AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Macunu soran özelden soran kişiler oldu.
Macunun içine 200liralık arısütü
50tllik ginseng
Polen kaç gr koydu hatırlamıyorum
Birde çörekotuyağı kattık. (Önceki sefer öğütülmüş çörekotu koymuştuk.)
5senede İki defa kullandım hamile kaldım ilk ayda.
Üstüne doğal süzme Bal (market balı olmaz) toplam 1litrelik kavanoz oldu. Hergün iki kaşık kullandım. Yarısı bile bitmedi.

kardeşler baharat İstanbul kızılelmacaddesinde yaptırdım. Nette telefonları var. Erken menapoz çocuk tedavisi derseniz hazırlıyor yaşlı bi amca.
Kendi aktarcınıza güveniyorsanız da olur. Bunlar pahalı ürünler az koyuyor yada sahte ürün kullanıyorlar.
yine de bir tüp bebek masrafı yapmadım. Sağlıklı gebelik için sağlıklı ürünler kullandım.

Son düzenleme:
Pardon canım şimdi anladım ya mmacun baska diğerleri de kullandıkların kafam allak bullak olduğu için anlayamadım ilk.sen de adet düzensizliği mi vardı agnucaston adet düzensizliği içinmiş sanirim
Adetleriniz düzenliyse agnucastona hiç gerek yok. Düzensizse Hayıt çayı da olur onun yerine . Kolayıma geldi onu kullanmak.

Toplamda ne kadar ücret ödediniz bu macuna eğer bütçeme göreyse ariycam bende insallah yollarlar

ben macunla birlikte başka şeyler de aldım. Birazda İndirim yaptırdım. Zaten ginseng ve arı sütü belliydi 250. Polen onlar kadar pahalı değildi. Kullandığı balın kilosu 80lira mıydı hatırlamıyorum. Ben Macun 350 diye hatırlıyorum. Başka şeylerde aldım 450 verdim o gün. En net hatırladığım o.
Ama benim macunum bitmedi. İsterseniz yarım kiloluk alın.
mardine arkadaşıma da yaptırdım gönderdim. Siz isterseniz arıyıp gramajları öğrenin fiyatları. Güvenilir bir yerde yaptırın. Arı sütü en önemli ve en pahalı etken. ikinci sırada ginseng. Taze ve orijinal olarak yaptırın. Yumurta kalitesini arttırıyorlar. Eşinizde kullanabilir.
Piyasada Aksu vital ve eğriçayır markaları da güvenilir arısütü konusunda.

Merhaba belki umut olur diye yazıyorum. 27 yaşında ve altı aylık evliyim özel bir kadı doğum ve tüp bebek merkezinde çalışıyorum. Çok mucizelere de tanık oldum üzüntülere de. Eşimle iki yıl çocuk yapmayalım diye karar almıştık. Adet sancılarım oluyor diye çalıştığım kurumda bir doktora muayene oldum ve tesadüfen yumurta rezervimin düşük olduğunu öğrendim amh değerim 1.09 çıktı tüp bebek yapıcaz dediler başka bir doktora göründüm o da aynı şekilde değerlendirdi ama öncelikle 6 ay kendiniz deneyin doğal yolla da gebe kalabilirsin olmazsa ve çocuk istiyorsanız tüp bebek tedavisine başlayalım hemen dediler. Gebelikte stres hormonları çok önemli sakın kafana takma olacağı varsa da yaptığın stres yüzünden olmaz dediler ve sadece korunmayı bıraktık ilk ay umutluydum ama gebelik olmadı umudu kestim olmazsa da artık belki bir kaç yıl sonra gerçekten çocuğumuzun olmasını çok istedğimiz zaman tedaviye başlarız dedik. Şuan ikinci ay denememizde bugün test baktım ve hamiyelim hala inanamıyorum inşallah normal bi gebeliktir Allah isteyen herkese nasip etsin ve inanıyorum ki bazı şeyler biz ne kadar kaçarsak ya da ne kadar kovalarsak da vakti gelirse gerçeklerşiyor.

Kist miyom adet düzensizliği falan varmıydı acaba canım bir de fsh kaçtı senin.

Doktor verdi ama alabiliyorsun, doktor da öylesine vermişti , nolur içini ferah tut

Canım merak ettim.arkadasinda da ise yaradı mı macun

Evet
Canım merak ettim.arkadasinda da ise yaradı mı macun
İnanamasa da o da hamile . Bence imkansız diye birşey yoktur. Tüp bebek deneseydim hem madden hem manen çökerdim. Alternatif tıbba inanıyorum . Ve tabi ki bol bol dua. Hep dua. Pozitif düşünce. Bu da önemli bir etken. İsyan etmedim umutsuzluğa düşmedim, tevekkül ettim Ama boşa atmadım .

Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bana da doğal yoldan hamile kalma şansı doğar.

Evet amh:0,75 yaş da 40
Nefes alıyorsan umut herzaman vardır ben de çok bunalıma girdim ama Allah dan umut kesilmez bunu.asla unutmamalıyız eğer alnımıza çocuk yazdıysa verir vakti gelince benim.etrafimda 40 ve üstü doğuran amh değeri dusuk kadınlar var amg değeri 0.3 'le normal gebe kalanlar var verdi mi veriyor kurban.oldugum ben de mutsuzum ama böyle düşünerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum sen de böyle düşün ve gebe kalmak için çabala ve burya ben hamileyim.diye yaz hepimize umut ol.

Evet amh:0,75 yaş da 40
Benim en aciz kulum benden umudunu kesmiş kulumdur demiş yaradan.Evet zoR bir sınav hepimiz için zor içimiz evlat hasretiyle yanio kavruluyor Ama Bizi yaradandan umudumuzu kesmemeliyiz O bize herkesten daha yakın ona acılan elleri asla geri cevirmeyecektir dua edelim hepimiz için dua edip cabalayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…