- 8 Şubat 2022
- 196
- 82
- 28
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.841
Pcos yok ben de sadece amh düşükmus 0.40 yumurta tembelliği var dedi doktor . Bunları doktor önerdi ama Athena almadım onu da alayım.rezerv için diyorum bakalımAthenada mı mfk nın?
Pko yok di mi sende? Proxyfemin kullanıyorsun, Dr mu önermişti? Degerlerine bakıtrdın mı bu takviyeden sonra?
Yumurtaliklara oksijen iletiminde faydaliÖzellikle neye faydalıymış?
Yasin kac bu arada?Teşekkürler uzun uzun açıklamana.
Amh 003, fsh 22,
Stresli bi süreç geçirdik ailece 0.08 den düştü kısa surede, fsh de 17 idi yükseldi.
Bana ise tersine 1 in altında tüp bile olmaz demisti Dr, olan umudumu da kırmıştı,o psikolojiyle yumurta takibi oldu ama olumsuz oldu.
Günlük 300 ml gonol f vuruluyordum.
Arı mamullerini bende sen gibi uzundur kullandım.
Larginin 3 tablet aldın, ne kadardir bunu alıyorsun hangi marka önerirsin?
Solgarı Dr um önermemişti gümrükte fazla bekliyor demişti.
D vitamini kullanıyorum, k2 mi olsun daha mı etkin?
Idil hanımda keten tohumunu okuyup yemiďtim afetlerim düzensizleşmişti ara kanamalar olmustu o süreçte bal tarçın çörek otu da yapıyordum hangisi etkiledi bilemedim.
Canım lh 25 civarıydı FSH 30 küsürdü E2 15 idi ; lh 3 FSH 11 E2 25 olmuş . Hayıt ve macunu 15 20 gün kadar kullandım ,evet yürüyüş bir saati buluyor ama çok önemliymiş . En geç 11 gibi yatağımda olurum uyku düzeni hormonları etkiliyormuş ,doktorum değerlerime iyi dedi ben de bu derece beklemiyordum ama beslenme spor uyku hepsi bir etkenLh, fsh, E2 kaçtı, kaç olmuş canım?
Hayıt suyunu ne kadardır kullanıyorsun? (Ben tabletini bir aydir kıllanıyorum)
10 bin adım çok, 1 saat sürüyor di mi:)
Uykuna dikkat ettin mi erkenden uyuma gibi? Bana Dr bunu önemsemişti geç uyuduğum için.
Erken uyuyorum canım sebze meyve ağırlıklı beslendim sağlıklı tarifler yaptım kuruyemiş yedim ara ara .Erken uyuyor muydun? Onu ben yapamıyorum.
Glutensiz beslenme bol srbze vs dikkat ettin mi beslenmene?
Ekmek de yedin di mi kahvaltılarda?Erken uyuyorum canım sebze meyve ağırlıklı beslendim sağlıklı tarifler yaptım kuruyemiş yedim ara ara .
İnş hiç tüpe gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın çokça aminCanım lh 25 civarıydı FSH 30 küsürdü E2 15 idi ; lh 3 FSH 11 E2 25 olmuş . Hayıt ve macunu 15 20 gün kadar kullandım ,evet yürüyüş bir saati buluyor ama çok önemliymiş . En geç 11 gibi yatağımda olurum uyku düzeni hormonları etkiliyormuş ,doktorum değerlerime iyi dedi ben de bu derece beklemiyordum ama beslenme spor uyku hepsi bir etken
hayır bırebır görüşmedim,Kendisiyle bizzat görüştün mü, videolarindan mı öğrendin?
Nasil kullanılıyor günde kaç kaşık suyla vs mi?
Amh, fsh kaçtı sizin?
Benim bayağı düşük amh 0.03, fsh 22
Ay canım benim inşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin rabbimİnş hiç tüpe gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın çokça amin
Maşallah çok iyi olmuş değerlerin. Lh, Fsh ne güzel düşmüş
20 günde yani bir ay diyelim, su/ yürüyüş / hayıtla çok iyi hamd olsun.
Hayıtı günde b fincan mı içtin ölçüsü ne kaç kaşık?
Ekmek oldu bitti çok fazla yemem ama hamur işi yapardım eşime misafirlere o zaman ben de ister istemez yerdim fakat bir karar aldım önce benim sağlığım dedim onu yapmayıda bıraktım eşimde sağolsun saygı duydu . Ben geç uyurdum bu durumlardan önce ama uykunun önemini anlayınca bilerek sabahları erken kalktım ister istemez erken uyuyorsun o zamanEkmek de yedin di mi kahvaltılarda?
Erken uyur muydun normalde, bu dönemde mi özellikle uyudun?
Ben uyuyamıyorum ya.
Inş değerler iyileştikce daha rahat olacak işlerAy canım benim inşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin rabbimhayıt suyunu aç karnına çay bardağının yarısına doldurup diğer yarısına su koyup içtim , yürüyüşü evden çıkamadığım zaman evin içinde bile yaptım uygulamadan adım sayarı açıp
Clife almıştım onun içinde civanpercemi adaçayı falan var oda belki etki etmiştir ,d vitamini ,OMEGA , bazı vitaminler kullanıyorum tabi dhea kullandım iki ay kadar . Ya motivasyonun güçlü olacak inanacaksın ve bir program yapıp uyacaksin Allah'ın izniyle güzel oluyor değerlerInş değerler iyileştikce daha rahat olacak işler
Arı mamülleri Quenzimq10, c/ d vitamini kullansan?
Bende her gün yürüsem, bol su, sebze, (hayıt kapsül olarak alıyorum)
Testlere dişli aslan pençesi vs kullanmadın di mi?
Sadece hayit/yürüyüş /oil su/uyku?
Başka ağladığın var mı?
Senin kaç değerlerInş değerler iyileştikce daha rahat olacak işler
Arı mamülleri Quenzimq10, c/ d vitamini kullansan?
Bende her gün yürüsem, bol su, sebze, (hayıt kapsül olarak alıyorum)
Testlere dişli aslan pençesi vs kullanmadın di mi?
Sadece hayit/yürüyüş /oil su/uyku?
Başka ağladığın var mı?
Canim Amh 0.03, fsh 22, E2 22 lh yi hatırlamıyorum.Senin kaç değerler
C life da olabilir, adet düzensizliği yaptı mi? Ben kür yaptığımda ara kanamalarım olmuştu.Clife almıştım onun içinde civanpercemi adaçayı falan var oda belki etki etmiştir ,d vitamini ,OMEGA , bazı vitaminler kullanıyorum tabi dhea kullandım iki ay kadar . Ya motivasyonun güçlü olacak inanacaksın ve bir program yapıp uyacaksin Allah'ın izniyle güzel oluyor değerler
Evet doktorum yazmıştı dheayı , OMEGA balen marka ,bana yıllarca hamile kalamayan tüp bebek denemeleri başarısız olan ve daha sonra 41 yaşında kendi kendine ikizlere hamile kalan bir tanıdık dedi omegayı , ne yaptın dediğimde omega çok önemli ve arada bir incir kürü dedi .. incir kürünü tam yapmadım arada yerim sadece . Clife adetimi etkilemedi günümde oldumC life da olabilir, adet düzensizliği yaptı mi? Ben kür yaptığımda ara kanamalarım olmuştu.
Dhea yı Dr mu verdi ne işe yarıyormuş?
Omega hangi marka ve hangi vitaminler?
Bana Dr kan tahlili yaptırdı, eksilerime göre takviye ilaçlar verdi.
FSH düşmeyecek bir değer değil 60 70 den düşürenler var , stres çok etkiliyor rahat olmak lazımCanim Amh 0.03, fsh 22, E2 22 lh yi hatırlamıyorum.
Stresli bi süreç yaşadım, fsh 17 den 22 oldu, amh de 0.09, 0.03 e düştü.
Aynen oyle haklısın, 3 sene kadar sürekli stres altındaydım mesleki, daha bir iki ay oldu atlatalı, inş o da düzelir.FSH düşmeyecek bir değer değil 60 70 den düşürenler var , stres çok etkiliyor rahat olmak lazım
Şuna da çok şahit oldum işini bırakıp hamile kaldığını yazan çok oldu burada gerçekten iş stresli ise çok etkiliyor .. kendinize zaman ayırın hoşunuza gidecek kafanızı dağıtan şeyleri yapın gercekten siz iyi hissettikce hormonlarda iyi hissediyorAynen oyle haklısın, 3 sene kadar sürekli stres altındaydım mesleki, daha bir iki ay oldu atlatalı, inş o da düzelir.
Omega balık yağı di mi? Kapsulniçi sarı?Evet doktorum yazmıştı dheayı , OMEGA balen marka ,bana yıllarca hamile kalamayan tüp bebek denemeleri başarısız olan ve daha sonra 41 yaşında kendi kendine ikizlere hamile kalan bir tanıdık dedi omegayı, ne yaptın dediğimde omega çok önemli ve arada bir incir kürü dedi .. incir kürünü tam yapmadım arada yerim sadece . Clife adetimi etkilemedi günümde oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?