- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.381
Hsg filmi adet düzensizliği yapmaz canım ben de çektirdim ole bi durum olmadi amg değeri düşüklüğü gebe kalamayacağım anlamına gelmez bu arada d vitamini ve b12 vitaminize baktirdiniz mi onlar da gebelik için cok onemliMerhaba kizlar yeni uye oldum yardimcibolursaniz cok sevinirim yasim 30 3yillik evliyim kasim ayinda bi olumsuz asilamam oldu amh. 0.49 diger degerlerimde bi sikinti yok gonal f kullandim yumurtlamamda bi sikinti olmadi fakat olmadi nasip esimde sperm ileri hareketinde az sikinti var asilamadan sonra hsg filmi cektirdim onda bi sikintim cikmadi cok sukur ama ondan sonra adetim duzensizlesti normalde hep 29 gunde olurdum 27 gunde oldum ve simdide 19 gunde oldum bu neyin belirtisi yardimci olursaniz sevinirimm erken menepoz da boyle birsey olurmu
29 gunde oluyodum simdi 19 da oldum bunun sebebi ne peki cuma gunu bi doktora gidicem bakalim ne dicek fsh asilama yapildiginda 7 diHsg filmi adet düzensizliği yapmaz canım ben de çektirdim ole bi durum olmadi amg değeri düşüklüğü gebe kalamayacağım anlamına gelmez bu arada d vitamini ve b12 vitaminize baktirdiniz mi onlar da gebelik için cok onemli
Kist falan varsa o yapabilir menopoza girdiğinizi sanmiyorum çünkü fsh 7 yyumurta rezerviniz azalmaya başladığı için de olabilir ya da stresten hormonlar etkileniyor o yüzden de olabilir zaten bi iki defa şaşma olması normalmiş eğer sürekli olursa sorun oluyor canını sıkma canım herşey olacağına varır Allah hepimizin yardımcısı olsun d vitaminine baktirdin mi ben ilk kez bugün baktirdim ve 6 cıktı çok düşük bunlarda hamile kalmaya engel şeyler29 gunde oluyodum simdi 19 da oldum bunun sebebi ne peki cuma gunu bi doktora gidicem bakalim ne dicek fsh asilama yapildiginda 7 di
Cok saolun allh razi olsun alkhim kucagimizi bos birakmasin ins her isteyenin asilamadan sonra birsey yapmadim acikcasi filmden baska simdid3 boyle olunca bi gidicem ins bakarlar detayli vitaminlere falan hic baktirmamistimKist falan varsa o yapabilir menopoza girdiğinizi sanmiyorum çünkü fsh 7 yyumurta rezerviniz azalmaya başladığı için de olabilir ya da stresten hormonlar etkileniyor o yüzden de olabilir zaten bi iki defa şaşma olması normalmiş eğer sürekli olursa sorun oluyor canını sıkma canım herşey olacağına varır Allah hepimizin yardımcısı olsun d vitaminine baktirdin mi ben ilk kez bugün baktirdim ve 6 cıktı çok düşük bunlarda hamile kalmaya engel şeyler
Siz hangi asamadasiniz tup bebege basladinizmi amh kacKist falan varsa o yapabilir menopoza girdiğinizi sanmiyorum çünkü fsh 7 yyumurta rezerviniz azalmaya başladığı için de olabilir ya da stresten hormonlar etkileniyor o yüzden de olabilir zaten bi iki defa şaşma olması normalmiş eğer sürekli olursa sorun oluyor canını sıkma canım herşey olacağına varır Allah hepimizin yardımcısı olsun d vitaminine baktirdin mi ben ilk kez bugün baktirdim ve 6 cıktı çok düşük bunlarda hamile kalmaya engel şeyler
Anladim canim allhim yardimcin olsun inss amh dusukse neden 5 ay veriyoki doktor ben onu anlamadim neden hemen tedaviye baslamiyo bende 1 asilama yaptim olumsuz ama gereksiz bence amh dusuk olanlar icinde ben doktora gidip tupe yonelcem cunku 1 seneyi gecti olmuyo rezervimde bitebilir sonucta ondan korkuyorumBen iki defa gebelik yaşadım fakat embriyo rahme tutunamadı benim amg da düşük profesöre gittim bikac ay dene hamile kalmazsan 5 ay sonra gel demişti.karisimlar içtim macunlar yedim ama kalamadım 2 ayim kaldı bugün vitamine baktirayim dedim b12 ve d3 vitamini resmen yerlerde sürünüyor bide bu vitaminleri kullanicam yanında macun falan yapicam 2 aya kadar hamile kalmazsam tedaviye başlıycam aşılama yaptıracam ilk once
Amin canim benim allh buyuk alkhim isteyen herkeze versin inss bakamicaga dogurup sahip cikmayanlara vermesinnD vitamini eksikliği yumurta kalitesizliği embriyonun rahme tutunamamasini sağlıyormuş en az 30 olmalı benimki 6 ilk kez ölcturdum insallah hamile kalabilirim allah hepimizin kucağını boş bırakmasın
Rezerv hemen bitecek bisey değil canim sadece zaman daralıyor okadar ben.doktora beklemek istemiyorum aşılama ile başlamak istiyorum dedim kabul etmedi önce bikac ay denicem dedi doktor bana o ayları verdi çünkü kendim 2 defa gebe kalmıştım yine kalabilirsin dedi mutivitamin verdi iste bugünde eksik vitaminleri aldım of bilmiyorum yoruldum bende sanırım bidahaki ay gidicem sen hiç gebe kaldım mi canm ne zamandır çocuk istiyorsun ne zamandır olmuyorAnladim canim allhim yardimcin olsun inss amh dusukse neden 5 ay veriyoki doktor ben onu anlamadim neden hemen tedaviye baslamiyo bende 1 asilama yaptim olumsuz ama gereksiz bence amh dusuk olanlar icinde ben doktora gidip tupe yonelcem cunku 1 seneyi gecti olmuyo rezervimde bitebilir sonucta ondan korkuyorum
Sen yine kalmissin canim ben hic kalmadim bende detayli baktircam bakalim ama bidaha asilama yaomam direk tupe gecerimD vitamini eksikliği yumurta kalitesizliği embriyonun rahme tutunamamasini sağlıyormuş en az 30 olmalı benimki 6 ilk kez ölcturdum insallah hamile kalabilirim allah hepimizin kucağını boş birakmason
Rezerv hemen bitecek bisey değil canim sadece zaman daralıyor okadar ben.doktora beklemek istemiyorum aşılama ile başlamak istiyorum dedim kabul etmedi önce bikac ay denicem dedi doktor bana o ayları verdi çünkü kendim 2 defa gebe kalmıştım yine kalabilirsin dedi mutivitamin verdi iste bugünde eksik vitaminleri aldım of bilmiyorum yoruldum bende sanırım bidahaki ay gidicem sen hiç gebe kaldım mi canm ne zamandır çocuk istiyorsun ne zamandır olmuyor
Kaç yıldır çocuk istiyorsunuz canım kaç yıllık evlisinizSen yine kalmissin canim ben hic kalmadim bende detayli baktircam bakalim ama bidaha asilama yaomam direk tupe gecerim
3 yil olucak ama 1 yildir olmuyo canimKaç yıldır çocuk istiyorsunuz canım kaç yıllık evlisiniz
İnşallah bende o günleri görürüm. Çok çok sağolun.Nefes alıyorsan umut herzaman vardır ben de çok bunalıma girdim ama Allah dan umut kesilmez bunu.asla unutmamalıyız eğer alnımıza çocuk yazdıysa verir vakti gelince benim.etrafimda 40 ve üstü doğuran amh değeri dusuk kadınlar var amg değeri 0.3 'le normal gebe kalanlar var verdi mi veriyor kurban.oldugum ben de mutsuzum ama böyle düşünerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum sen de böyle düşün ve gebe kalmak için çabala ve burya ben hamileyim.diye yaz hepimize umut ol.
Yok canim ben asilamyla zaman kaybetmek istemiyorum yaninda ek seylere baslarim tabi doktora gidip degerlerimi bi ogreneyimO zaman çok fazla sıkıntı yapma macun falan dene biseyler yap istersen yada ikinci aşılama yaptır zaten aşılama ilk seferde tutamayabiliyor . Üzülüp stres yapma emin l olacağı varsa da olmaz ben de çok stres yaptım ama kendime zarar vermekten başka bi ise yaramadı kendim hayatı zehiimr ettim resmen sen yapma
Yok canim ya ben asilamayla zaman kaybetmen artik yaptirirsam tup yaptiririm dedigin gibi ek biseylerde takviye alirim allh buyukkO zaman çok fazla sıkıntı yapma macun falan dene biseyler yap istersen yada ikinci aşılama yaptır zaten aşılama ilk seferde tutamayabiliyor . Üzülüp stres yapma emin l olacağı varsa da olmaz ben de çok stres yaptım ama kendime zarar vermekten başka bi ise yaramadı kendim hayatı zehiimr ettim resmen sen yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?