• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Şuna da çok şahit oldum işini bırakıp hamile kaldığını yazan çok oldu burada gerçekten iş stresli ise çok etkiliyor .. kendinize zaman ayırın hoşunuza gidecek kafanızı dağıtan şeyleri yapın gercekten siz iyi hissettikce hormonlarda iyi hissediyor
Allah razı olsun güzel kalp❤🌹👼
Inş canim o stresten yeni daha kurtuldum. Dile kolay 3 koca sene hep öyleydim.
Ins hormonlarda yoluna gelir, 2 ayda hemen düzelmedi ins zamanla düzelir.

Alternatif Tıp ekolunden Dr desteğide alıyorum.
Değerlerimin düşmesini o da strese bağladı.

Omega balık yağı di mi? Kapsulniçi sarı?
Baleni kendin mi aldın dr önerisi mi?
Incir kürü bende işe yaramadı, incirin kendisini yedim.bi ara o da aynı şekilde.
Böğürtlen kökü okudum, onu yapıyorum iki gündgündür, bi araştır istersen o da iyi geliyormuş.
Bol sebze ıspanak çiğ yiyin demiş dr arkadaşıma pancar, onuda yapmalı.

Qenzimq 10
arı sütü polen propolis,
C/ d vitamini,
Siyah üzüm ekstresi (2 ay kadar içtim bir çay kaşığı günde)
Bunlarda öneriliyor.

Alternatif Tip ekolünden Dr um macun da vermişti onu kullanıyorum,
Evet OMEGA balık yağı sarı kapsül , markayı kendim araştırdım doktorum araştırıp güvendiğin bir marka alabilirsin dedi , ben üzüm çekirdeği toz olarak almıştım çok düzenli değil ama arada bir kaşık yiyordum . Böğürtlen kökünü araştırayım . Yani mesela zeytinyağı amh yükseltir diye okudum yabancı bir kaynaktan fakat zeytinyağı FSH ı da yükseltirmiş. Ispanak pazı bunları kış boyu çiğ tükettim

Allah razı olsun güzel kalp❤🌹👼
Inş canim o stresten yeni daha kurtuldum. Dile kolay 3 koca sene hep öyleydim.
Ins hormonlarda yoluna gelir, 2 ayda hemen düzelmedi ins zamanla düzelir.

Alternatif Tıp ekolunden Dr desteğide alıyorum.
Değerlerimin düşmesini o da strese bağladı.
Stres uyku ruh hali perde arkasındaki oyuncular gibi insan çok dikkate alamıyor fakat üzerimizde çok etkili . Hergün bir avuç kabak çekirdeği tuzsuz fıstık badem yerim istersen sor alternatif tıp doktoruna , inan olmayacak diye bir şey yok sadece bir süre bıkmadan emek vermek gerek .Allah gönlüne göre versin inşallah canım 💕🌺🌸

Stres uyku ruh hali perde arkasındaki oyuncular gibi insan çok dikkate alamıyor fakat üzerimizde çok etkili . Hergün bir avuç kabak çekirdeği tuzsuz fıstık badem yerim istersen sor alternatif tıp doktoruna , inan olmayacak diye bir şey yok sadece bir süre bıkmadan emek vermek gerek .Allah gönlüne göre versin inşallah canım 💕🌺🌸
Aynen öyle cok haklısın, o kadar etkililer ki sahne arkasindaki ekip gibi program sadece bi gösterge, sunuş, arka plan olmasa bi hiç.

Kabak cekirdeği yağı aldım canım onu kullanıyorum iki gün oldu, Böğürtlen kökü çayını içiyorum, onuda bi araştır,

Dr um arı sütü polen propolis, Quenzimq10, badem, ozellikle kayısı çekirdeği önermişti, malatya pazarlarında vardır, kuruyemişçilerde de, onu yemedim ama badem fındık yiyordum az da olsa,

Tavuk hormonu yüksek diye yeme dedi, macun verdi bitkisel,ist .da mısın? Istersen sende bi git mizacına göre veriyor takviyeleri.

Evet OMEGA balık yağı sarı kapsül , markayı kendim araştırdım doktorum araştırıp güvendiğin bir marka alabilirsin dedi , ben üzüm çekirdeği toz olarak almıştım çok düzenli değil ama arada bir kaşık yiyordum . Böğürtlen kökünü araştırayım . Yani mesela zeytinyağı amh yükseltir diye okudum yabancı bir kaynaktan fakat zeytinyağı FSH ı da yükseltirmiş. Ispanak pazı bunları kış boyu çiğ tükettim
Çiğ tüketmem gerektiğini okuyarak mı öğrendin?
Ya Allah günah yazmasın, boğularak yiyorum sanki o kadar sevemiyorum ikisinide, tek sifa olsunda yeriz🤲

Bana Dr um tek başına ise yaramaz bitkiler dedi, birar biraz daha farklı bakıyorlar, bütüncül, kendiside uygur, doğu Türkistan' da eğitim görmüş. Bizdeki gibi tek bitki ile vs degil, dengeliyorlar, onu dinlemedim bir kez kafama gore bitki aldım adetlerim düzensizleşti, ara kanamalarım oldu, bir daha da kafama gore yapmadım o da kızdı zaten neden bozuyorsun dengeni diye.

Aynen öyle cok haklısın, o kadar etkililer ki sahne arkasindaki ekip gibi program sadece bi gösterge, sunuş, arka plan olmasa bi hiç.

Kabak cekirdeği yağı aldım canım onu kullanıyorum iki gün oldu, Böğürtlen kökü çayını içiyorum, onuda bi araştır,

Dr um arı sütü polen propolis, Quenzimq10, badem, ozellikle kayısı çekirdeği önermişti, malatya pazarlarında vardır, kuruyemişçilerde de, onu yemedim ama badem fındık yiyordum az da olsa,

Tavuk hormonu yüksek diye yeme dedi, macun verdi bitkisel,ist .da mısın? Istersen sende bi git mizacına göre veriyor takviyeleri.
Ben adanadayım kuzum kayısı çekirdeğini de araştırayım böyle böyle bir şeyler olacak zaten tavuk ambalajlı gıdalar yasak ama aldığımız sebze meyveler bile hormonlu , doğal bir şey zor buluyoruz doktorlar bile inanılmaz artış var bu tür sorunlarda diyorlar . Eskiden annelerimiz ninelerimiz ne güzel doğal doğal beslenip böyle şeylerle ugrasmıyorlardı

Ben adanadayım kuzum kayısı çekirdeğini de araştırayım böyle böyle bir şeyler olacak zaten tavuk ambalajlı gıdalar yasak ama aldığımız sebze meyveler bile hormonlu , doğal bir şey zor buluyoruz doktorlar bile inanılmaz artış var bu tür sorunlarda diyorlar . Eskiden annelerimiz ninelerimiz ne güzel doğal doğal beslenip böyle şeylerle ugrasmıyorlardı
Aynen öyle, sebze yiyoruz o da hormon.
Önceden 50 lerinde doğuruyorlarmış, yediklerimiz bizi böyle yapti.

O bahs ettiğim uygur'lu hekimde bir suru uygur'la tanıştım, çok dikkat ediyorlar yediklerine, dengeliyorlar ve tavuk kolay kolay yemiyorlar, köy tavuğu vs okursa ve onlarin doğurganlığı daha yüksek benim gördüğüm.

Adana' dasın burda olsan mizacına gore takviye verirdi telde görüşsen, sorularla belki mizacını bilir be ona göre macun gönderir?
Ben bir yıldır gidiyorum, ama stres beni iste hormonal bozdu, belkide öyle olmasaydı daha iyi sonuç alabilecektim.
Akupunktur, sülük, yumurtalığa masaj , kupa da uyguluyor.

Aynen öyle, sebze yiyoruz o da hormon.
Önceden 50 lerinde doğuruyorlarmış, yediklerimiz bizi böyle yapti.

O bahs ettiğim uygur'lu hekimde bir suru uygur'la tanıştım, çok dikkat ediyorlar yediklerine, dengeliyorlar ve tavuk kolay kolay yemiyorlar, köy tavuğu vs okursa ve onlarin doğurganlığı daha yüksek benim gördüğüm.

Adana' dasın burda olsan mizacına gore takviye verirdi telde görüşsen, sorularla belki mizacını bilir be ona göre macun gönderir?
Ben bir yıldır gidiyorum, ama stres beni iste hormonal bozdu, belkide öyle olmasaydı daha iyi sonuç alabilecektim.
Akupunktur, sülük, yumurtalığa masaj , kupa da uyguluyor.
Sülük ve hacamat yaptırdım esasen onların faydasını pek göremedim , şuan clife macun iyi geliyor gibi ondan verim alamazsam bir görüşeyim orayla

Sizlere umut olsun diye yazıyorum aslında🙂 0,14amh ile tüp bebek demişti doktorum ilk denemede birbyumurta buldular ve tuttu şimdi kızım 22 aylık.. şimdi bir mucize oldu ve 6 haftalık hamilemisim ki doktor tüp bebek bile artık zor amh 0.02 artık demişti.. 40 yaşındayım ve bence bebek ummadigimiz anda kafalar rahatken kendiliğinden geliyor umarım haftaya Çarşamba kalp atışını da duyarım...2yil önce buralardaydim şimdi başka bir heyecanla yeniden yazıyorum...

Sizlere umut olsun diye yazıyorum aslında🙂 0,14amh ile tüp bebek demişti doktorum ilk denemede birbyumurta buldular ve tuttu şimdi kızım 22 aylık.. şimdi bir mucize oldu ve 6 haftalık hamilemisim ki doktor tüp bebek bile artık zor amh 0.02 artık demişti.. 40 yaşındayım ve bence bebek ummadigimiz anda kafalar rahatken kendiliğinden geliyor umarım haftaya Çarşamba kalp atışını da duyarım...2yil önce buralardaydim şimdi başka bir heyecanla yeniden yazıyorum...
Ya ne kadar güzel bu evladınızı da sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bizlere de dua edin lütfen 🙏🏻🌸

Merhabalar, sizlere de fikir olur diye hikayemi anlatmak istedim. Iki senedir bebek deniyorduk olmuyordu. Sonra tup bebege karar verdik ( Bu arada tup bebege baslarken AMH im 0.1 idi) Ve dollenebilen tek yumurtam ile transferi yaptik ve hamile kaldim :) Ardindan oglum 2 yasinda iken ikinciyi planladik ve yine direk tup bebek doktoruma gittim. MAH bu arada 0.2 lerde idi (Doktorun dedigine gore 1 alti deger ne olursa olsun cok da bir farki yok) Ama yine bize 3-4 ay denememizi tavsiye etti, belli olmaz dedi. Derkeeeen... Araya corona fasli girdi ve biz yurtdisindaydik. O 3-4 ay oldu 1 sene. Buarada bir kac yer arastirdim ama icime sinmedi, ben de artik ucuslarin acilip, TR'ye donebilecegimiz zamanlara ertelemeye karar verdim ikinci bebek denemesini. Ve 1 senenin sonunda adetimin 10 gun gecikmesi sonucunda bir test yaptim ve pozitif cikti! KEndi kendime hamile kalmistim bu sefer! Su anda da 36. haftamdayim, hayirlisiyla gelmesini bekliyoruz. Yani hepinize bu hormon konusunun 2+2=4 olmadigini hatirlatmak istiyorum... Dua, inanc, evren, mesaj, psikoloji... Cook farkli boyutlari var... Allah hepinizin gonlune gore versin insallah!
Imkansız olmayacağına örneksin🤲

Merhaba öncelikle bu yazıyı umut olsun diye yazıyorum 1 yıllık evliyim 25 yaşındayım amh değerim 0,27 yumurta rezervim yok denilecek kadar az gittiğim doktorlar tüp bebek önerdi ve durumum çok kötü olduğu söylendi ankara Hacettepe tüp bebek merkezine zevk edildim doktor bana dedi ki normalde senin yaşındaki bir kişinin %65 şansı varken senin %20 dedi ve senin yumurtan 40 yaşındaki kadınla aynı dedi ve erken menepoza girmek üzeresin tabi bunu duyunca bir kez daha yıkıldım iğnelere başladım yumurtam toplandı 3 tane çıktı 2 tane döllendi 5 gün transfer günü sadece 1 tane kaldı onu transfer ettiler ve zor bir transfer oldu dedi doktor %55 hamile kalabilrsin dedi ve transfer günü hastaneden havaalanına gittik vana döndük bu gün test günüm ve pozitif aldık hamileyim o yüzden ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏼
Dr olabilecek tüm olumsuzlukları demiş.

5 yumurta toplandı 4ü döllendi dediler sonra 3ünün gelişimi durdu tek bi tane kaldı o da 3. gün transfer edilmişti yani 5ten sadece 1 kalmıştı.
Ben yumurta takibi yaptırdığımda Dr; "15, 20 yumurta toplanıyor senin bir tane" demişti tüm ümidim gitmişti.

Ya yazilacak o kadar sey var ki...
Bu amh fsh falan hepsi yalan dolan desem...
Yillarca kendiligimden hamile kalmayi denedim olmadi. 1 kere bile hamile kalamadim.
Sonra doktora gittik ve Yaklasik 5-6 sene önce amh 0.50 idi ve fsh 19du hemen tup bebege basladik yasim 32 idi. 2.5 sene sayisiz tup bebek denemesinden sonra cok sukur oglumu kucagima aldim. Ama ne badireler atlattik neler neler... Simdi yaklasik 1.5 yasinda koca adam oldu :)
Oglum henuz 7 aylikken tek sefer iliskiyle inanilmaz ama kendi kendime hamile kaldim, sifir tedavi sifir ilac vs... hayatimda ilk kez tedavisiz hamile kaldim yani.
Hatta adetim gecikince dedim heralde menapoza giriyorum. Velhasil 6 sene once 0.50 olan amh degerim hamile kaldigimda 0.01 den de azdir. Fsh im 6 sene once 19 ise suanda baya menapozun tap noktasindadir.
Suanda hamileligimin 35. Haftasindayim ve bir kizimiz olacak hayirlisiyla : ) bende hala inanamiyorum ama demek ki olacagi varsa oluyor canim kadinlar.
Kafanizi amh fsh a falan takmayin, bunlar insani dibe cekiyor. Tedavi olmayin demiyorum yanlis anlamayin, bu rakamlara takili kalmayin demek istiyorum. Bu rakamlarin bir onemi yok gordugunuz üzere.
Gunun sonunda hersey olacagina variyor ve mucizelere inanmaktan asla vazgecmeyin...
Amh 0.01 ile sende ne güzel bi örneksin

Back