AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bi gelişme var mı? Değerlerin değişti mi?

Fsh çabuk değişebilen hormon, stres yaptıysan etkilemiştir.

Lh, E2 kaç olmalı ortalama?

Fsh çabuk değişebilen hormon, stres yaptıysan etkilemiştir.

Lh, E2 kaç olmalı ortalama?
Lh değeri ortalama bildiğim fsh gibi 10 un altında olmalı. E2 nin kac olması gerektiğini bilmiyorum 50 civarı çıktığında güzel demişti doktorum

Merhabalar hala gebelik oluşmadı 1 başarısız tüp denemem var yumurta gelişmedi 2 ye hazirlaniyom fsh en son 15 falandı amh 003 e2 değişiyor
E2 adetliyken ve yujurtlamada farklı çıkıyor di mi?
Daha önce hiç gebelik oluştu mu?
Takviye alıyormusun degerlerini iyileştirmek için?
Tüp hangi merkezde ilde yaptırdın?

E2 adetliyken ve yujurtlamada farklı çıkıyor di mi?
Daha önce hiç gebelik oluştu mu?
Takviye alıyormusun degerlerini iyileştirmek için?
Tüp hangi merkezde ilde yaptırdın?
Adet ve yumurtlama da farklı tabiki bi sürü takviye vitamin doğal seyler ile hazırlanıyorum umarım faydasını görürüm canim ilk egede denedim üniversitede ağustosta medikalpark funda gode düşünüyorum

Takviye vitaminler değerlerini düzeltebildi mi?
Ins bu defa tutar

Bayadir yazılmamış ama düşük amh değeriyle illa ki tüp bebek mi olmalı ? 29 yaşındayım bebek düşünmez iken rutin kontrollerde 0.40 amh değerimi öğrendim . Doktor doğal tedavi + proxyfemin kullan dedi . Burada okuyunca çok umutsuz oldum değerlerim su şekilde

Amh 0.40
Fsh 6.92
E2 39
Prolaktin 20.65
Lh 2.08

Anlayan var mı ????

Prolaktin biraz yüksek düşürülmesi gerek tsh baktirin bazen tsh yüksekliği prolaktini de yükseltiyor ondan.yuksek de olabilir.her amh düşük olan tüp bebek yaptırmak zorunda.degil düşük amhla binlerce kadın doğal gebe kaldı prolaktin hariç diğer hormonlarınız normal fakat hormonların normal olmasi herşeyin yılında olduğunu göstermez 6 ay kadar gebelik olmadıysa tedavi olun ama önce sorunun.ne olduğunu bulun.yumurtlama olmasına rağmen gebe kalamıyorsaniz sorun var demektir.amh düşük olmasindan dolayı da fazla zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine geçin.asilama teklifte bulunan doktordan da uzaklaşarak kaçın

Benimde diğer değerlerim iyi ama amh 0.186 doktorum normal yolla gebelik olur dedi bende merak ediyorum varmi düşük amh ile normal yoldan gebe kalan

Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Ben sanirim yasim 44 amh artık doktor bakıyor zaten düşük diyor 1kurtaj 3 kimyasal 1 tup bebek denemesi ve bu ay yine hamilelik görünüyor beta 15 cikti sonu ne olur bilmiyorum yumurta sperm varsa yasınızda gençse neden olmasin

Merhaba degerleriniz iyi, ben 6 ay düzenli vitamin takviyesi ve arisutu bal polen propolis karışımı kullanarak hamile kaldım 38 yasindayim, siz yaştan dolayı da avantajlisiniz. Iyi bir doktor bulun yumurta takibi yaptırın, muayenede birkac yumurta görünüyorsa benim gibi takviye kullanarak doğal yolla hamile kalma imkanınız var

Yasiniz genc ve bebek dusunmediginizi yazdiginiz icin bence yumurtalarinizi dondurtmak iyi bir secenek olabilir. Evliyseniz, embriyo seklinde dondurulmasi daha iyi olur. Amh dustukce tup bebekte basari sansi da azaliyor az yumurta gelistigi icin her defasinda en bastan baslamak gerekebilir. Eger gebelik istiyorsaniz bir sure yumurta takibi gerekiyorsa ilac kullanimi ile dogal gebelik deneyebilirsiniz. Bu surecte tup bebekle ilgili sayfalari okuyarak hem bilgi edinin hem de kendinizi alistirmayi calisin. Belli bir sure dogal gebelik olmazsa vakit kaybetmeden tup bebek yoluna girin. Bu arada genc oldugunuz icin rezerviniz az olsa bile kalitelidir muhtemelen. Tupleriniz acik mi, baska bir probleminiz var mi arastirin. Mutlaka birden fazla doktorun gorusunu alin. Sanirim en onemlisi bu.

Herkes bir olmuyor malesef dediklerinizi 3 yıldır kullanıyorum ama olmadi ve tüp bebeğe geçtim amh düşükse eğer 6 ay gebelik.olmusmadiysa mutlaka tedaviye baslanmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…