu durum oldukça iyi stres yapma kafandan at bebek olayını dedi 6 ay daha bekle kendiliğinden olmazsa aşılama yaparız dedi hiç bi ilaçta alma bu süreç içinde dedi .... aslında arkadaşlar dr dan dr değişiyo bu durum şimdi adetime 2 gün var ve perşembe günü hafif bi pembelik hissetim külodumda yerleşme kanaması olabilirmiş bekliyorum Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin inşallah.:anneadayı:
Merhaba benim amh testim 1.18 banada vakıf gurebadaki Dr tüp bebek demişti yumurta rezervin sınırdaymis bidaha ki ay tekrar gel bakalım bu sefer yumurtaların iyi ama rezervin sınırda Kocanı ve eşinin testini ak gel tüp bebeği konuşalım dedi tabi ben gitmedim capaya gittim oda ikikere aşılama sonra tüp bebek sırasına sokariz seni dedi eşimin testi de iyi çıkmıştı orayı da bıraktım bu sayfa sayesinde özel e gittim Dr sonuclarimi gösterdim dusugum falan olduğu için genetik teslerimi de yaptirmistim senin durumun kötü değil bütün testlerin iyi çıkmış beyada ugrasmissin dedi yumurtalarima da baktı iyi dedi şu tarihlerde ilişki olsun olmazsa gel hap yazayım dedi bakalım adetim 2 gün geçti test yaptım negatif bekliyorum

Testlerim bitsin hepsini toparliyim sonuçların cevaplarını Dr. Gosteriyim ondan sonra tedavi için ne diyorlar sıra ne olacak ona göre özelden yarı ssg ile anlaşmalı arastiririm canim
Aynen rapor çıkartıp özel hastanede yaparsin rapor olunca fiyat dusuyormus allah yardimcin olsun

Canim raporu capa mi verecek onu tam bilmiyorum size zahmet bilgi aktarır misiniz..
Amin amin cümlemizin inşallahhhh
Bana aşılama yapılacaktı eşimin rapor çıkarması gerekiyormuş erkekler için bölüme yonlendirdiler gittim numarasını verdi esin arasın randevu alsın dediler evet veriyorlar

Cndyyy canim insallah hic gerek kalmaz gitmene insallah hamilesindir moralini yiksek tut seninde degerlerin kotu degil esininde guzel cikmis testlerde benimde negatif cikiyo biraz daha bekle bakalim kan testi yaptirirsin pozitifle sonuclanir insallah

Elmf insallah hamilyemdir insallah sende moralini yuksek tut ben bu moral olayini evlendim evleneli yiksek tutamiyorum her defasinda hic biseye uzulmuycem kafama takmiycam dedim ama olmadi en son bi karar aldim gercekten her sekilde ne olursa olsun uzulmuycem bu olayida kafama takmiycam dedim gercekten faydasi varmis sonuc negatifte olsa uzulmuycem o yuzden mutlu olmaya bak mutlu olunca moralin duzgun olunca hormonlarinda yukseliyo bu bi gercek

Cndyyy canim insallah hic gerek kalmaz gitmene insallah hamilesindir moralini yiksek tut seninde degerlerin kotu degil esininde guzel cikmis testlerde benimde negatif cikiyo biraz daha bekle bakalim kan testi yaptirirsin pozitifle sonuclanir insallah
Teşekkür ederim canım inş gerek kalmaz allah a şükür Dr umitlendirdi iyiyim şimdi

Insallah canim hep iyi ol guzel haberler alirsin insallah ben yattim dua ettim allahim hepimize saglikli birer evlat ver diye insallah dualarimiz kabul olur iyi geceler canlar

Elmf insallah hamilyemdir insallah sende moralini yuksek tut ben bu moral olayini evlendim evleneli yiksek tutamiyorum her defasinda hic biseye uzulmuycem kafama takmiycam dedim ama olmadi en son bi karar aldim gercekten her sekilde ne olursa olsun uzulmuycem bu olayida kafama takmiycam dedim gercekten faydasi varmis sonuc negatifte olsa uzulmuycem o yuzden mutlu olmaya bak mutlu olunca moralin duzgun olunca hormonlarinda yukseliyo bu bi gercek

Aynen canım bende senin gibiydim hep stres işte bile stres çok yaptim özel hayatımda da evlendim evleneli 4 ay oldu şimdi ise çocuk stresi..
İşallah hersey güzel olur...

Aynen canım bende senin gibiydim hep stres işte bile stres çok yaptim özel hayatımda da evlendim evleneli 4 ay oldu şimdi ise çocuk stresi..
İşallah hersey güzel olur...
4 ayda iyi farketmissin genelde 6 ay 1 sene beklenir olur diye

gercekten iyi farketmişsin aslında yeni evlenen çiftlere bu bilinç yerleştirilmeli bende ilk 5. ayımda validebağ hastanesine gittim bi smear bi ultrason yaptı o kadar hiç bişeyin yok yumurtalarında iyi dedi yolladı o zaman bu testleri isteyip sonuclarımı bilseydim belki de böyle olmayacaktı ama her işte bir hayır var demek ki

gercekten iyi farketmişsin aslında yeni evlenen çiftlere bu bilinç yerleştirilmeli bende ilk 5. ayımda validebağ hastanesine gittim bi smear bi ultrason yaptı o kadar hiç bişeyin yok yumurtalarında iyi dedi yolladı o zaman bu testleri isteyip sonuclarımı bilseydim belki de böyle olmayacaktı ama her işte bir hayır var demek ki
Canım bende sabah adet oldum cuma günü Dr gidicem adet olursan gel hap yazarım demişti inş bidahaki ay olur

4 ayda iyi farketmissin genelde 6 ay 1 sene beklenir olur diye

Nişan ve evlilik stresinden relg'im 1 ay geç gördügümu fark ettim.
Aklımda olan birşeydi evlendikten sonra mutlaka kadın doğuma gidicegimi sartladim kendime,
Balayindan döndüm ikinci haftası Dr gittim..
2. Ci gittigim hastane amh istedi ve o zaman yumurtalik reverz azligi tesbit edildi.

Kendinden Gebelik binde bir ihtimal piyangodan büyük ikramiye çıkar gibi düşün diyorlar :)

Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmemek lazım, rabbim en iyisini bilir ol derse olur..

Ben
ilk k

Ben ilk avrasya hast. Gittim 3 yumis olduğunu söyledi yeni evlisin bekle dedi test falan istemeden başından savdi..
Sonra avrasya hast. Gittim
Ult. 2 yumis olduğunu söylediler.
Yeni evli ildugumu soyledim bebek istiyoruz bejle dedi hyr dedim yaşımdan ötürü 32 yasindayim..
Tamam dedi hap verdi yumis büyüsün diye neyse kullandım 18 mm de catlatma iğnesi yaptı. Saatini tutturamadim sanırım yada kısmet.. tutmadı...
Yazdım Dr hocam olmadı test negatif diye gel dedi gitmedim...
Bu sefer kolan hast. Gittim..
Oda baktı 3 yumis var dedi amh testi istedi yaptirdim gitti tekrar oo düşük ne bole yaptı moral sıfır tabii ee nedir bu amh bahsetti falan senin aşılama yada tüp bebeğe gitmen lazım dedi...
Sonra medipol mega tavsiye edildi ark. Cevremden gittim..
O ise aşılama kesinlikle yaptirma tüp bebek dedi.. Hiç bir test falan yapmadı. Zaten hast. Tamamen duygusala bakıyor para tuzağı resmen.
Özel yeter diyerek capa istanbul üniv. Gidiyorum eşimin ve benim testlerimi istedi şimdi onlarla mücadele ediyorum testleri toparlayip net sonuç bilgi verebilmeleri için tedavi ne olacam diye canım
Biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

elfm sömürüyolar bizim gibi insanları ama sana bişey söyleyeyim kadıköy acıbadem hastanesinde tayfun hoca var hastaları çok memnun olduğunu söylüyolardı gercekten fevkalede bi doktormus sana tane tane herşeyini anlatıyo araştırmacı bi doktor eğer durumun varsa bi muayene ol derim netten araştır doktoru bi bak aklına yatarsa gidersin

cndyyy hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya dediğin gibi tutar inşallah bu arada ben hergün civanperçemi içiyorum o bitince bu ebru destanın kitabını okudum onun içtiği otlara başlıycam şifa olur inşallah
ben bide incir kürü yapmıştım 1 ay siz denediniz mi hiç onu

X