- 24 Mayıs 2018
- 265
- 72
- 98
- 33
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.401
Yarın doktora gidince sonucu burdan bizede söyle canım Allah hepimizin yardımcısı olsun cuma doktora gideceğini soylemistinYok canim ya ben asilamayla zaman kaybetmen artik yaptirirsam tup yaptiririm dedigin gibi ek biseylerde takviye alirim allh buyukk
Çok haklısınız. Bende ümidimi yitirmemeye çabalıyorum. Tüp denemesinden sonra 50 günde 5 kere adet oldum ve bu beni çok korkuttu.Şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 3.tüp denememizi de bir kaç ay ertelemeyi düşünüyorum. Bedenim artık sanki yeter dur dinlen diyor.Benim en aciz kulum benden umudunu kesmiş kulumdur demiş yaradan.Evet zoR bir sınav hepimiz için zor içimiz evlat hasretiyle yanio kavruluyor Ama Bizi yaradandan umudumuzu kesmemeliyiz O bize herkesten daha yakın ona acılan elleri asla geri cevirmeyecektir dua edelim hepimiz için dua edip cabalayalim
Progesteron hormonuna bakti canim 1.81 ama anlama veremdim adetin 3 gununde bakiliyormu bu 21 gununde bakilmasi gerekmiyormu bide amh yapti sanirim oda cikmadi sonucumYarın doktora gidince sonucu burdan bizede söyle canım Allah hepimizin yardımcısı olsun cuma doktora gideceğini soylemistin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim ek biseyler kullandinmi peki anlatabilirmisin beenimde amh 0.49 bana hic tup demeden direk asilama yaptilar oda tutmadi malesefHanımlar benim AMH değerim 26 yaşında aşılama için doktora gittiğimde öğrendim 0.62 ydi. Direk tüp bebek aşılama ile zaman kaybetme sakın dedi doktorum ve yönlendirdiği doktora gittim. Çok şükür tek seferde de hamile kaldım 3 yumurtam oldu elimde 1 tane yumurtam kaldı o da tuttu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah hepinizin yardımcısı olsun
Toplam ne kadar sürdü ve ne kadar ücret verdinizbenimde amh değerim düşüktü çok şükür mehmet beyle olan bahçecideki tedavimde gebe kaldım umudunuzu kaybetmeyin kızlar
Kür, ya da doğal evde yapılan ilaçları kastediyorsan o anlamda hiçbir şey kullanmadım canım. Ben aşılama için başvurduğumda doktorum bu AMH değeri ile aşılamaya vereceğin paraya da, harcayacağın zamanına da yazık olur direk tüp bebek yapmalısın dedi bende beni yönlendirdiği doktora gittim hemen. Orada muayenemi oldum ve sonrasında da tüp bebek ilaçlarına başladık.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim ek biseyler kullandinmi peki anlatabilirmisin beenimde amh 0.49 bana hic tup demeden direk asilama yaptilar oda tutmadi malesef
Progesteron yumurtlama olup olmadığını gösteriyor canım ona da bakıyorlar adetin 3.günü ama tabi ki düşük oluyo 21.gün bakilio genelde sen amg testini en.son nezaman yaptırdın canım bi de adet düzensizliğine ne dedi doktorProgesteron hormonuna bakti canim 1.81 ama anlama veremdim adetin 3 gununde bakiliyormu bu 21 gununde bakilmasi gerekmiyormu bide amh yapti sanirim oda cikmadi sonucum
Amh 0.49 du benim simdi ne bilmiyorum canim bakalim fsh yuksek cikti 11.93 prolaktin 22 tsh 5.77 lh 4.06 3 ayda firlamis degerlerim moralim cok bozukkProgesteron yumurtlama olup olmadığını gösteriyor canım ona da bakıyorlar adetin 3.günü ama tabi ki düşük oluyo 21.gün bakilio genelde sen amg testini en.son nezaman yaptırdın canım bi de adet düzensizliğine ne dedi doktor
Moralini bozma canım bak inanki hormonları çok etkiliyor yapma kendine zarar verirsin inanki 25 fsh la hamile kalanlar biliyorum fsh biraz yuksek die bu senin hamile kalmıycak anlamına gelmio benimkide geçen ay 9 du şimdii.11 olmus o dönem kendimi çok.yiprattim o yüzden çıktı die düşünüyorum üzülme ne olur herşeyin bi çaresi varAmh 0.49 du benim simdi ne bilmiyorum canim bakalim fsh yuksek cikti 11.93 prolaktin 22 tsh 5.77 lh 4.06 3 ayda firlamis degerlerim moralim cok bozukk
Tam olarak bilmiyorum ama 32 33 sanirim ben oyuzden korkuyorum genetik bizde bende 30 uma grdimKorkma menopoz öyle hemen olan bisey değil annen kaç yaşında girdi menopoza
Henuz sonuclarimi gostermedim canim ogleden sonraya kalinca beklemek istemedim hastanede hafta ici bigun gidicemMenopoz öyle hemen olan bisey değil kendini yıpratma tüp bebek işini konuştun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?