• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Her ay farkli bir döngü oluyor. Yumurtlama testleriyle takip etceksin kuzum
Onlarida doktorum tavsiye etmedi Bi kez kullandım cidden sitres oluyorum yumurtlama olmadığı günler mesela ilişkiye girmek istemiyorum olduğu gun sitres oluyorum bu şekil kullanmadan hiç degilse her ilişkide bi umudum oluyor belki tutar diye😂

Sizlere bisi sorucam kızlar Bi kere adetten bikac hafta sonra kan vermiştim doktorum bu ay yumurtlaman olmamıs demişti şuan tekrar aklıma takıldı adet oluyorum ama acaba her ay yumurtlama olmuyor mu anlamadım aklıma takıldı en son aralıkta bakilmis yani sorum şu Bi kere olmadıysa o aya özelmidir yoksa hiç yumurtlama olmazmi
Her ay yumurtlama olmaz ben doktoruma şunu sordum benim amh çok çok düşük 007 benim acaba normal hamile kalamam sebebim yumurtam mi büyümüyor yada catlamiyor düzenli adet görüyorsan yumurtan çatlıyordur sanırım bence kaliteli bir yumurtaya denk gelmiyorum

Her ay yumurtlama olmaz ben doktoruma şunu sordum benim amh çok çok düşük 007 benim acaba normal hamile kalamam sebebim yumurtam mi büyümüyor yada catlamiyor düzenli adet görüyorsan yumurtan çatlıyordur sanırım bence kaliteli bir yumurtaya denk gelmiyorum
Aynen doğru söylüyorsun altin yumurta diyorlar ya hani sanirim biz ona denk gelemiyoruz birde dün okudum yunurtlama dan 2 önce önceki ilişki daha çok şans mis bulabilirsem ss atayim

Screenshot_20220730-135138_Instagram.jpg

Aynen doğru söylüyorsun altin yumurta diyorlar ya hani sanirim biz ona denk gelemiyoruz birde dün okudum yunurtlama dan 2 önce önceki ilişki daha çok şans mis bulabilirsem ss atayim
Mfk yöntemi dedikleri mantıklı o yüzden hoca özellikle ovulasyon takipte önceki günü kaçırıyorsunuz diyor inanın artık ilişkiyi çocuk için yapar olduk heves meves kalmadı

Bayadir yazılmamış ama düşük amh değeriyle illa ki tüp bebek mi olmalı ? 29 yaşındayım bebek düşünmez iken rutin kontrollerde 0.40 amh değerimi öğrendim . Doktor doğal tedavi + proxyfemin kullan dedi . Burada okuyunca çok umutsuz oldum değerlerim su şekilde

Amh 0.40
Fsh 6.92
E2 39
Prolaktin 20.65
Lh 2.08

Anlayan var mı ????
Degerleriniz guzel,sadece prolaktin belki engel olabilir,onun icin ilac kullanirsinz,amhye hic takilmayin kac tane tanidigim var amh dusük ve hamile kalan,cindede bir arastirma yapilmis dusük amh asla engel degilmis,zaten 10 yumurtada olsa biri olgunlasiyor 3 tanede olsa biri olgunlasiyor sonucta bir tane dollenecek onemli olan yumurta olmasi,cook takiyorsaniz bir kac ay yumurya takibj yaptirin okadar ,bence bir sure deneyin,Allahin izniyle olur
Hakkinzda hayirlisi olsun

Düzenli adetten kasıt hep aynı gününde adet olmak mı yoksa 1 ay içinde illa bir gün adet olmakmi

Onu da sordum mesela benim tam tarihinde olmuyor bir hafta önce veya bir hafta sonra da olanı düzenli sayıyor aslında mesele bence adet olmak pko değilsen çünkü onlarda olay farklı biraz
Pko değilim ben ama mesela bazen 35 bazen 30 oluyorum hele en son ki adetim çok erken geldi 22 ci günümde sanırım 1 ay içinde adet olmayi düzenli sayiyorlar öylemi pkolular ilaçsız olamiyorlar sanirim

Amh benim 0.185 ama doktorum önemli degil diğer değerlerin normal dedi burda 0.4 le normal yolla hamile kalan okudum geçenlerde hatta 4 yıl sinra bidaha hamile kalmış belkide 4 yıl sonra 0.1 di

Benim tesadüfi bir şekilde yani çocuk düşünmeye başladığımız anda oldu amh sorunu tabiki doğal denemeler oldu ama olmadı . Bende havuz yöntemi ile yaklaşık 5 kere tedavi opu oldum elimde de 2 tane 3. Gün embriyosu var onlar bu ay transfer olacak inşallah tutunur

Onlarida doktorum tavsiye etmedi Bi kez kullandım cidden sitres oluyorum yumurtlama olmadığı günler mesela ilişkiye girmek istemiyorum olduğu gun sitres oluyorum bu şekil kullanmadan hiç degilse her ilişkide bi umudum oluyor belki tutar diye😂
Evet onlar baya stres yatariyor gorev gibi oluyor biraz. Vucut isisi takip etcen ya da akinti yoksa bilemeyiz kuzum. Ya da gelişine artik ne verdiyse 😂😂😂

Benim de amh 0.40 yaş 29. Mfk günleri 3-2-3-2 deneme doktorun verdiği bitkisel macun + proxyfemin ve d vitamini kullanıyorum ayrıca hayıt suyu . Hiç umudum yok 😭

Back