- 24 Mayıs 2018
- 265
- 72
- 98
- 33
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.761
Benimde diğer değerlerim iyi ama amh 0.186 doktorum normal yolla gebelik olur dedi bende merak ediyorum varmi düşük amh ile normal yoldan gebe kalanRakamlar tek başına bisey ifâde etmiyor amh düşükse ve gebelik oluşmadıysa bi kaç ay mutlaka tedaviye baslanmali.Benimde diğer değerlerim iyi ama amh 0.186 doktorum normal yolla gebelik olur dedi bende merak ediyorum varmi düşük amh ile normal yoldan gebe kalan
5 yıl önce 0.68 çıkmıştı klomen catlatma ignesiyle hamile kaldım. Bu hamileligimden önce olcturmedim ama yumurta sayım azdı daha da dusmustur tabiKaçtı sizin amh
Tabi bir süre denedikten sonra olmuyorsa dediğiniz gibi tüp bebek denenebilir. Ama bana en başından beri hep tüp bebek dediler üstelik fsh değerim de 30 lara cikmisti. En azından dediğiniz gibi 6 ay denenmeli diye düşünüyorum, hatta kisi 30 yaşından küçükse 1 yıl denenebilir. Amh tek başına bir ölçü değil, diğer hormon değerleri normalse doğal yolla mümkün onu ifade etmeye calistimHerkes bir olmuyor malesef dediklerinizi 3 yıldır kullanıyorum ama olmadi ve tüp bebeğe geçtim amh düşükse eğer 6 ay gebelik.olmusmadiysa mutlaka tedaviye baslanmali
Benm fsh da 9 bazen 8 hiç okadr yükselmedi ama olmayınca olmuyor iste rakamların tek.basina hiç bi anlamı yok.gercekten öyle mucizeler duyuyorumki ağzım açık kalıyor bana uğramadı o mucize henüz inşallah en.kisa zamanda Allah isteyen emek veren herkese evlat nasip ederTabi bir süre denedikten sonra olmuyorsa dediğiniz gibi tüp bebek denenebilir. Ama bana en başından beri hep tüp bebek dediler üstelik fsh değerim de 30 lara cikmisti. En azından dediğiniz gibi 6 ay denenmeli diye düşünüyorum, hatta kisi 30 yaşından küçükse 1 yıl denenebilir. Amh tek başına bir ölçü değil, diğer hormon değerleri normalse doğal yolla mümkün onu ifade etmeye calistim
Amin inşallah size de rabbim en yakın zamanda sağlıkla nasip eder. Ben yurtdisi kaynaklı bir kitap da okudum. Şu yazdigim vitaminler cok önemli, vitamin kullaniyormussunuz ama isterseniz kullandığım markaları yazabilirim. Burda forumlara da yazdım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Benm fsh da 9 bazen 8 hiç okadr yükselmedi ama olmayınca olmuyor iste rakamların tek.basina hiç bi anlamı yok.gercekten öyle mucizeler duyuyorumki ağzım açık kalıyor bana uğramadı o mucize henüz inşallah en.kisa zamanda Allah isteyen emek veren herkese evlat nasip eder
Emin olun 3 yıldır kullandım kalp krizi geçiricem artık bu gidişle 1 aydır ara verdim kullanmıyorum vücudum takviye doldu siz hangi markaları kullaniyosunuz ben bunların yanında farklı antioksidanlarda kullandım onlara verdiğim parayla tedavi bile olunurdu nerdeyseAmin inşallah size de rabbim en yakın zamanda sağlıkla nasip eder. Ben yurtdisi kaynaklı bir kitap da okudum. Şu yazdigim vitaminler cok önemli, vitamin kullaniyormussunuz ama isterseniz kullandığım markaları yazabilirim. Burda forumlara da yazdım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Vitamin D
İyot
Çinko
Selenyum
A, C, E
B12, B6
CoQ10
son ay fsh 12.5 , e2 20den düşük, lh 8 degerlerimle hamile kaldım. diger degerlerim de normal aralıklardaydı. amh ım düşük.Emin olun 3 yıldır kullandım kalp krizi geçiricem artık bu gidişle 1 aydır ara verdim kullanmıyorum vücudum takviye doldu siz hangi markaları kullaniyosunuz ben bunların yanında farklı antioksidanlarda kullandım onlara verdiğim parayla tedavi bile olunurdu nerdeyse
Allah razı olsun ne güzel yazıp anlatmışsın Rabbim ailenle evladinla sağlıklı uzun ömür nasip etsin.tüp bebek yaptırmaktan da yoruldum ben rezerv az olduğu için yumurta az olanda kaliteli olmadi henüz çok uğraştım çok düşündüm çok ağladım doğalda çok denedim tüp de denedim henüz olmadi 3 yıldır evlat sahibi olamadım tüp bebekle 1 yıldır uğraşıyorum ondan önceki iki sene hap tedavileri oldum takviyeler vitaminler macunlar çabası son tüp bebek tedavisinden sonra gözümün son yaşını akıttım artık bıraktım 1 aydır hiç bise kullanmıyorum artık umursamıyorum okadr yoruldumki maddi manevi dedim Allahım sen hayırlaysa nasip et nasipten öteye gidilmiyor gerçekten 3 yıldır ettiğin dualar ..dua etmekten de yorulur mu insan ben yoruldum..biraktim artık bidaha ne zamn başlarım bilmiyorum şuan sadece herşeyi unutmak istiyorumson ay fsh 12.5 , e2 20den düşük, lh 8 degerlerimle hamile kaldım. diger degerlerim de normal aralıklardaydı. amh ım düşük.
son gittigim doktor resveratrol yazdı, günde 200 mg, Ocean marka kullandım
Nutraxin multivitamin for women
Venatura q10 200 mg
Krilom omega3
Venatura D3K2 - ben 58 kilo oldugum icin her gün 6 damla kullandım - her 10 kilo icin 1 damla
Goodday dimplus - adetin 15.gününe kadar kullandım
Bromelain 500 mg - adetin 15.gününden sonra kullandım
bu vitaminleri düzenli 6 aydır kullanıyorum. D vitamini, Dimplus ve Bromelain i son 3 aydır kullanıyordum. hepsi maliyet tabi en az 600-700 tl tutuyordu, venatura nın ürünleri nispeten daha uygun fiyatlı.
Bunlara ek olarak Sepenatural marka arısütü bal polen propolis karışımını kullandım, son 2-3 aydır kullanıyordum ama cok düzenli kullanamadım yine de etkisi olmustur forumlarda hep okuyordum ileri yaş hamile kalmak isteyenler icin etkili oldugunu.
ramazanda 2 kilo vermiştim onu korudum, kilo vermek de iyi birşeymiş hamile kalmaya calısırken, fazla kilonuz varsa vermeye calısırsanız iyi olur.
D vitamini ben birkac aydır kullanıyordum ama son gittigim doktor hatalı kullanmıssın dedi, günde 1 damla kullanıyordum önceden, o ay dogru bir sekilde kullandım, belki onun da etkisi olmustur.
akzer marka hayıtotu, civanpercemi karısık cayı var, onu da adedin ilk 10-12 günü filan kullandım hep.
tabiki nasip, ben elimden geleni yapıp dua ettim, Allah isteyen bekleyen herkese saglıklı evlatlar versin inşallah.
son olarak hersey beyinde bitiyor, hep derlerdi ama yapamazdim kafami rahat biraktim. Son gittiğim doktor yine tüp bebek dedi - esim de ben de bu sürece girmek istemedik- ağladım eşimle konustum o da akışına bırak bi süre hicbisey araştırma, sadece eskisi gibi hicbisey düşünmeden birbirimizi özlediğimiz için birlikte olalım dedi. Doğurganlık icin hormon ilaclari kullanmami istemedi - fsh dusurmek icin. Senin sagligin onemli, bunlarin cok yan etkileri var dedi. Gerçekten o noktada ona hak verdim ne zaman olursa olur olmazsa da sağlık olsun diye düşünüp bıraktım. Yine vitaminleri kullandım ama ilişki günlerinde bu konuyu düşünmedim. Bir şekilde biseyler vesile oldu ama hep olumlu düşünmek gerek. Aklinizda hep tutun, önce siz önemlisiniz
Allah razı olsun senden de, amin inşallah hepimiz sağlıklı mutlu bir ömür geçirelim.Allah razı olsun ne güzel yazıp anlatmışsın Rabbim ailenle evladinla sağlıklı uzun ömür nasip etsin.tüp bebek yaptırmaktan da yoruldum ben rezerv az olduğu için yumurta az olanda kaliteli olmadi henüz çok uğraştım çok düşündüm çok ağladım doğalda çok denedim tüp de denedim henüz olmadi 3 yıldır evlat sahibi olamadım tüp bebekle 1 yıldır uğraşıyorum ondan önceki iki sene hap tedavileri oldum takviyeler vitaminler macunlar çabası son tüp bebek tedavisinden sonra gözümün son yaşını akıttım artık bıraktım 1 aydır hiç bise kullanmıyorum artık umursamıyorum okadr yoruldumki maddi manevi dedim Allahım sen hayırlaysa nasip et nasipten öteye gidilmiyor gerçekten 3 yıldır ettiğin dualar ..dua etmekten de yorulur mu insan ben yoruldum..biraktim artık bidaha ne zamn başlarım bilmiyorum şuan sadece herşeyi unutmak istiyorum
Değerlerin de sıkıntı yok bi hsg çektir esin sperm testi versin eğer tüplerin açık ise nihalin bahcesinden hayıt macunu kendine eşine ginseng macunu al kullan daha düşük değerler ile hamile kalanlar oluyor ama tüplerine baktırmak lazım birde ınstagram dan embiryolog idil bozkurt takip etmeni tavsiye ederimBayadir yazılmamış ama düşük amh değeriyle illa ki tüp bebek mi olmalı ? 29 yaşındayım bebek düşünmez iken rutin kontrollerde 0.40 amh değerimi öğrendim . Doktor doğal tedavi + proxyfemin kullan dedi . Burada okuyunca çok umutsuz oldum değerlerim su şekilde
Amh 0.40
Fsh 6.92
E2 39
Prolaktin 20.65
Lh 2.08
Anlayan var mı ????
Maşallah gözünüz aydın ben Bi randevu alabilsem catlatma ignesiyle düşünüyorum5 yıl önce 0.68 çıkmıştı klomen catlatma ignesiyle hamile kaldım. Bu hamileligimden önce olcturmedim ama yumurta sayım azdı daha da dusmustur tabi
Amh:0.8 fsh:14 tu benim ocak ayında hacettepede yumurtalarin amhindada kötü hemen tup bebek dediler. Benim söyle özel bir durumum var eşimle is nedeniyle farklı şehirlerdeyiz, deneyemedik doğru dürüst dedim süre verin dedim doktora en geç martta başla dediler, martta sağlık sıkıntılarım oldu başlayamadım, bu arada temmuz sonu adetimle başlamayı planlıyordum , bu ay hamile olduğumu öğrendim , toplasan korunmayali 1 yıl oldu ama eşimle en fazla 3-4 ay denedim ve sonuç aldım. Benim naçizane tek tavsiyem denemeden hemen tup bebeğe başlamayın, doktorlar bana çok olumsuz konuştu martta sadece 2 yumurta görmüşlerdi...evet amh biraz düşük ama gebe kalabilirsiniz korkmayın.Bayadir yazılmamış ama düşük amh değeriyle illa ki tüp bebek mi olmalı ? 29 yaşındayım bebek düşünmez iken rutin kontrollerde 0.40 amh değerimi öğrendim . Doktor doğal tedavi + proxyfemin kullan dedi . Burada okuyunca çok umutsuz oldum değerlerim su şekilde
Amh 0.40
Fsh 6.92
E2 39
Prolaktin 20.65
Lh 2.08
Anlayan var mı ????
Her ay yumurtlama olmuyor malesef adet olmak yumurta var anlamında olmuyor canim . Bazen de 2 yumurta cikiyor belli olmuyor kuzumSizlere bisi sorucam kızlar Bi kere adetten bikac hafta sonra kan vermiştim doktorum bu ay yumurtlaman olmamıs demişti şuan tekrar aklıma takıldı adet oluyorum ama acaba her ay yumurtlama olmuyor mu anlamadım aklıma takıldı en son aralıkta bakilmis yani sorum şu Bi kere olmadıysa o aya özelmidir yoksa hiç yumurtlama olmazmi
Hmm yani bazen yunurtlama olmaması normal mi geçen olmadıysa şuan da olmuyor anlamına gelmez dimiHer ay yumurtlama olmuyor malesef adet olmak yumurta var anlamında olmuyor canim . Bazen de 2 yumurta cikiyor belli olmuyor kuzum
Vit olarak neler kullandınız acaba, bizede faydası olur belkiMerhaba degerleriniz iyi, ben 6 ay düzenli vitamin takviyesi ve arisutu bal polen propolis karışımı kullanarak hamile kaldım 38 yasindayim, siz yaştan dolayı da avantajlisiniz. Iyi bir doktor bulun yumurta takibi yaptırın, muayenede birkac yumurta görünüyorsa benim gibi takviye kullanarak doğal yolla hamile kalma imkanınız var
Yukarıda yazmıştım, alintiliyorum simdi tekrarVit olarak neler kullandınız acaba, bizede faydası olur belki
Vit olarak neler kullandınız acaba, bizede faydası olur belki
son ay fsh 12.5 , e2 20den düşük, lh 8 degerlerimle hamile kaldım. diger degerlerim de normal aralıklardaydı. amh ım düşük.
son gittigim doktor resveratrol yazdı, günde 200 mg, Ocean marka kullandım
Nutraxin multivitamin for women
Venatura q10 200 mg
Krilom omega3
Venatura D3K2 - ben 58 kilo oldugum icin her gün 6 damla kullandım - her 10 kilo icin 1 damla
Goodday dimplus - adetin 15.gününe kadar kullandım
Bromelain 500 mg - adetin 15.gününden sonra kullandım
bu vitaminleri düzenli 6 aydır kullanıyorum. D vitamini, Dimplus ve Bromelain i son 3 aydır kullanıyordum. hepsi maliyet tabi en az 600-700 tl tutuyordu, venatura nın ürünleri nispeten daha uygun fiyatlı.
Bunlara ek olarak Sepenatural marka arısütü bal polen propolis karışımını kullandım, son 2-3 aydır kullanıyordum ama cok düzenli kullanamadım yine de etkisi olmustur forumlarda hep okuyordum ileri yaş hamile kalmak isteyenler icin etkili oldugunu.
ramazanda 2 kilo vermiştim onu korudum, kilo vermek de iyi birşeymiş hamile kalmaya calısırken, fazla kilonuz varsa vermeye calısırsanız iyi olur.
D vitamini ben birkac aydır kullanıyordum ama son gittigim doktor hatalı kullanmıssın dedi, günde 1 damla kullanıyordum önceden, o ay dogru bir sekilde kullandım, belki onun da etkisi olmustur.
akzer marka hayıtotu, civanpercemi karısık cayı var, onu da adedin ilk 10-12 günü filan kullandım hep.
tabiki nasip, ben elimden geleni yapıp dua ettim, Allah isteyen bekleyen herkese saglıklı evlatlar versin inşallah.
son olarak hersey beyinde bitiyor, hep derlerdi ama yapamazdim kafami rahat biraktim. Son gittiğim doktor yine tüp bebek dedi - esim de ben de bu sürece girmek istemedik- ağladım eşimle konustum o da akışına bırak bi süre hicbisey araştırma, sadece eskisi gibi hicbisey düşünmeden birbirimizi özlediğimiz için birlikte olalım dedi. Doğurganlık icin hormon ilaclari kullanmami istemedi - fsh dusurmek icin. Senin sagligin onemli, bunlarin cok yan etkileri var dedi. Gerçekten o noktada ona hak verdim ne zaman olursa olur olmazsa da sağlık olsun diye düşünüp bıraktım. Yine vitaminleri kullandım ama ilişki günlerinde bu konuyu düşünmedim. Bir şekilde biseyler vesile oldu ama hep olumlu düşünmek gerek. Aklinizda hep tutun, önce siz önemlisiniz
Çok tşk ederim,Yukarıda yazmıştım, alintiliyorum simdi tekrar
Her ay farkli bir döngü oluyor. Yumurtlama testleriyle takip etceksin kuzumHmm yani bazen yunurtlama olmaması normal mi geçen olmadıysa şuan da olmuyor anlamına gelmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?