- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.481
Birde ari sutu bal polen propolis karisimi yaptiriyorum bakalim ins bi faydasi olurO zamana randevu bulamadim canım ben gideyim de antioksidan tedavisi falan verir belki hem bana mart ayında gel dedi adet günü gel demedi öyle de derse diger adetim martin sonuna doğru denk gelio ozaman da giderim ben beklemek istemedim erken gideyim dedim.yok canım ya yerleşme kanaması falan hiç sanmıyorum adet öncesi akıntılar onlar adım gibi eminim sen yumurta takibi falan yaptirdinnmi tedavi oldun mu Hiç canim
Oyle dusunme canim benim allahim cok buyuk bizimde yuzumuze gulcek inss moralini yuksek tutmaya calis caresini ara tabi ama gerisini dua ile allaha birak sen ne guzel kalabiliyorsun demek ben hic kalmadim 1 senedir birde doktora degerlerine baktirmadan birsey kullanma bence herkeze iyi gelicek diye birsey yok bende doktora soyledim butun degerlerime bakin ona gore ek takviye alcam dedim tamam dedi bakalim ne dicekBende aksu vitalin ari sütü bal polenini aldım bi de Prowomen aldım içinde baya.antioksidan var ben iki gebelik geçirdim fakat düşük oldu oysa bütün değerlerim normaldi nie düştü anlamıyorum bu arada düşük amhla iki kez doğal yoldan bise yapmadan gebe kaldım ama sonu olmadi biz bi buçuk yıldır çocuk demiyoruz iki kere gebe kaldım ama olmadı bazen hiç olmuycak gibi hissediyorum öyle yoruldum ki artık bundan önceki ay aslanpençesi ve hayıt tohumu kUru yaptım ama bana ters tepti tsh ve fsh yükseltti diğer hormon değerleri düşmüştü kafam çok karışık artık herşeyi için de tek başıma yaşıyorum bi buraya yazıyorum iste sizlerle dertlesiyorum
Benim tam tersi direk tüp dedi esimin sonucuda 2 hafta sonra ben iste baktirdim bakalim sonucalarima gore takviye birsey alirimBence hemen sana tüp denmesi yanlış olmus önce antioksidan vitamin desteği tedavisi uygulanır yumurta takibi yapılır üç ay süre verilir olmazsa diğer aşamaya geçilir
Yumurtlamamdada bi sorun yok aslinda takip ediyorum her ay oluyo demekki baska seyler var allh buyukBenim tam tersi direk tüp dedi esimin sonucuda 2 hafta sonra ben iste baktirdim bakalim sonucalarima gore takviye birsey alirim
Amh kac sizinEşinde var mi bi sorun canım. Ben.takviye kullanıyorum zaten canım normalde de doktor vermişti ama bitti daha etkili olsun die bunu aldım benim bide d vitamin çok düşükmüş canım en.düşük 30 olması gerekirken benim 6 çıktı onu da daha yeni öğrendim 2 hafta oluyo ögrendigim keşke daha önce yaptirsaydim o tahlili d vitamini de b 12 de düşük ama en çok d vit.dusuk nerdeyse hiç yok o da yumurta gelişimi ve tutunma için çok önemli bi vitamin belki de o yüzden düştü bebeklerim ağlamaktan da yoruldum hatta biktim artık ağlamaktan sen de yaptır mutlakaa d vitamini tahlili canım yapmadilarsa da iste
Ileri harektliliginde biraz sorun var sayisi falan iyi ondan sonra 1 aydir sigarayida birakti keci boynuzuda yiyor iyi olmuştur ins takviye onemli canim d vitaminide bende cok arastirdigim icin doktora soyledim baksin diye bakalim nasil hic moralini bozma canim bak allh buyuk senin yine oluyo gebeligin demek olabiliyo keske onceden baktirsaydinEşinde var mi bi sorun canım. Ben.takviye kullanıyorum zaten canım normalde de doktor vermişti ama bitti daha etkili olsun die bunu aldım benim bide d vitamin çok düşükmüş canım en.düşük 30 olması gerekirken benim 6 çıktı onu da daha yeni öğrendim 2 hafta oluyo ögrendigim keşke daha önce yaptirsaydim o tahlili d vitamini de b 12 de düşük ama en çok d vit.dusuk nerdeyse hiç yok o da yumurta gelişimi ve tutunma için çok önemli bi vitamin belki de o yüzden düştü bebeklerim ağlamaktan da yoruldum hatta biktim artık ağlamaktan sen de yaptır mutlakaa d vitamini tahlili canım yapmadilarsa da iste
Cok saol canim bize bi umit oldun allah anali abali buyutsun ne guzel bir duygudur o kimbilir dogurmadan bunu hissediyorum birde dogursam allhimin izniyle benimde amh 0.48 doktor tup bebek dedi simdi dedigin gibi bi kac ay senin dedigin gibi beslenip yumurtalari kaliteli hale getiripmi denesem cok kararsizim acaba gec kalmis olurmuyum yada direk tup bebekmi yapsammMerhabalar arkadaşlar bende bu sayfalarda cok umut aramış biri olarak yazmak istedim belki birilerine umut olurum diye . Çünkü söz vermiştim kendime bebeğimi kucağıma alınca yazacaktım buraya . Ben bu amh dır fsh dır bunlarla ikinci cocuğu istediğimde tanıştım . Fsh ım 62 63 lerdeydi amh 0.04 . 3 4 ay gibi bi surede ilaç tedavisi iğne tedavisi tüp bebek için yumurta toplama vs ne varsa denedim heralde çünkü doktorum cok vaktim olmadığını söylemişti.Yumurta toplama işlemim yapılıp ben narkozdan ayılırken doktorun kaliteli yumurta bulamadık sözü o kadar kötü hissettirmiştiki bana . O an ne hissettim biliyomusunuz sanki o hastane yıkıldı bende o yıkıntıların arasında kaldım . Çok ağladım ama çok ağladım o yuzden burda umut arayan benim gibi sizlerin neler hissttiğini çok ama çok iyi anlıyorum ki ben ikinci çocukta bu kadar kötü hissetmiştim . bu tedaviler suresince bende hep araştırdım nasıl fsh ı düşürebilirim nasıl kaliteli yunurta elde edebilirm hep bunlara uğrastım . Sonra bi sure tedaviye ara verdik ama ben kendimce bitki çayları macunlar kürler vs hep uğraştım ve sonunda rabbim bana kendiliğinden tedavisiz nasip etti çok şükür . Yaptığım ettiğim şeyleri yazıcam aşağıya sizede fikir olur belki . Bu sürecte en önemli şey ne biliyomusunuz kızlar asla ve asla umudunuzu kaybetmiyeceksiniz evet cok üzülüyosunuz belki çok ağlıyorsunuz pes ettiğinizde oluyodur ama etmeyin pes etmeyin Rabbinizden istemekten asla vazgeçmeyin . Hiç unutmuyorum yine bi gün çok ağlayarak uyuyakaldığım bi gün bi rüya gördüm ama ne alaka dediğim tuhaf bi rüya ne yasadıklarımla ilgili nede başka bişey ama rüyadan uyandığımda o kadar etkilenmiştimki o rüyadan hemen tabirine bakmak ihtiyacı hissettim ve tabirinde diyoduki bir erkek evlat sahibi olacaksınız ... ve o an dedimki bu Rabbimin bana işareti Allahım bana dediki üzülme benden iste istemekten vazgeçme . Bende öyle yaptım Rabbime teslim oldum ve istemekten asla vazgecmedim .Şükürler olsunki oğlum şu an yanımda :) Çok şükür . Şimdi neler yaptığımı anlatayım size .
Öncelikle kendinize bir rutin olusturun günlük yapmanız gereken kürler yemeniz gereken şeyler le ilgili bende hepsi kalem kalem yazıyodu ve ben her gün o listeye uyuyordum . Her gün yürüyüş yapın mutlaka ben işten gelince 1 saat evde koridorda yürüyordum . bir o yana bir bu yana kulaklığımı takıyodum kulağıma yürüyordum sakın ola üşenmeyin bu çok önemli . Bi çok kür denedim siz bunları kendinize göre araştırp hangisini yapmanız gerektiğine karar verebilirsiniz . Bu yaptığınız kürler vs için mutlaka doktorunuza danışın . Ben doktoruma danışmadan hiç bişey kullanmadım . Gelelim neler yaptığıma .
-Arı sütü bal polen karısımı
-zeytin yağında bekletilmiş incir
-çörek otu bal tarçın karışımı ( ben bunun çok etkili olduğunu düşünüyorum yumurtlamaya )
-Hayıt tohumu çayı ,Aslan pençesi çayı (Fsh ı çok güzel düşüyor buda çok önemli bence )
-vitamin takviyesi
-Balık yağı ,Koenzim Q 10
-Folik asit
-isim vermek doğrumu bilmiyorum ama ben C life diye bir macun kullanmıştım birde bunu kullanırken bol su ve yürüyüşe dikkat !!!
-Kahvaltıda mutlaka yumurta yiyin (hiç sevmem normalde her gün yedim haşlanmış ) hücre yenileyici özelliğinden dolayı
_ Günlük meyve ve kuruyemiş yiyin mutlaka
_Öğünlerinize dikkat edin atlamayın ( Açıkcası beslenme yumurta kalitesi için çok önemli yumurtalarımız az olabilir ama onları kaliteli hale getirirsek döllenme şansını artırırsınız unutmayın )
-Bunları yaparken yumurtlama kitleri alıp yumurtlamanızı takip edin ve o günleri değerlendirin mutlaka
_Yatmadan önce sütümü mutlaka içtim ben
-Ben gün içinde yulaf ezmesi tüketiyordum proteince çok zengin .zaten yumurta kalitesi artıran besinler de göreceksiniz
-somon balığı ve ananas da yumurta kalitesi artıran besinler arasında siz yine kendinizde araştırın internetten
Bunların haricinde bol bol dua ettim hamile kalacağıma kalpten inanarak Rabbimin yardım edeceğine sonsuz inanarak .Esmalar çektim . Meryem suresi okudum sanırım 40 defaydı yanlış olmasın bakın siz yine de. Olumlamalar yaptım . Her gece yatmadan o olumlamaları okudum yattım . Sanırım söyleyeceklerim bu kadar evet çok uzun oldu farkındayım ama bende burda araştırma yaparken böyle detaylı yazan yazıları okumak isterdim belki bi umut olur diye . Size söyleyeceğim son şey asla umudunuzu kaybetmeyin sakın . Rabbinizden istemekten vazgeçmeyin .Dilerim Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim bu cennet kokularını isteyen herkese nasip etsin . Hepinizi tüm kalbimle kucaklıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum . Allahım yüzünüzü güldürsün kucağınızı doldursun . Allaha emanet olun :)
Canım Allah razı olsun bizler icin uzun uzun yazmissin inan bu Yazı Bi.okiduktan sonra sen de yüreğime şu serpmiş oldun ve benim gibi diğer anne adayları da böyle hissetmiştir gerçekten biz yapacağımızı yaptıktan sonra herşey Allah 'tan ona güvenip çok dua etmeliyiz bir de canimnsen bu dediklerini ne kadar zaman yedin içtin ne kadar sürede deneyip gebe kaldinMerhabalar arkadaşlar bende bu sayfalarda cok umut aramış biri olarak yazmak istedim belki birilerine umut olurum diye . Çünkü söz vermiştim kendime bebeğimi kucağıma alınca yazacaktım buraya . Ben bu amh dır fsh dır bunlarla ikinci cocuğu istediğimde tanıştım . Fsh ım 62 63 lerdeydi amh 0.04 . 3 4 ay gibi bi surede ilaç tedavisi iğne tedavisi tüp bebek için yumurta toplama vs ne varsa denedim heralde çünkü doktorum cok vaktim olmadığını söylemişti.Yumurta toplama işlemim yapılıp ben narkozdan ayılırken doktorun kaliteli yumurta bulamadık sözü o kadar kötü hissettirmiştiki bana . O an ne hissettim biliyomusunuz sanki o hastane yıkıldı bende o yıkıntıların arasında kaldım . Çok ağladım ama çok ağladım o yuzden burda umut arayan benim gibi sizlerin neler hissttiğini çok ama çok iyi anlıyorum ki ben ikinci çocukta bu kadar kötü hissetmiştim . bu tedaviler suresince bende hep araştırdım nasıl fsh ı düşürebilirim nasıl kaliteli yunurta elde edebilirm hep bunlara uğrastım . Sonra bi sure tedaviye ara verdik ama ben kendimce bitki çayları macunlar kürler vs hep uğraştım ve sonunda rabbim bana kendiliğinden tedavisiz nasip etti çok şükür . Yaptığım ettiğim şeyleri yazıcam aşağıya sizede fikir olur belki . Bu sürecte en önemli şey ne biliyomusunuz kızlar asla ve asla umudunuzu kaybetmiyeceksiniz evet cok üzülüyosunuz belki çok ağlıyorsunuz pes ettiğinizde oluyodur ama etmeyin pes etmeyin Rabbinizden istemekten asla vazgeçmeyin . Hiç unutmuyorum yine bi gün çok ağlayarak uyuyakaldığım bi gün bi rüya gördüm ama ne alaka dediğim tuhaf bi rüya ne yasadıklarımla ilgili nede başka bişey ama rüyadan uyandığımda o kadar etkilenmiştimki o rüyadan hemen tabirine bakmak ihtiyacı hissettim ve tabirinde diyoduki bir erkek evlat sahibi olacaksınız ... ve o an dedimki bu Rabbimin bana işareti Allahım bana dediki üzülme benden iste istemekten vazgeçme . Bende öyle yaptım Rabbime teslim oldum ve istemekten asla vazgecmedim .Şükürler olsunki oğlum şu an yanımda :) Çok şükür . Şimdi neler yaptığımı anlatayım size .
Öncelikle kendinize bir rutin olusturun günlük yapmanız gereken kürler yemeniz gereken şeyler le ilgili bende hepsi kalem kalem yazıyodu ve ben her gün o listeye uyuyordum . Her gün yürüyüş yapın mutlaka ben işten gelince 1 saat evde koridorda yürüyordum . bir o yana bir bu yana kulaklığımı takıyodum kulağıma yürüyordum sakın ola üşenmeyin bu çok önemli . Bi çok kür denedim siz bunları kendinize göre araştırp hangisini yapmanız gerektiğine karar verebilirsiniz . Bu yaptığınız kürler vs için mutlaka doktorunuza danışın . Ben doktoruma danışmadan hiç bişey kullanmadım . Gelelim neler yaptığıma .
-Arı sütü bal polen karısımı
-zeytin yağında bekletilmiş incir
-çörek otu bal tarçın karışımı ( ben bunun çok etkili olduğunu düşünüyorum yumurtlamaya )
-Hayıt tohumu çayı ,Aslan pençesi çayı (Fsh ı çok güzel düşüyor buda çok önemli bence )
-vitamin takviyesi
-Balık yağı ,Koenzim Q 10
-Folik asit
-isim vermek doğrumu bilmiyorum ama ben C life diye bir macun kullanmıştım birde bunu kullanırken bol su ve yürüyüşe dikkat !!!
-Kahvaltıda mutlaka yumurta yiyin (hiç sevmem normalde her gün yedim haşlanmış ) hücre yenileyici özelliğinden dolayı
_ Günlük meyve ve kuruyemiş yiyin mutlaka
_Öğünlerinize dikkat edin atlamayın ( Açıkcası beslenme yumurta kalitesi için çok önemli yumurtalarımız az olabilir ama onları kaliteli hale getirirsek döllenme şansını artırırsınız unutmayın )
-Bunları yaparken yumurtlama kitleri alıp yumurtlamanızı takip edin ve o günleri değerlendirin mutlaka
_Yatmadan önce sütümü mutlaka içtim ben
-Ben gün içinde yulaf ezmesi tüketiyordum proteince çok zengin .zaten yumurta kalitesi artıran besinler de göreceksiniz
-somon balığı ve ananas da yumurta kalitesi artıran besinler arasında siz yine kendinizde araştırın internetten
Bunların haricinde bol bol dua ettim hamile kalacağıma kalpten inanarak Rabbimin yardım edeceğine sonsuz inanarak .Esmalar çektim . Meryem suresi okudum sanırım 40 defaydı yanlış olmasın bakın siz yine de. Olumlamalar yaptım . Her gece yatmadan o olumlamaları okudum yattım . Sanırım söyleyeceklerim bu kadar evet çok uzun oldu farkındayım ama bende burda araştırma yaparken böyle detaylı yazan yazıları okumak isterdim belki bi umut olur diye . Size söyleyeceğim son şey asla umudunuzu kaybetmeyin sakın . Rabbinizden istemekten vazgeçmeyin .Dilerim Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim bu cennet kokularını isteyen herkese nasip etsin . Hepinizi tüm kalbimle kucaklıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum . Allahım yüzünüzü güldürsün kucağınızı doldursun . Allaha emanet olun :)
Teşekkür ederim canım .Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah . Tüp bebek konusuna gelince ben maddi açıdan ara vermek zorunda kalmıştım . Bu arada yaşın kaç ? Senin amh durumun benden çok daha iyi . ben sana tüp bebek yap yada bekle dene deyip hakkına girmek istemem ama nacizane maddi durumun elveriyorsa tüp bebek deneyip vakit kazanmış olabilirsin bence . Birde tüp bebek denerkende yine yumurta kalitesi için beslenmene ve yürüyüşlerine özen göstermende fayda var diye düşünüyorum . En kısa zamanda hayırlı haberler alman dileğiyle :)Cok saol canim bize bi umit oldun allah anali abali buyutsun ne guzel bir duygudur o kimbilir dogurmadan bunu hissediyorum birde dogursam allhimin izniyle benimde amh 0.48 doktor tup bebek dedi simdi dedigin gibi bi kac ay senin dedigin gibi beslenip yumurtalari kaliteli hale getiripmi denesem cok kararsizim acaba gec kalmis olurmuyum yada direk tup bebekmi yapsamm
Canım ben tedaviye başladıktan sonra toplamda 6 ay gibi bi süre sonra gebe olduğumu öğrendim . Yumurta kalitesini artırmak için en az 3 ay düzenli beslenme şart . Fsh ımın yüksek olduğunu öğrendiğim andan itibaren araştırmaya başladım ve o andan gebe olduğumu öğrenene kadar hep beslenme kür vs hep uğraştım . Ama dediğim gibi en az 3 ay beslenmeye spora özellikle yürüyüşe dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum . Canım yüreğindeki ferahlığın gitmesine asla izin verme ve asla vazgeçme ben canı gönülden inanıyorumki evlat sahibi olmak için burda zaman harcayan tüm anne adayları bir gün bebeklerini kucağına alacak :)Canım Allah razı olsun bizler icin uzun uzun yazmissin inan bu Yazı Bi.okiduktan sonra sen de yüreğime şu serpmiş oldun ve benim gibi diğer anne adayları da böyle hissetmiştir gerçekten biz yapacağımızı yaptıktan sonra herşey Allah 'tan ona güvenip çok dua etmeliyiz bir de canimnsen bu dediklerini ne kadar zaman yedin içtin ne kadar sürede deneyip gebe kaldin
Allah bağışlasın, hangi kürleri yaptınız nekadar süre kullandınız bu kürleri ayrıntı lı bilgi verirseniz sevinirim belki bizede şifa olurCanım ben tedaviye başladıktan sonra toplamda 6 ay gibi bi süre sonra gebe olduğumu öğrendim . Yumurta kalitesini artırmak için en az 3 ay düzenli beslenme şart . Fsh ımın yüksek olduğunu öğrendiğim andan itibaren araştırmaya başladım ve o andan gebe olduğumu öğrenene kadar hep beslenme kür vs hep uğraştım . Ama dediğim gibi en az 3 ay beslenmeye spora özellikle yürüyüşe dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum . Canım yüreğindeki ferahlığın gitmesine asla izin verme ve asla vazgeçme ben canı gönülden inanıyorumki evlat sahibi olmak için burda zaman harcayan tüm anne adayları bir gün bebeklerini kucağına alacak :)
Coksaol canim benim allh razi olsun 30 yasindayim doktora vitamin degerlerimi sordum iyi bi sikinti yok dedi takviye kullanmam icin sen bu vitaminleri degerlerine baktiripmi kullandin yoksa kendi isteginlemiTeşekkür ederim canım .Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah . Tüp bebek konusuna gelince ben maddi açıdan ara vermek zorunda kalmıştım . Bu arada yaşın kaç ? Senin amh durumun benden çok daha iyi . ben sana tüp bebek yap yada bekle dene deyip hakkına girmek istemem ama nacizane maddi durumun elveriyorsa tüp bebek deneyip vakit kazanmış olabilirsin bence . Birde tüp bebek denerkende yine yumurta kalitesi için beslenmene ve yürüyüşlerine özen göstermende fayda var diye düşünüyorum . En kısa zamanda hayırlı haberler alman dileğiyle :)
Canım ben vitamin değerlerime baktırmadım ama kullanmadan önce doktoruma danıştım kullanabilirsin dedi kullandım destekleyici olsun diye .Coksaol canim benim allh razi olsun 30 yasindayim doktora vitamin degerlerimi sordum iyi bi sikinti yok dedi takviye kullanmam icin sen bu vitaminleri degerlerine baktiripmi kullandin yoksa kendi isteginlemi
Allah bağışlasın, hangi kürleri yaptınız nekadar süre kullandınız bu kürleri ayrıntı lı bilgi verirseniz sevinirim belki bizede şifa olur
Teşekkür ederim .Ben 4 ayı geçgin bi süre uyguladım bu yazdıklarımı .Sabah kalkınca arı sütü bal polen karışımı yiyordum bi süre bunu yedim ama daha sonra onun yerine bal tarçın çörek otu karışımı yedim bu daha etkili gibi geldi bana çünkü bunu kullandığım zaman yumurtlama belirtileri daha fazla oluyodu internetten bu karışımın nasıl yapıldığına bakabilirsiniz .aradan bi 5 10 dk sonra zeytinyağında bekletilmiş incir yedim bir iki tane .sonrasında hayıt otu çayı sonrasında c life macun bunlardan sonra kahvaltımı yapıyordum .Bunlar böyle arka arkaya çok fazla gelebilir size bilemiyorum . Dediğim gibi kendinize göre bir rutin oluşturun ve doktorunuza mutlaka danışın kimseyi yanlış yönlendirmek istemem . Kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurtamı yedim .Kahvaltıdan sonra aslan pençesi çayı içtim . Tabi bunların aralarında biraz zaman geçiyodu midemi bozmamak için . sonra belli aralıklarla vitaminlerimi alıyordum . Folik asit herhangi bir multivitamin balık yağı ve koenzim q 10 bunların zamanlarını ayarlarsınız kendinize göre . günlük kuruyemiş ve meyve yedim . Hergün olmasada yulaf ezmesi yemeye çalıştım . Gün içindeki beslenme listenizi yumurta kalitesini artıracak yiyecekler bakımıdan zenginleştirirseniz iyi olur . C life macun kullandığım için bol su içtim . Her gün en az 45 dk yürüyüş yaptım . Benim genel rutinim bu şekildeydi . İncir havuç kürüde denemiştim ama o sanırım bende kist yaptı o ay kistim oluştu sonrasında o kürü bıraktım . Bu şekilde umarım yardımcı olabilmişimdir . Rabbim şifa versin inşallah :)Allah bağışlasın, hangi kürleri yaptınız nekadar süre kullandınız bu kürleri ayrıntı lı bilgi verirseniz sevinirim belki bizede şifa olur
Çok ama çok tşk ederim inşallah banada nasip olur isteyen herekeseTeşekkür ederim .Ben 4 ayı geçgin bi süre uyguladım bu yazdıklarımı .Sabah kalkınca arı sütü bal polen karışımı yiyordum bi süre bunu yedim ama daha sonra onun yerine bal tarçın çörek otu karışımı yedim bu daha etkili gibi geldi bana çünkü bunu kullandığım zaman yumurtlama belirtileri daha fazla oluyodu internetten bu karışımın nasıl yapıldığına bakabilirsiniz .aradan bi 5 10 dk sonra zeytinyağında bekletilmiş incir yedim bir iki tane .sonrasında hayıt otu çayı sonrasında c life macun bunlardan sonra kahvaltımı yapıyordum .Bunlar böyle arka arkaya çok fazla gelebilir size bilemiyorum . Dediğim gibi kendinize göre bir rutin oluşturun ve doktorunuza mutlaka danışın kimseyi yanlış yönlendirmek istemem . Kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurtamı yedim .Kahvaltıdan sonra aslan pençesi çayı içtim . Tabi bunların aralarında biraz zaman geçiyodu midemi bozmamak için . sonra belli aralıklarla vitaminlerimi alıyordum . Folik asit herhangi bir multivitamin balık yağı ve koenzim q 10 bunların zamanlarını ayarlarsınız kendinize göre . günlük kuruyemiş ve meyve yedim . Hergün olmasada yulaf ezmesi yemeye çalıştım . Gün içindeki beslenme listenizi yumurta kalitesini artıracak yiyecekler bakımıdan zenginleştirirseniz iyi olur . C life macun kullandığım için bol su içtim . Her gün en az 45 dk yürüyüş yaptım . Benim genel rutinim bu şekildeydi . İncir havuç kürüde denemiştim ama o sanırım bende kist yaptı o ay kistim oluştu sonrasında o kürü bıraktım . Bu şekilde umarım yardımcı olabilmişimdir . Rabbim şifa versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?