• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Athenada mı mfk nın?
Pko yok di mi sende? Proxyfemin kullanıyorsun, Dr mu önermişti? Degerlerine bakıtrdın mı bu takviyeden sonra?
Pcos yok ben de sadece amh düşükmus 0.40 yumurta tembelliği var dedi doktor . Bunları doktor önerdi ama Athena almadım onu da alayım.rezerv için diyorum bakalım

Teşekkürler uzun uzun açıklamana.
Amh 003, fsh 22,
Stresli bi süreç geçirdik ailece 0.08 den düştü kısa surede, fsh de 17 idi yükseldi.

Bana ise tersine 1 in altında tüp bile olmaz demisti Dr, olan umudumu da kırmıştı,o psikolojiyle yumurta takibi oldu ama olumsuz oldu.
Günlük 300 ml gonol f vuruluyordum.

Arı mamullerini bende sen gibi uzundur kullandım.
Larginin 3 tablet aldın, ne kadardir bunu alıyorsun hangi marka önerirsin?
Solgarı Dr um önermemişti gümrükte fazla bekliyor demişti.

D vitamini kullanıyorum, k2 mi olsun daha mı etkin?

Idil hanımda keten tohumunu okuyup yemiďtim afetlerim düzensizleşmişti ara kanamalar olmustu o süreçte bal tarçın çörek otu da yapıyordum hangisi etkiledi bilemedim.
Yasin kac bu arada?
Ne demek canim,oyle sacmalik mi olurmus.Adet oldugun surece sansin var her zaman.
Biliyorum cok zor ama hiic dusunmeden,enerjini yuksek tutarak ve en onemlisi tum sureci kabullenerek yoluna bak.

Ben sadece 1 ay kullandim L argenini.Solgar in kullanmistim ben.
D3 u de K2 ile kullandiginda emilimi daha cok oluyormus bu yuzden Orzak Ocean D3+K2 alabilirsin direkt.

Doktorunu mulaka dusuk Amh'ta basarili,o konuda uzman secmeye de ozen goster.
Aret Kamar var mesela o da dusuk amh da dusuk doz ilac kullaniyormus.

Lh, fsh, E2 kaçtı, kaç olmuş canım?

Hayıt suyunu ne kadardır kullanıyorsun? (Ben tabletini bir aydir kıllanıyorum)
10 bin adım çok, 1 saat sürüyor di mi:)
Uykuna dikkat ettin mi erkenden uyuma gibi? Bana Dr bunu önemsemişti geç uyuduğum için.
Canım lh 25 civarıydı FSH 30 küsürdü E2 15 idi ; lh 3 FSH 11 E2 25 olmuş . Hayıt ve macunu 15 20 gün kadar kullandım ,evet yürüyüş bir saati buluyor ama çok önemliymiş . En geç 11 gibi yatağımda olurum uyku düzeni hormonları etkiliyormuş ,doktorum değerlerime iyi dedi ben de bu derece beklemiyordum ama beslenme spor uyku hepsi bir etken

Canım lh 25 civarıydı FSH 30 küsürdü E2 15 idi ; lh 3 FSH 11 E2 25 olmuş . Hayıt ve macunu 15 20 gün kadar kullandım ,evet yürüyüş bir saati buluyor ama çok önemliymiş . En geç 11 gibi yatağımda olurum uyku düzeni hormonları etkiliyormuş ,doktorum değerlerime iyi dedi ben de bu derece beklemiyordum ama beslenme spor uyku hepsi bir etken
İnş hiç tüpe gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın çokça amin🤲

Maşallah çok iyi olmuş değerlerin. Lh, Fsh ne güzel düşmüş🤲

20 günde yani bir ay diyelim, su/ yürüyüş / hayıtla çok iyi hamd olsun.
Hayıtı günde b fincan mı içtin ölçüsü ne kaç kaşık?

Kendisiyle bizzat görüştün mü, videolarindan mı öğrendin?
Nasil kullanılıyor günde kaç kaşık suyla vs mi?
Amh, fsh kaçtı sizin?
Benim bayağı düşük amh 0.03, fsh 22
hayır bırebır görüşmedim,
vıdeoları var sabahları ac karına cım suyu ıcıyorum ıkı cay kaşıgı, sonra maca tozu ya süt ıle ya da kahvaltıya eklıyorum..yulaf vs..
ahm en son 1,50 idi ..
saglıklı beslenmeye dıkkat eıdyorum sayıdan cok kalıte onemlı aslında .

İnş hiç tüpe gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın çokça amin🤲

Maşallah çok iyi olmuş değerlerin. Lh, Fsh ne güzel düşmüş🤲

20 günde yani bir ay diyelim, su/ yürüyüş / hayıtla çok iyi hamd olsun.
Hayıtı günde b fincan mı içtin ölçüsü ne kaç kaşık?
Ay canım benim inşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin rabbim 🙏🏻😍 hayıt suyunu aç karnına çay bardağının yarısına doldurup diğer yarısına su koyup içtim , yürüyüşü evden çıkamadığım zaman evin içinde bile yaptım uygulamadan adım sayarı açıp

Ekmek de yedin di mi kahvaltılarda?
Erken uyur muydun normalde, bu dönemde mi özellikle uyudun?
Ben uyuyamıyorum ya.
Ekmek oldu bitti çok fazla yemem ama hamur işi yapardım eşime misafirlere o zaman ben de ister istemez yerdim fakat bir karar aldım önce benim sağlığım dedim onu yapmayıda bıraktım eşimde sağolsun saygı duydu . Ben geç uyurdum bu durumlardan önce ama uykunun önemini anlayınca bilerek sabahları erken kalktım ister istemez erken uyuyorsun o zaman

Ay canım benim inşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin rabbim 🙏🏻😍 hayıt suyunu aç karnına çay bardağının yarısına doldurup diğer yarısına su koyup içtim , yürüyüşü evden çıkamadığım zaman evin içinde bile yaptım uygulamadan adım sayarı açıp
Inş değerler iyileştikce daha rahat olacak işler🤲
Arı mamülleri Quenzimq10, c/ d vitamini kullansan?

Bende her gün yürüsem, bol su, sebze, (hayıt kapsül olarak alıyorum)
Testlere dişli aslan pençesi vs kullanmadın di mi?
Sadece hayit/yürüyüş /oil su/uyku?
Başka ağladığın var mı?

Başka ağladığın var mı?
Clife almıştım onun içinde civanpercemi adaçayı falan var oda belki etki etmiştir ,d vitamini ,OMEGA , bazı vitaminler kullanıyorum tabi dhea kullandım iki ay kadar . Ya motivasyonun güçlü olacak inanacaksın ve bir program yapıp uyacaksin Allah'ın izniyle güzel oluyor değerler

Başka ağladığın var mı?
Senin kaç değerler

Clife almıştım onun içinde civanpercemi adaçayı falan var oda belki etki etmiştir ,d vitamini ,OMEGA , bazı vitaminler kullanıyorum tabi dhea kullandım iki ay kadar . Ya motivasyonun güçlü olacak inanacaksın ve bir program yapıp uyacaksin Allah'ın izniyle güzel oluyor değerler
C life da olabilir, adet düzensizliği yaptı mi? Ben kür yaptığımda ara kanamalarım olmuştu.

Dhea yı Dr mu verdi ne işe yarıyormuş?
Omega hangi marka ve hangi vitaminler?
Bana Dr kan tahlili yaptırdı, eksilerime göre takviye ilaçlar verdi.

C life da olabilir, adet düzensizliği yaptı mi? Ben kür yaptığımda ara kanamalarım olmuştu.

Dhea yı Dr mu verdi ne işe yarıyormuş?
Omega hangi marka ve hangi vitaminler?
Bana Dr kan tahlili yaptırdı, eksilerime göre takviye ilaçlar verdi.
Evet doktorum yazmıştı dheayı , OMEGA balen marka ,bana yıllarca hamile kalamayan tüp bebek denemeleri başarısız olan ve daha sonra 41 yaşında kendi kendine ikizlere hamile kalan bir tanıdık dedi omegayı , ne yaptın dediğimde omega çok önemli ve arada bir incir kürü dedi .. incir kürünü tam yapmadım arada yerim sadece . Clife adetimi etkilemedi günümde oldum

Aynen oyle haklısın, 3 sene kadar sürekli stres altındaydım mesleki, daha bir iki ay oldu atlatalı, inş o da düzelir.
Şuna da çok şahit oldum işini bırakıp hamile kaldığını yazan çok oldu burada gerçekten iş stresli ise çok etkiliyor .. kendinize zaman ayırın hoşunuza gidecek kafanızı dağıtan şeyleri yapın gercekten siz iyi hissettikce hormonlarda iyi hissediyor

Evet doktorum yazmıştı dheayı , OMEGA balen marka ,bana yıllarca hamile kalamayan tüp bebek denemeleri başarısız olan ve daha sonra 41 yaşında kendi kendine ikizlere hamile kalan bir tanıdık dedi omegayı, ne yaptın dediğimde omega çok önemli ve arada bir incir kürü dedi .. incir kürünü tam yapmadım arada yerim sadece . Clife adetimi etkilemedi günümde oldum
Omega balık yağı di mi? Kapsulniçi sarı?
Baleni kendin mi aldın dr önerisi mi?
Incir kürü bende işe yaramadı, incirin kendisini yedim.bi ara o da aynı şekilde.
Böğürtlen kökü okudum, onu yapıyorum iki gündgündür, bi araştır istersen o da iyi geliyormuş.
Bol sebze ıspanak çiğ yiyin demiş dr arkadaşıma pancar, onuda yapmalı.

Qenzimq 10
arı sütü polen propolis,
C/ d vitamini,
Siyah üzüm ekstresi (2 ay kadar içtim bir çay kaşığı günde)
Bunlarda öneriliyor.

Alternatif Tip ekolünden Dr um macun da vermişti onu kullanıyorum,

Back