Gözün aydın sevindim senin adına.
Fsh kaçtı?
Dr lar bu değerlerde olumsuz konuşuyorlar, sanada tüp bile olmaz dendi mi?
Rakamlara takılıyor insan ister istemez olmayinca, ya da olması gecikince hamileliğin, Dr lar da taktiıiyorlar yorumlarıyla.
Dr;"ne olmasını bekliyordun ki bu değerlerle" demişti yumurta takibi yapıldı gonolf ile, olumsuz oldu, yüksek dozla her gün, bunuda okudum, yüksek dozda işe yaramıyormuş, o zamanda yumurta büyümüyor,bunla ilgili bilgin var mıydı?
L arginini Dr mu önerdi?
Bununla beraber kaliteli yapmak icjn yumurtayı neler yedin? Arı mamulleri vs?
Amh degerin kac senin?Ayrica yasin?
Bana doktorlarin hicbiri bu degerlerle olmaz asla demedi.
Mutlaka saglikli bir yumurtaya denk gelecegiz ve olacak demislerdi.
Yasim 34 bu arada.
Onceki denemelerimde Fsh 9-12 araliginda cikiyordu,ilk defa bu son denememde 6 ya dustugunu gordum ve icime bir umut doldu kesinlikle.
Gonalf i 225 IU uzerinde hic kullanmadim ben.Hatta doktorum dusuk amh larda yuksek doz onermiyoruz demisti ki bende de oyle oldu.Yuksek doz kullandigim tedavilerde hic yumurta toplayamadik.
Larginine ise yabanci sitelerde onume cok cikiyordu,arastirinca tup bebek tedavisinde pek cok kadin ve erkegin kullandigini gordum.Gunde 3x1000mg aldim ben.
Ari sutu,propolis her gun sabah ac karnina mutlaka kullaniyordum yaklasik 1 yildir.
Ama son donemde kullanmayi birakmistim,ben acikcasi cok etkili oldugunu dusunmuyorum.
Onun disinda Idil Bozkurt un Insta sayfasinda gordugum maca tozunu kullandim.
Ev yogurdu ve sutunu kestim,icmedim bu arada.Onu da bir yerde okumustum.
Onun disinda her gun mutlaka c vitamini ve d3+K2 vitamini kullandim.
Birde yogurda salataya bol keten tohumu koyup yedim(Idil Bozkurtta gormustum bunu da)
Gözün aydın sevindim senin adına.
Fsh kaçtı?
Dr lar bu değerlerde olumsuz konuşuyorlar, sanada tüp bile olmaz dendi mi?
Rakamlara takılıyor insan ister istemez olmayinca, ya da olması gecikince hamileliğin, Dr lar da taktiıiyorlar yorumlarıyla.
Dr;"ne olmasını bekliyordun ki bu değerlerle" demişti yumurta takibi yapıldı gonolf ile, olumsuz oldu, yüksek dozla her gün, bunuda okudum, yüksek dozda işe yaramıyormuş, o zamanda yumurta büyümüyor,bunla ilgili bilgin var mıydı?
L arginini Dr mu önerdi?
Bununla beraber kaliteli yapmak icjn yumurtayı neler yedin? Arı mamulleri vs?