- 24 Mayıs 2018
- 265
- 72
- 98
- 33
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.441
İsleri o ZatenAynen canim en onemlisi o zaten uzuntu stres yapmicaksin benim kayinvalidem 1 ay bendeydi saolsun hormonlarimi firlatip gitti
Aynen canim allh islah etsin ne diyimmİsleri o Zaten
Canim bence cogu kisiye gore iyi amh degerin sadece fsh biraz yuksek benim gibi benimde amh 0.49 yasimda 30 henuz allah buyuk hic sikma canini esininde degerleri iyimis bak cok guzel amh degeri 0.01 olupta hamile kalanlar bile var allhim istesin yeterki asilamaya gelince bende 2 ay oncesi yaptim olmadi benim kararimda ayni yonde doktorunla bence zaman kaybi simdi bizim gibi insanlarin yapmasi gereken tek sey oncelikle basta stresten ve uzuntuden uzak durmak diger degerlere baktirip ek vitamin takviyeleri ile olan yumurtalarimizi daha kaliteli hale getirebiliriz ve beslenmemizede dikkat ederekMerhaba arkadaslar ben de bebek istiyorum bir kaç ay denedik olmadi sonra doktora gittik hormon testlerini istedi. Amh 1, fsh 11.4, e2 97.5, tsh 1.69 cıktı hsg de tüpler açık eşimin sperm testi de iyi cıktı. Doktor bu amh ile aşılama zaman ve para kaybı olur dedi ve beni tüp bebek için başka bir doktora yönlendirdi. O da tüp bebek en uygunu oldugunu soyledi. Beni asıl çok üzen erken menapoz görünüyor yumurta rezervleriniz hızla azalıyor dedi. Menapozu geciktirmek için de yapacak bi şey yokmuş. Sadece korkutmak için mi söyledi yoksa gerçek mi diye düşünmekten menapoza gireceğim. Sizce değerlerim çok mu kötü bu arada 36 yaşındayım.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için doktor öyle bir konustu ki çok korktum hızla erken menapoza doğru gidiyorsun dedi. Annem 51 yaşında girdi babaannem 53 yaşında girdi ailemde hiç öyle bir durum yok dedim 41, 42 yi göreceğini sanmiyorum dedi. Inşallah allahım siz de dahil tüm isteyenlere hayırlısıyla verir evlatlarimiziCanim bence cogu kisiye gore iyi amh degerin sadece fsh biraz yuksek benim gibi benimde amh 0.49 yasimda 30 henuz allah buyuk hic sikma canini esininde degerleri iyimis bak cok guzel amh degeri 0.01 olupta hamile kalanlar bile var allhim istesin yeterki asilamaya gelince bende 2 ay oncesi yaptim olmadi benim kararimda ayni yonde doktorunla bence zaman kaybi simdi bizim gibi insanlarin yapmasi gereken tek sey oncelikle basta stresten ve uzuntuden uzak durmak diger degerlere baktirip ek vitamin takviyeleri ile olan yumurtalarimizi daha kaliteli hale getirebiliriz ve beslenmemizede dikkat ederek
Ben burda tamamen ticari amaç görüyorum bikere okadar kötü değil bence macunlar vitaminler falan biraz daha dene hemen ne tüp bebeği amH 1 değerlerde kötü değil bence başka doktora git ne kadr zamandır hamile kalmiyosunMerhaba arkadaslar ben de bebek istiyorum bir kaç ay denedik olmadi sonra doktora gittik hormon testlerini istedi. Amh 1, fsh 11.4, e2 97.5, tsh 1.69 cıktı hsg de tüpler açık eşimin sperm testi de iyi cıktı. Doktor bu amh ile aşılama zaman ve para kaybı olur dedi ve beni tüp bebek için başka bir doktora yönlendirdi. O da tüp bebek en uygunu oldugunu soyledi. Beni asıl çok üzen erken menapoz görünüyor yumurta rezervleriniz hızla azalıyor dedi. Menapozu geciktirmek için de yapacak bi şey yokmuş. Sadece korkutmak için mi söyledi yoksa gerçek mi diye düşünmekten menapoza gireceğim. Sizce değerlerim çok mu kötü bu arada 36 yaşındayım.
Amin canim benim inss alkhim yardimcimiz olsun boyle doktorlara inako sasiriyorum bize moral verceklerine daha kotu yapiyorlar senn ailende yokmus bizde genetikTeşekkür ederim cevap verdiğin için doktor öyle bir konustu ki çok korktum hızla erken menapoza doğru gidiyorsun dedi. Annem 51 yaşında girdi babaannem 53 yaşında girdi ailemde hiç öyle bir durum yok dedim 41, 42 yi göreceğini sanmiyorum dedi. Inşallah allahım siz de dahil tüm isteyenlere hayırlısıyla verir evlatlarimizi
Şimdi gordum mesajınızı 6 7 aydır deniyoruz ve bu bizim ikinci çocuğumuz olacak ilkinde de klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım şimdi 5 yaşında o zaman da bu testlerin hepsini yapmışlardı bi sorun yoktu tüm değerler çok iyiydi ama yine de kendi kendine olmamıştı. Gerçekten cocuk olayını da geçtim ama erken menapoz denilecek bi durum da yok internetten baktigim kadarıyla yine de insan takıyor kafasını içim içimi yiyor.Ben burda tamamen ticari amaç görüyorum bikere okadar kötü değil bence macunlar vitaminler falan biraz daha dene hemen ne tüp bebeği amH 1 değerlerde kötü değil bence başka doktora git ne kadr zamandır hamile kalmiyosun
Eliyle doğrusal bi grafik gösterir gibi yapti normalde böyle olur ama sizinki çakılıyor dedi zaten sonra söylediği hiç bi şeyi duyamadım.Fsh tabiki düşürülüyor aslanpençesi bile düşürüyor fSh i kaldiki sizin 1 amh erken menopoz soz konusu bile değil artı menopoz bi.anda olan bisey de değil-dir hekiminizi değiştirin
Işte zaten çıkınca ben nerdeyse ağlayacağım eşim dedi öncesini bilmediği şeyi nerden bilecek diye. Ben önceki testlerimin sonucunu kendi kadın doğumcuma vermiştim ama bu sonraki gittiğim doktora onun göndereceğini sanmiyorum. Yanı şöyle söyleyeyim benim kendi doktorum beni tüp bebek için başka bir doktora yönlendirdi o yonlendirdigi dr söyledi hızla azalıyor diye kendi doktorum söylese anlayacağım zatenBirde yumurta rezervinin hızla azaldığını nerden anlamışlar daha önceden de amh testi yaptırdın mi
2014 te olcturdum daha önce amh 2.5 fsh 9.28 çıkmıştı onlarda işte bir de şimdi arada başka ölçüm olmadiAmh değerini kaç kez ölçtüler son ölçtüğü 1 ondan önce ölçüldü mu
Amin tesekkur ederim:) Zaten hep nasıl hayırliysa öyle olsun diyorum ama işte güvenemedim doktora. Isteyen çabalayan herkese Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Bence çok sıkıntı yapicak bi.durum.yok canım kendini mutsuz.ederek hormonlarına yazık etme bazen herşey normal olur ama doğal yoldan gebelik olamayabilir Istersen alternatif tıp dene biraz ari sütü ginseng faln macun yaptır vitamin takviyesi al belki doğal yoldan kalabilirsin Allahtan.umut kesmemek gerek ki.senin.cok.vahik.bi.durumun yok yani Allah hepimize şifa versin.
Ben de ticari oldugunu dusunuyorum 1 amh hic de Kotu degil sizin yasinizda.Teşekkür ederim cevap verdiğin için doktor öyle bir konustu ki çok korktum hızla erken menapoza doğru gidiyorsun dedi. Annem 51 yaşında girdi babaannem 53 yaşında girdi ailemde hiç öyle bir durum yok dedim 41, 42 yi göreceğini sanmiyorum dedi. Inşallah allahım siz de dahil tüm isteyenlere hayırlısıyla verir evlatlarimizi
Canım hiç üzülmene gerek yokMerhaba arkadaslar ben de bebek istiyorum bir kaç ay denedik olmadi sonra doktora gittik hormon testlerini istedi. Amh 1, fsh 11.4, e2 97.5, tsh 1.69 cıktı hsg de tüpler açık eşimin sperm testi de iyi cıktı. Doktor bu amh ile aşılama zaman ve para kaybı olur dedi ve beni tüp bebek için başka bir doktora yönlendirdi. O da tüp bebek en uygunu oldugunu soyledi. Beni asıl çok üzen erken menapoz görünüyor yumurta rezervleriniz hızla azalıyor dedi. Menapozu geciktirmek için de yapacak bi şey yokmuş. Sadece korkutmak için mi söyledi yoksa gerçek mi diye düşünmekten menapoza gireceğim. Sizce değerlerim çok mu kötü bu arada 36 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?