- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.721
Adetin 4. Günü değerler farklı çıkıyo, 2 yada 3.günü baktırın benimde öyle olmuştukızlar selam, 4-5 aydır değerlendiriyoruz bu sürecte fsh ı dusurmek ıcın trisequence kullandım, düştü sonra klomen femara filan denedik olmadı. bu ay ramazan diye ara verdik, bugün adetin 4.günü fsh e2 olctureyim dedim sonuclar cok kotu moralim bozuldu. fsh 30 lh 15 e2 34 cıkmıs. anlamıyorum son birkac aydır fsh baktırıyorum adetin 2.günü 10 un altında cıkıyordu. hic bu kadar yuksek cıkmamıstı
Gerçekten mi, ya çok sevindirdiniz beni. Doktoruma attım sonuçları cyclo prognova diye bir ilaç yazdi onu alacaktım. Kullanmasam mi acaba, siz ne yapmıştınız sonraki ay normal çıkmış miydi? Bu ay oruç tutuyorum diye mi acaba böyle oldu onu dusundumAdetin 4. Günü değerler farklı çıkıyo, 2 yada 3.günü baktırın benimde öyle olmuştu
Yok bende sonuç iyi çıksın diye aç gitmiştim, ama 4. Gün yaptığımda fah 11 küsürdü 2.günü yaptığımda 7 lerde lh 4 lerde ama e2 yüksekti benim, böyle çıktı, yani en iyi sonuç 2 veya 3.günGerçekten mi, ya çok sevindirdiniz beni. Doktoruma attım sonuçları cyclo prognova diye bir ilaç yazdi onu alacaktım. Kullanmasam mi acaba, siz ne yapmıştınız sonraki ay normal çıkmış miydi? Bu ay oruç tutuyorum diye mi acaba böyle oldu onu dusundum
Test için aç ya da tok olmak farketmiyor benim bildiğim. Demek istediğim bu ay oruç tutmuş olmak değerleri oynatmış midir acaba. İlacı almayacağım bitkisel şeyler ve vitaminler kullanıp yumurta kalitesini artırmaya calisacagimYok bende sonuç iyi çıksın diye aç gitmiştim, ama 4. Gün yaptığımda fah 11 küsürdü 2.günü yaptığımda 7 lerde lh 4 lerde ama e2 yüksekti benim, böyle çıktı, yani en iyi sonuç 2 veya 3.gün
Tesekkur ederim canım cevabin içinYok bende sonuç iyi çıksın diye aç gitmiştim, ama 4. Gün yaptığımda fah 11 küsürdü 2.günü yaptığımda 7 lerde lh 4 lerde ama e2 yüksekti benim, böyle çıktı, yani en iyi sonuç 2 veya 3.gün
Bitkisel birşey kullanımıyosun yada vit takviyesiTest için aç ya da tok olmak farketmiyor benim bildiğim. Demek istediğim bu ay oruç tutmuş olmak değerleri oynatmış midir acaba. İlacı almayacağım bitkisel şeyler ve vitaminler kullanıp yumurta kalitesini artırmaya calisacagim
Kasımdan beri deniyoruz canim, düzenli olarak impryl, omepaq10, qfolin kullandım. Bu ay vitaminler bitince değiştireceğim venatura nin ürünleri cok iyiymis bir de onlara bakacağım. Bu ay adetimle her gün incir yemeye basladim bir de arisutu bal polen karışımı tüketiyorum, inşallah faydası olurBitkisel birşey kullanımıyosun yada vit takviyesi
İNŞALLAH Allah isteyen herkese verir,Kasımdan beri deniyoruz canim, düzenli olarak impryl, omepaq10, qfolin kullandım. Bu ay vitaminler bitince değiştireceğim venatura nin ürünleri cok iyiymis bir de onlara bakacağım. Bu ay adetimle her gün incir yemeye basladim bir de arisutu bal polen karışımı tüketiyorum, inşallah faydası olur
Fsh kaç acaba?İyi günler benim amh 0.001 tüp bebek önerildi cok üzgünüm daha 26 yasındayım yumurta rezervlerim azalmıs bayagı
60Fsh kaç acaba?
Cok üzüldüm canım baban için Allah acil şifalar versin. Ben babamı akciger kanserinden kaybettim 33 yaşımda, o sene 3 ay sonra evlendim ve bir süre cocugumuz olmayınca doktora gittim amh 0.68 cikti, tüp bebek dediler ama klomen catlatma ignesiyle hamile kaldım çok şükür. Sana umut olsun diye yazıyorum yasin genç merak etme amh da cok düşük çıkmamış. Babanın yanında ol bu durumdayken çocuğa odaklanamazsin zaten. En azından 3-4 ay babanin hastalığının gidişatına bakın. Cok daha düşük amh ile hamile kalanlar var, tüp de belki açılmıştır başka doktora da mutlaka görünürsünTam 1 yıl önce 33 yaşımda evlendim, hiç korunmadım o ay hemen gebe kaldım fakat dış gebelik oldu ve sol tüpümü kaybettim. Sonrasında 4 ay korundum 8 aydir da gebe kalamadım, amh bakıldı 0,91 çıktı, hsg çekildim, hsg çekildiği esnada inanilmaz acı cektim fenalaştım, hemen oksijene bağlıdılar, tansiyon ölçümü yapıldı vs. Hsg ceken doktor tüpün kapalıydı ondan cok acı oldu, açıldı şimdi dedi, hsg görüntümü beni dış gebelikte ameliyat eden doktoruma gösterdim geçiş yok tüp tıkalı dedi. Acilen tüp bebeğe yönlendirdi. Ve daha da kötüsü tüm bunlari babamın 4. Evre pankreas kanseri teşhisi aldığı haftada öğrendim. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim, doktorlar babama 6 ay ömür biçmisken bana da kaybedecek vaktin yok diyor. Üzgünümcok hem de
Merhaba pankreas kanseriyle ilgili birkaç sorum sorabilir mıyım size ozeldenTam 1 yıl önce 33 yaşımda evlendim, hiç korunmadım o ay hemen gebe kaldım fakat dış gebelik oldu ve sol tüpümü kaybettim. Sonrasında 4 ay korundum 8 aydir da gebe kalamadım, amh bakıldı 0,91 çıktı, hsg çekildim, hsg çekildiği esnada inanilmaz acı cektim fenalaştım, hemen oksijene bağlıdılar, tansiyon ölçümü yapıldı vs. Hsg ceken doktor tüpün kapalıydı ondan cok acı oldu, açıldı şimdi dedi, hsg görüntümü beni dış gebelikte ameliyat eden doktoruma gösterdim geçiş yok tüp tıkalı dedi. Acilen tüp bebeğe yönlendirdi. Ve daha da kötüsü tüm bunlari babamın 4. Evre pankreas kanseri teşhisi aldığı haftada öğrendim. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim, doktorlar babama 6 ay ömür biçmisken bana da kaybedecek vaktin yok diyor. Üzgünümcok hem de
TabiMerhaba pankreas kanseriyle ilgili birkaç sorum sorabilir mıyım size ozelden
Öncelikle merhabalar,sizin daha sonra saglikli gebeliginiz oldumu acaba,durumunuz nedir yazarsaniz sevinirim ,insallah hersey yolundadirBenim amh de 0.24 iki kere normal yolla hamile kaldım ikiside düşükle sonuçlandı. Amh düşük olunca hiç hamile kalmazsın anlamına gelmez ama acele etmek lazım tabi çünkü rezev her adette azalıyor.
İlacı mutlaka alın adet olduracak, ben 8 ay almadım yanlış yapmısım, düzene sokma ihtimali var. 2. Günü adetin fsh bakın, bu ilaç kemik erimesini ve muhtemel kalp krizini önleyecek (düzensiz adet ve premenapoz oldundugu için)Gerçekten mi, ya çok sevindirdiniz beni. Doktoruma attım sonuçları cyclo prognova diye bir ilaç yazdi onu alacaktım. Kullanmasam mi acaba, siz ne yapmıştınız sonraki ay normal çıkmış miydi? Bu ay oruç tutuyorum diye mi acaba böyle oldu onu dusundum
Lugol ne işe yarıyor canım?Teşekkür ederim hiçbirini kullanmıyorum. İşe yarayacaksa tabi ki kullanırım. Sadece propolis, supradyn ve d vitamini kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?