• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

😔😓 Allah sabır versin
Benimde amh 0.44
Kasım ayında çatlatma iğnesi ile hamile kaldım aralık ayında kalbi durdu bebeğimin ve düştü
Doktorum amh değerin düşük olduğundan beklediğimiz birşeydi dedi
Genetikli tüp bebek önerdi
Sağol canım. ikimizede sabır versin inşallah.yaşayan bilir ne zor oldugunu.bu sevinci yaşayan kimsenin mutluluğu yarım kalmasın.4hafta önce beta hcg artsin diye sabırsızlıkla beklerken şimdide düşsün diye bekliyorum ne tuhaf.Allahım en kisa zamanda tekrar yaşatsın bize ve tüm evlat hasreti çekenlere ama sağlıklı birsekilde ve hayırlısıyla versin çook Amin😔🤲🤲

Benimde amh 0.44
Kasım ayında çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
Genetikli tüp bebek önerdi

Canım senin yaşın kaç
Kaç Yumurtan gelişiyordu ve aşılama mı denediniz çatlatma iğnesi işe yaradı.benim amh 0.21 yaşim 32 nere gitsem direk tupbebek diyor.oda yumurta gelişip döllenirse transfer aşamasını gecebilirse %8 şans🙄🙄

Merhaba. Ben artık 40 yaşına girdim. 1,5 yıllık evliyim.Sizin gibi amh değerim düşük,0,75. 2 kez tüp denedik. Tekrar tüp bebek yaptırmak için vitamin takviyesi alıyorum. Bazen kendime çok kızıyorum. Evlenmeye çok geç kaldığım için.Geçen hafta gittiğim dr %25 şans verdi. Yaşımdan dolayıymış. Artık hayattan zevk alamaz duruma geldim.
Ben 2.yumurta toplamamida yaptirdim. Ameliyat tarihi belirleyip sonra transferimiz olacak inşallah. Hic umutsuz değilim hayırlısını versin Allah.

Canım senin yaşın kaç
Kaç Yumurtan gelişiyordu ve aşılama mı denediniz çatlatma iğnesi işe yaradı.benim amh 0.21 yaşim 32 nere gitsem direk tupbebek diyor.oda yumurta gelişip döllenirse transfer aşamasını gecebilirse %8 şans🙄🙄
Yaşım 35
Aşılama denemedim hiç
Doktorlar tüp bebek dedi
Ama önce adetli iken yumurta geliştirici ilaç kullandım sonra çatlatma iğnesi vurundum
Bu şekilde hamile kaldım ama onunda kalbi durdu
Ama amhı düşük olup tüp bebek ya da normal yolla hamile kalıp doğuran çok var
Biz iyi örnekleri görelim bazı şeylere kulak asmayalım bu dönemde moralede çok ihtiyacımız var çünkü

Yaşım 35
Aşılama denemedim hiç
Doktorlar tüp bebek dedi
Ama önce adetli iken yumurta geliştirici ilaç kullandım sonra çatlatma iğnesi vurundum
Bu şekilde hamile kaldım ama onunda kalbi durdu
Ama amhı düşük olup tüp bebek ya da normal yolla hamile kalıp doğuran çok var
Biz iyi örnekleri görelim bazı şeylere kulak asmayalım bu dönemde moralede çok ihtiyacımız var çünkü
Anladim canim.yaşlarımız yakinmiş😊çok haklısın canım hep iyi düşünelim iyi olsun tek ihtiyacımız olan moral gerçekten

Merhaba. Ben artık 40 yaşına girdim. 1,5 yıllık evliyim.Sizin gibi amh değerim düşük,0,75. 2 kez tüp denedik. Tekrar tüp bebek yaptırmak için vitamin takviyesi alıyorum. Bazen kendime çok kızıyorum. Evlenmeye çok geç kaldığım için.Geçen hafta gittiğim dr %25 şans verdi. Yaşımdan dolayıymış. Artık hayattan zevk alamaz duruma geldim.
Merhaba, ben de 39 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Biz tüp bebek yaptırsak mı diye düşünürken 0.58 amh ile doğal yolla hamile kaldım. Ben geç evlilik yaptığım için canımı sıkmıyorum, hayırlısı böyleymiş. Bir arkadaşım da yine 38 yaşında 0.3 amh ile kendiliğinden hamile kalmıştı. Umut hep vardır, üzülmeyin.

Merhaba, amh 0.19 , fsh 15.36 idi bu ay hamileyim hala inanamıyorum ne eşim ne de ben. Beta 19.530 çıktı 5hafta+3 gün 8 mmlik kesem var. Çok ağladım çok yıprandım. Doktorlar %8 ihtimal vermişlerdi. Nisan gibi tüp bebek niyetlenmiştik ama oluverdi nasıl bilmşyoruz hala, şimdi tek duam sağlıkla Rabbim bana nasip eylesin
Merhaba neler yaptiniz bu süreçte anlatırmısınız ben de hemen hemen aynıyım çok mutsuzum hamile kalamıyorum

Canım benim, öncelikle 15 gün sabah akşam soğan suyu içtim ılık ılık. Sonra o bitince hayıt tohumuna başladım sabah akşam bit çay bardağı. Bunları saraçoğlu canlı desteğe yazarak saraçoğlunun setini aldım oradan yaparak izledim bir de bir ay öncesinden prowomen içmeye başlamıştım.sonra hamile olduğumu öğrendim Allahıma binlerce şükür. Kafandan atamıyorsun biliyorum sana şunu diyemem; düşünme rahat bırak vs çünkü olmuyor biliyorum, sadece Rabbimizin bizim için zamanı vardır de , kurban olduğum mutlaka bir yol gösterir.

Canım benim, öncelikle 15 gün sabah akşam soğan suyu içtim ılık ılık. Sonra o bitince hayıt tohumuna başladım sabah akşam bit çay bardağı. Bunları saraçoğlu canlı desteğe yazarak saraçoğlunun setini aldım oradan yaparak izledim bir de bir ay öncesinden prowomen içmeye başlamıştım.sonra hamile olduğumu öğrendim Allahıma binlerce şükür. Kafandan atamıyorsun biliyorum sana şunu diyemem; düşünme rahat bırak vs çünkü olmuyor biliyorum, sadece Rabbimizin bizim için zamanı vardır de , kurban olduğum mutlaka bir yol gösterir.
Ben geçen ay hayıt ve aslanpençesi kullandim ama degerlerimi yükseltti tsh ve fsh yükseldi acaba yanlış mi kullandım sabah akşam 1 bardak hayıt sonra aslanpençesi içtim umutluydum ama olmadı prowomeni doktor mu verdi sen kendin mi aldın canım ben de gidip eczaneye alsam olur mu benm adetlerin düzenlidir ama amh düşük yoruldum bazen cocugum hiç olmuycak gibi hissesiyorum

Benim de amh 0,3tü geçen sene. Amh0,7 iken ikinci bebeğimi doğurdum. Sonra giderek düştü. Ama her sene hamile kaldım. Erken doğum vs kaybettim 4-5ayda. Fsh 24 amh 0,3 ile ağıstosta kimyasal eylülde dişük oldu. Ertesi ay yine hamile kaldım 3 ayı tamamladık çok şükür .

Propolis damla
Agnucaston
cvitamini
Arada Omega3
B12
Bol arı sütü ile özel bir macun yaptırdım
Birde clife aldım

Takip ettim yumurtlama her ay oldu önemli olan kaliteyi arttırmaktı.
Birde ovulasyon testi ile takip ettim .

Benim de amh 0,3tü geçen sene. Amh0,7 iken ikinci bebeğimi doğurdum. Sonra giderek düştü. Ama her sene hamile kaldım. Erken doğum vs kaybettim 4-5ayda. Fsh 24 amh 0,3 ile ağıstosta kimyasal eylülde dişük oldu. Ertesi ay yine hamile kaldım 3 ayı tamamladık çok şükür .
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah nur topu gibi çocuğun sağlıklı dünyaya gelir.benm de amh düşük hiç anlamıyorum okadar kadın doğum yapıyor hepsinin mi amh iyi artık çok yoruldum ben de

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah nur topu gibi çocuğun sağlıklı dünyaya gelir.benm de amh düşük hiç anlamıyorum okadar kadın doğum yapıyor hepsinin mi amh iyi artık çok yoruldum ben de
Ben bi profesöre gittim tüp yap dedi bana bazı doktorlar bu değerlerle çocuğun olmaz dediler
Gittiğim doktor önemli olan rakamlar değil usgde görülendir dedi. Sen kendiliğinden hamile kalablrsin dedi.
ben değerler bozulduğunda hemen alternatif tıpa yöneldim yoksa sonum erken menapozdu. Hormon ilaçları kullanmadım hiç. Benim başka sorunlarım var. Kalbi duruyor ve bebek kendi doğum yoluna giriyor bi sancıyla doktora gidiyorum bebek geliyor diyorlar daha 5aylıkken . Kan pıhtılaşması da var bende. Çok şükür sağlıklı doğum da yaptım

Aktara mi yaptırdın canım kime yaptirdin
Aynen İstanbul’da bi aktar. Sağlıklı doğan çocuğumda da yaptırmıştım o ay hamile kaldım sağlıkla doğdu. macun ve çay hazırlıyor. Dualarla hazırlıyor aktarcı ve arı sütü bol bol kullandı. Kullandığım ay bu bebeğe hamile kaldım. İnşallah yine sağlıkla devam etmesine vesile olur

Aynen İstanbul’da bi aktar. Sağlıklı doğan çocuğumda da yaptırmıştım o ay hamile kaldım sağlıkla doğdu. macun ve çay hazırlıyor. Dualarla hazırlıyor aktarcı ve arı sütü bol bol kullandı. Kullandığım ay bu bebeğe hamile kaldım. İnşallah yine sağlıkla devam etmesine vesile olur
Pardon canım şimdi anladım ya mmacun baska diğerleri de kullandıkların kafam allak bullak olduğu için anlayamadım ilk.sen de adet düzensizliği mi vardı agnucaston adet düzensizliği içinmiş sanirim

Pardon canım şimdi anladım ya mmacun baska diğerleri de kullandıkların kafam allak bullak olduğu için anlayamadım ilk.sen de adet düzensizliği mi vardı agnucaston adet düzensizliği içinmiş sanirim
Evet erken menapoz tehlikesiydi. Adetlerim düzensizleşmişti. Az oluyordum yada olmuyordum . Bu şekilde düzene soktum

Back