• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben cok sukur bu ay tup bebek ile hamile kaldim.
Bu ay farkli olarak yaptigim Larginine takviyesi,bol su icmek ve masaj yapmak oldu.
1 sene once 0.27 olan Amh degerim 0.07 oldu ve bu ay olgun 4 yumurta toplandi.
Siz de bi arastirin,gerisi elbette takdiri ilahi.
Ama rakamlara takilmayin gercekten
Gözün aydın sevindim senin adına.
Fsh kaçtı?
Dr lar bu değerlerde olumsuz konuşuyorlar, sanada tüp bile olmaz dendi mi?
Rakamlara takılıyor insan ister istemez olmayinca, ya da olması gecikince hamileliğin, Dr lar da taktiıiyorlar yorumlarıyla.
Dr;"ne olmasını bekliyordun ki bu değerlerle" demişti yumurta takibi yapıldı gonolf ile, olumsuz oldu, yüksek dozla her gün, bunuda okudum, yüksek dozda işe yaramıyormuş, o zamanda yumurta büyümüyor,bunla ilgili bilgin var mıydı?

L arginini Dr mu önerdi?
Bununla beraber kaliteli yapmak icjn yumurtayı neler yedin? Arı mamulleri vs?

Son düzenleme:
Bugün doktora gittim lh a normal dedi tüm değerlerin normal sadece amh düşük dedi tüp bebek yapalım dedi .genel olarak yaptıklarım yürüyüş , hayıt suyu ve clife oldu
Hayıt suyu şişede mi cay halinde mi yaptin ve ne kadar suredir içiyorsun?
Yürüyüşü banada önerdi Dr, ne zamandır yürüyorsun aynı şekilde?

Hayıt suyu şişede mi cay halinde mi yaptin ve ne kadar suredir içiyorsun?
Yürüyüşü banada önerdi Dr, ne zamandır yürüyorsun aynı şekilde?
Canım hayıt suyunu şişede aldım çay bardağının yarısına hayıt suyu yarısına su koyup aç karnına sabahları içtim ,yürüyüşü günde on bin adım yaptım yani 20 gündür falan hemen hemen ve beslenmeme dikkat ettim günde bir avuç kabak çekirdeği , fındık ,fıstık vs bol su

Fsh kaçtı?
Rakamlara takılıyor insan ister istemez olmayinca, ya da olması gecikince hamileliğin, Dr lar da taktiıiyorlar yorumlarıyla.
Dr;"ne olmasını bekliyordun ki bu değerlerle" demişti yumurta takibi yapıldı gonolf ile, olumsuz oldu, yüksek dozla her gün, bunuda okudum, yüksek dozda işe yaramıyormuş, o zamanda yumurta büyümüyor,bunla ilgili bilgin var mıydı?

L arginini Dr mu önerdi?
Amh degerin kac senin?Ayrica yasin?
Bana doktorlarin hicbiri bu degerlerle olmaz asla demedi.
Mutlaka saglikli bir yumurtaya denk gelecegiz ve olacak demislerdi.
Yasim 34 bu arada.
Onceki denemelerimde Fsh 9-12 araliginda cikiyordu,ilk defa bu son denememde 6 ya dustugunu gordum ve icime bir umut doldu kesinlikle.
Gonalf i 225 IU uzerinde hic kullanmadim ben.Hatta doktorum dusuk amh larda yuksek doz onermiyoruz demisti ki bende de oyle oldu.Yuksek doz kullandigim tedavilerde hic yumurta toplayamadik.

Larginine ise yabanci sitelerde onume cok cikiyordu,arastirinca tup bebek tedavisinde pek cok kadin ve erkegin kullandigini gordum.Gunde 3x1000mg aldim ben.
Ari sutu,propolis her gun sabah ac karnina mutlaka kullaniyordum yaklasik 1 yildir.
Ama son donemde kullanmayi birakmistim,ben acikcasi cok etkili oldugunu dusunmuyorum.
Onun disinda Idil Bozkurt un Insta sayfasinda gordugum maca tozunu kullandim.
Ev yogurdu ve sutunu kestim,icmedim bu arada.Onu da bir yerde okumustum.
Onun disinda her gun mutlaka c vitamini ve d3+K2 vitamini kullandim.
Birde yogurda salataya bol keten tohumu koyup yedim(Idil Bozkurtta gormustum bunu da)
Fsh kaçtı?

L arginini Dr mu önerdi?

Yasim 34 bu arada.
Onceki denemelerimde Fsh 9-12 araliginda cikiyordu,ilk defa bu son denememde 6 ya dustugunu gordum ve icime bir umut doldu kesinlikle.
Gonalf i 225 IU uzerinde hic kullanmadim ben.Hatta doktorum dusuk amh larda yuksek doz onermiyoruz demisti ki bende de oyle oldu.Yuksek doz kullandigim tedavilerde hic yumurta toplayamadik.

Larginine ise yabanci sitelerde onume cok cikiyordu,arastirinca tup bebek tedavisinde pek cok kadin ve erkegin kullandigini gordum.Gunde 3x1000mg aldim ben.
Ari sutu,propolis her gun sabah ac karnina mutlaka kullaniyordum yaklasik 1 yildir.
Ama son donemde kullanmayi birakmistim,ben acikcasi cok etkili oldugunu dusunmuyorum.
Birde yogurda salataya bol keten tohumu koyup yedim(Idil Bozkurtta gormustum bunu da)
Ayrica bahsettigim masaj da su;

Ve bol su icmeyi ihmal etme,ne kadar su icersek kanimiz seyreliyor ve yumurtalara giden oksiyen artiyor.
Bu da yumur

kuzum amh ıcın saglıklı beslenmek, yesllık tuketmek vs onemlı.. yumurta sayısından zıyade kalıtelı olsunlar diye..
sana onerdıgım asyfayı takıp et. ınstagmdan EMBRIYOLIG IDIL BOZKURT ..
çok guzel faydalı bılgıler paylasıyor
Cansın ya tamam kuzum hemen takibe alıyorum bu ay baya gıZel beslendim vallla

Bugün doktora gittim lh a normal dedi tüm değerlerin normal sadece amh düşük dedi tüp bebek yapalım dedi .genel olarak yaptıklarım yürüyüş , hayıt suyu ve clife oldu
Erken uyuyor muydun? Onu ben yapamıyorum.
Glutensiz beslenme bol srbze vs dikkat ettin mi beslenmene?

yarasın kuzum,
bende bu ay çim tozu aldım onu ıcıyorum ıdıl hanım onermıstı. faydası oluyormus ınsallahh şifa olur.
yedıklerıme de dıkkat etmeye calısıyorum
Kendisiyle bizzat görüştün mü, videolarindan mı öğrendin?
Nasil kullanılıyor günde kaç kaşık suyla vs mi?
Amh, fsh kaçtı sizin?
Benim bayağı düşük amh 0.03, fsh 22

Ayrica bahsettigim masaj da su;

Ve bol su icmeyi ihmal etme,ne kadar su icersek kanimiz seyreliyor ve yumurtalara giden oksiyen artiyor.
Bu da yumur

Maca tozu largininden sonra tekrar değerlerine batırdın mı, o zaman anlaşılır fayda sağlayıp sağlamadığı?

Canım hayıt suyunu şişede aldım çay bardağının yarısına hayıt suyu yarısına su koyup aç karnına sabahları içtim ,yürüyüşü günde on bin adım yaptım yani 20 gündür falan hemen hemen ve beslenmeme dikkat ettim günde bir avuç kabak çekirdeği , fındık ,fıstık vs bol su
Lh, fsh, E2 kaçtı, kaç olmuş canım?

Hayıt suyunu ne kadardır kullanıyorsun? (Ben tabletini bir aydir kıllanıyorum)
10 bin adım çok, 1 saat sürüyor di mi:)
Uykuna dikkat ettin mi erkenden uyuma gibi? Bana Dr bunu önemsemişti geç uyuduğum için.

Benim amh 0.40 FSH 6.90 . Doktor hayıt tohumu suyu , havuç suyu , soğan suyu felan tavsiye etti ayrıca proxyfemin kullanıyorum 1.5 aydır . Mfk ilaçlarından eşim kullandı . Sperm kalitesi baya baya arttı .
Şimdi Athena alayım diyorum rezerv için . Bir de Adendo gördüm ne işe yariyor tam bilen var.mi ????🤗

Yasim 34 bu arada.

Teşekkürler uzun uzun açıklamana.
Amh 003, fsh 22,
Stresli bi süreç geçirdik ailece 0.08 den düştü kısa surede, fsh de 17 idi yükseldi.

Bana ise tersine 1 in altında tüp bile olmaz demisti Dr, olan umudumu da kırmıştı,o psikolojiyle yumurta takibi oldu ama olumsuz oldu.
Günlük 300 ml gonol f vuruluyordum.

Arı mamullerini bende sen gibi uzundur kullandım.
Larginin 3 tablet aldın, ne kadardir bunu alıyorsun hangi marka önerirsin?
Solgarı Dr um önermemişti gümrükte fazla bekliyor demişti.

D vitamini kullanıyorum, k2 mi olsun daha mı etkin?

Idil hanımda keten tohumunu okuyup yemiďtim afetlerim düzensizleşmişti ara kanamalar olmustu o süreçte bal tarçın çörek otu da yapıyordum hangisi etkiledi bilemedim.

Benim amh 0.40 FSH 6.90 . Doktor hayıt tohumu suyu , havuç suyu , soğan suyu felan tavsiye etti ayrıca proxyfemin kullanıyorum 1.5 aydır . Mfk ilaçlarından eşim kullandı . Sperm kalitesi baya baya arttı .
Şimdi Athena alayım diyorum rezerv için . Bir de Adendo gördüm ne işe yariyor tam bilen var.mi ????🤗
Athenada mı mfk nın?
Pko yok di mi sende? Proxyfemin kullanıyorsun, Dr mu önermişti? Degerlerine bakıtrdın mı bu takviyeden sonra?

Bende alcm bu Ay olmaz ise

Back