• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben de bidahaki ay gidicem ama artık ben.aglamiyorum yoruldum çünkü Allaha sığındım nasibime yazmışsa ne olur da olsun olur nen cabaliyorum Gerisi Rabbime kalmış Inşallah bu büyük mucizesinden benim de alnıma yazmıştır hepimizn alnına yazmıştır inşallah evlat hasreti çeken herkese yazmıştır insallah

Ben de bidahaki ay gidicem ama artık ben.aglamiyorum yoruldum çünkü Allaha sığındım nasibime yazmışsa ne olur da olsun olur nen cabaliyorum Gerisi Rabbime kalmış Inşallah bu büyük mucizesinden benim de alnıma yazmıştır hepimizn alnına yazmıştır inşallah evlat hasreti çeken herkese yazmıştır insallah
Amin canim benim ins allh buyuk isteyen herkeze nasip etsin allhim bende tam tersi 1 senedir pek takmiyodum ama smdi takmaya basladim bide sonuclar kotu olunca

Kötü diye bisey yok beterin beteri var pazartesimi göstericen canım sonuçlarını
Aynen canim cok haklisin cok arastirdigim icin goruyorum ne mucizeler var allahim buyuk ol diyince oluyo takdiri ilahi bi nevi allahim nasip etsin istesin yetrki ona siginmaktan baska caremiz yok yok canim sali

Bir de senin tsh da yüksek canim o da gebeliğe engel tiroid hormonları onlar belki verir düzelir sonuçta bi bakmışsın gebesin

Amh değerim 0.70cıktı çok mu düşük sizce 🥺
Dusuk ama cogu insana gore iyi canim benm 0.49 du simdi noldu bilmiyorumm 0.001 olupta hamile kalanlarda var allahim ol desin yeterki tabi bunlarin yaninda diger degerlerde onemli fsh lh tsh prolaktin gibi sonra esininde sperm degerleri onemli sadece amh takilmamak lazim

Dusuk ama cogu insana gore iyi canim benm 0.49 du simdi noldu bilmiyorumm 0.001 olupta hamile kalanlarda var allahim ol desin yeterki tabi bunlarin yaninda diger degerlerde onemli fsh lh tsh prolaktin gibi sonra esininde sperm degerleri onemli sadece amh takilmamak lazim
Sperm testi de önümüzdeki hafta yapılacak tüm sonuçlarla Dr a gidicem fsh lh tsh hepsi normal bunu böyle düşük görünce çok şaşırdım beklemiyordum ☹️ inşallah isteyen herekesin sağlıklı bebekleri olsun 🙏

Sperm testi de önümüzdeki hafta yapılacak tüm sonuçlarla Dr a gidicem fsh lh tsh hepsi normal bunu böyle düşük görünce çok şaşırdım beklemiyordum ☹️ inşallah isteyen herekesin sağlıklı bebekleri olsun 🙏
Benimde 2 3 ay oncesi sadece amh dusuktu digerleri iyiydi dun tekrar gttim bu sefer digerleride kotu cikti benimde esim haftaya gtcek doktora bakalim ne dicekler allahim buyuk isteyen herkeze versin

Back