- 24 Mayıs 2018
- 265
- 72
- 98
- 33
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.461
Aynen en az 10 yılı var boşu boşuna kendini yıpratıyorsunCanım hiç üzülmene gerek yok
Bi ara baya araştırmıştım bu konuyu
Amh değeri 0.2 olan biri için menpoz yaşlarını ortalama olarak hesaplamışlar ekliyorum bak mutlaka
Yani daha neredeyse 10 yılın var sakın kafana takma
Fsh değerin için de her akşam yemeklerden 2 saat sonrasında 1 fincan testere dişli aslan pençesi iç
Kısa sürede düşürürsün
Çok tesekkurler ben bunu görmemiştim resmen ferahladım şu an dün girecektim üzüntüden çok sağ olCanım hiç üzülmene gerek yok
Bi ara baya araştırmıştım bu konuyu
Amh değeri 0.2 olan biri için menpoz yaşlarını ortalama olarak hesaplamışlar ekliyorum bak mutlaka
Yani daha neredeyse 10 yılın var sakın kafana takma
Fsh değerin için de her akşam yemeklerden 2 saat sonrasında 1 fincan testere dişli aslan pençesi iç
Kısa sürede düşürürsün
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için insallah oyledir. Değilse de yapacak bi şey yok her şey kısmet ama bi doktor sanki olumcul hastalık gibi korkutacagina daha insani yaklaşsa keşkeBen de ticari oldugunu dusunuyorum 1 amh hic de Kotu degil sizin yasinizda.
Sen gönlünü ferah tut canım stres yapma hormonlarını etkilersinÇok tesekkurler ben bunu görmemiştim resmen ferahladım şu an dün girecektim üzüntüden çok sağ ol
Allah hepinizden razı olsun nasıl rahatladım anlatamam bu gece uyuyacağım. Aynı durumda arkadaşlar vardır diye yaptığı yorumları çok yazmadım gerçekten korktum. Çok çok tesekkurlerAynen en az 10 yılı var boşu boşuna kendini yıpratıyorsun
Fsh tabiki düşürülüyor aslanpençesi bile düşürüyor fSh i kaldiki sizin 1 amh erken menopoz soz konusu bile değil artı menopoz bi.anda olan bisey de değil-dir hekiminizi değiştirin
Evet malesef doktorlar sanki anlasmislar hep bizi korkutuyorlar. Dogru doktoru bulmak onemli.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için insallah oyledir. Değilse de yapacak bi şey yok her şey kısmet ama bi doktor sanki olumcul hastalık gibi korkutacagina daha insani yaklaşsa keşke
Siz adet düzeninize bir bakın, ne kadar düzenli? Bir arkadaşım tarlusal ile bile aylarca adet olamıyordu, ona erken menopoz denmişti. amh'ı da çok düşüktü. Buna rağmen doğal yolla hamile kaldı. çocuğu 2 yaşında.Allah hepinizden razı olsun nasıl rahatladım anlatamam bu gece uyuyacağım. Aynı durumda arkadaşlar vardır diye yaptığı yorumları çok yazmadım gerçekten korktum. Çok çok tesekkurler
Benim ilk adetimden beri 28 gun de bir olur. Hiç problemim olmadi o konudaSiz adet düzeninize bir bakın, ne kadar düzenli? Bir arkadaşım tarlusal ile bile aylarca adet olamıyordu, ona erken menopoz denmişti. amh'ı da çok düşüktü. Buna rağmen doğal yolla hamile kaldı. çocuğu 2 yaşında.
Nekadar fiyat verdiniz ve kaç gün sürdü canım Allah bağışlasın sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsinİstanbul da Yeşilköy Acıbadem International da yaptırdım.
Nekadar fiyat verdiniz ve kaç gün sürdü canım Allah bağışlasın sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin
Maşallah hemen olmus ne.mutlu size Darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına peki bu iğnelere adetin bittiği günmu başladın nasıl oldu bunlar yumurta uyarıcı iğneler mi bu arada fsh kaçtı tedaviye başladığında canım ek gıda takviyesi aldin mi tedavi öncesinde ya da tedavi olurken bilgi verirsen çok sevinirim bir de nasıl süreçti psikolojik olarak ben de yaptiricam bu gidişle artık olmuyor çünkü Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Detaylı açıklamanızdan dolayı çok.tesekkur ediyorum Allah razı olsun ben de çok.yoruldum artık bu yorgunluğun üzerine tedaviyi nasıl kaldırıcam bilmiyorum Ama Allah bi kolaylığını verir elbet ben de maddi olarak çok zorlanıcam Aklım çok karışık artık.hic biseyi sağlıklı.dusunemez oldum tekrar teşekkür ederim açıklamandan dolayı canimAdetin ikinci günü ilk kontrolüme gittim üçüncü günü yaptırmamı istediği testler vardı sonrasında adetim bitince yumurta büyütme ilaçlarına başladım. FSH değerim kaç çıkmıştı inan hatırlamıyorum canım çünkü zaten bu sürecin içerisine girmiş olmak ve borç ile tedavi parasını bulmuş olmak beni çok üzmüştü o yüzden değerlerimi pek hatırlamıyorum hatırladığım tek şey AMH oda 0,62 ydi.
Gonal-f dediğim gibi yumurta büyütme iğnesi, sonrasında yumurtayı çatlatma iğnesi oluyorsun daha sonra transfer aşamasına gelince transferden 5 gün önce adet olmamak için Lucrin diye bir iğne vuruluyorsun, rahim kalınlaştırıcı haplar ve kan sulandırıcı iğneler bir de progestan iğnesi kullanıyorsun tabii tedavinin her aşamasında farklı iğne ve farklı dozlarda bunlar bir de kişiye değişiyor oda var herkese aynı süreci uygulamıyorlar canım.
Doktorum işinde çok iyi ve ekibi de çok ilgili o yüzden hiç aklımda soru işareti kalmadı tedavi boyunca. Herhangi bir ek gıda takviyesi almadım sadece folikasit kullandım ve vitamin değerlerime bakıldı gerekli olanlar için vitamin iğnesi ve vitamin hapları kullandım. Tüp bebek tedavisi ile çocuğum olacağı hiç aklıma gelmezdi çünkü ben hep rutin doktor kontrolüne giden biriydim bekarken de evliyken de. Ama hiç iyi bir doktora denk gelememişim ki sorunları görüp söylememişler maalesef. O yüzden bir anda kendimi bu süreçte bulmuş olmak beni pskolojikmen çok yıprattı. Gerek iğnelerin acısı gerekse bu süreçte çalışıyor olmam stresimi 2 ye katladı ama Allah razı olsun eşim her zaman destekçimdi o olmasaydı bu kadar motive olamaz ve bu kadar az hasarla atlatamazdım.
Olumsuz düşünmemek, verirse de vermezse de nasip edecek olanın Allah olduğunu bilmek size her zaman kazandırır ben bunu deneyimledim. Rabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin, kucaklarınızı boş bırakmasın inşaAllah
Detaylı açıklamanızdan dolayı çok.tesekkur ediyorum Allah razı olsun ben de çok.yoruldum artık bu yorgunluğun üzerine tedaviyi nasıl kaldırıcam bilmiyorum Ama Allah bi kolaylığını verir elbet ben de maddi olarak çok zorlanıcam Aklım çok karışık artık.hic biseyi sağlıklı.dusunemez oldum tekrar teşekkür ederim açıklamandan dolayı canim
Eminmisin canim belki yerlesme kanamasidir bi test yaptir istersen bende bugun gittim doktora amh dusuk oldugu icin tup bebek dedi bakalim tup yapicaz dahiliyeyede gittim ama sonuclarimi gosteremedim onada pazartesi gidicem birde rapor cikarticamBen aynı dün adet olmam gerekiyodu olmadim iki gündür kahverengi lekenmeler var maydonoz suyu içtim adet sokulsun die ama hala gelmedi yarın olurum heralde yani.yine hamile kalamadım martin 13nde randevum var bakalım sizler ne yapıyorsunuz var mi hamile kalanlar inşallah vardir
Birde martin 13 randevum var demissin canim adetin 3 gunu gitmen gerekmiyormuBen aynı dün adet olmam gerekiyodu olmadim iki gündür kahverengi lekenmeler var maydonoz suyu içtim adet sokulsun die ama hala gelmedi yarın olurum heralde yani.yine hamile kalamadım martin 13nde randevum var bakalım sizler ne yapıyorsunuz var mi hamile kalanlar inşallah vardir
Anladimm canimm benm sen yinede bi test yaptirsaydin normalde boylemi oluyodu adetin yok canim henuz birsey yaptirmadim tahlil falan yaptirdim iste tüp dedi doktor dahiliyeye gittim sonuclari pazartesi gostericem varsa bisey ilac falan baslicak bide rapor icin gerekli islemleri yaptiririm sonrada tedaviye baslarizO zamana randevu bulamadim canım ben gideyim de antioksidan tedavisi falan verir belki hem bana mart ayında gel dedi adet günü gel demedi öyle de derse diger adetim martin sonuna doğru denk gelio ozaman da giderim ben beklemek istemedim erken gideyim dedim.yok canım ya yerleşme kanaması falan hiç sanmıyorum adet öncesi akıntılar onlar adım gibi eminim sen yumurta takibi falan yaptirdinnmi tedavi oldun mu Hiç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?