- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
- 43
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.941
Nerden biliyorsunuz da bu kadar kesin bilgi verebiliyorsunuz,donasyon üzerine çok düşünülmesi gereken bir yöntem böyle herhangi bir şey tavsiye edilir gibi edilmemeliArkadaslar bu degerlere sahip olanlarin%80’ni donosyonla cocuk sahibi oldu.
Amin insallahhh çok teşekkür ederimHulusi hoca ve Berfu hocaydı.bence spontan kalabilirsiniz acele etmeyin bu sefer önlemini alınca sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Başkentten neden memnun kalmadinizHulusi hoca ve Berfu hocaydı.bence spontan kalabilirsiniz acele etmeyin bu sefer önlemini alınca sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Doktorum sana şöyle yaparız diyip bi sonrakinde unutuyordu herşeyi ben hatırlatıp ben Takip etmek zorunda kalıyordum şunu demiştiniz filan diye ha öyle mi diyordu ve bu güvensizlik yaratıyordu.muayeneleri çok kısaydı soru işaretlerim asla geçmiyordu.Başkentten neden memnun kalmadiniz
Ben de hulusi hocanın hastasıyım o yuzden merak ettim. Evet asiri yoğunluk var ama yine de ilgisiz gelmedi banaDoktorum sana şöyle yaparız diyip bi sonrakinde unutuyordu herşeyi ben hatırlatıp ben Takip etmek zorunda kalıyordum şunu demiştiniz filan diye ha öyle mi diyordu ve bu güvensizlik yaratıyordu.muayeneleri çok kısaydı soru işaretlerim asla geçmiyordu.
Adana kışla başkentteMerhaba hanımlar amh 0.6 yumurta rezervi azlığı nerede tedavi görüp sonuca ulaştınız??
Evet1 buçuk yaşında bir kızım var çok şükürGebe kaldınız mı?
başka bir problem olmadığı sürece amh düşük olsa da hamile kalabilirsiniz.2 kez dogal yoldan hamile kaldim 0.2 amh ile.ama kromozom da bozukluk çıktığı için kurtaj olmal z oruinda kaldim her ikisinde deMerhaba hanımlar amh 0.6 yumurta rezervi azlığı nerede tedavi görüp sonuca ulaştınız??
.Çok haklısınız ben Mart başında İstanbulda 3 büyük tüp bebek merkezi dolaştım orda görüştüğum Dr ların 3u de Prof tu ve hepsi beni geri yolladı senin olur diyerek ben de daha da umutlandim çabaladim yumurta kalitemi artırmaya çalıştım ve cok sukur daha çok yeni de olsa hamileyim
Kac yaşında hamile kaldınız bebişlere. Allah bagislasin4 yıl önce amh degerim 0,16 ile hamile kaldım. 2 yumurta transfer edilmişti. Şimdi 3 buçuk yaşında bir erkek bir kız 2 eşek sipam var. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. Çok zor bir süreç ama sonucu çok tatlı. Şimdi 4 yıl önceki yazışmalarımı okuyup ne günlerdi diyorum
son durumun nedır ?Herkese merhaba..
Ben 26 yasındayim ve henüz bekarim. Okuldu işdi derken 5 yıllik birlikteligimizi duzenimiz oturmadigi icin ertelem zorunda kaldik.
8 ay önce adet düzensizliginden dolayi doktira gittim. Oncesinde adetlerim cok duzenliydi sasmazdi. Doktir once fsh icin test yapti. Degerim 12 cikti. Adet okunca tekrar gel amh da bakalim.net olsun bu cok sorun degil benimkide boyle dedi ve yolladi. Bende sknti oldugunu hic dusunmedim. Aradan 3 ay gecti ben adet olamadim. Ve tekrar gittim. Adet sokturucu verdi 10 gunluk adetimin 3. Gununde gittim ve fsh 84. Doktor bu yasta boyle birsey olamamyacagini hemen baska bir hastanede tahlik yaptirmami ve bu degerle adet gormemin zaten imkansiz oldugunu soyledi. Menopoz dedi. Ozel hastaneye gittim amh yapti 1 hafta sinra sonuc geldi 0.01... hemen fakulteye tup bebek bilumune yolladi. Ve gerceklerle butun hayallerim yikildi. Doktorum ilac tedavisiyle yumurta gelistirebilirsek toplayalim dedi. Bende suan icin kabul etmedim. Ekim kasim ayinda evlenebilecegimi soyledim fakat o da gerceklesmedi. Ve dun mesaj attim erkek arkadasinla konus ve gel. Zaman kaybediyoruz dedi. Kafam cok karisik. Evlenmedim bile daha. 3 aydir saracoğlu kurlerini uyguladim. Kendiligimden desoleti birakinca adet gordum bir kere. Simdi 2. Adetimi bekliyorm bakalim olacaak mi. Olursa tahlik yaptiricam tekrar.. butun yorumlari okudum.. bana da bi akil verin yardim edin.. ben simdi ne yapayim..
Hala ayni devam ediyor sadece 2 aydir adet görüyorum. Evlendim, 1 sene oldu.son durumun nedır ?
Donmuş yumurtanız var mı tüp bebek denediniz miHala ayni devam ediyor sadece 2 aydir adet görüyorum. Evlendim, 1 sene oldu.
sadeece amh düşükse baska probleminiz yoksa doğal yoldan hamile kalabilirsiniz.0.2 ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.ve bu ay gelişmese bile diğer ay yumurtalarıniz gelisebilir.her ay farklı oluyor.Merhaba kizlar benm 5 yillik evliligim ve 3yasinda cocugm var yasim 32. İlk cocugm normal yolla hamile kaldim 2.cocuk icin esim ile hic korunmadik.hamile kalamayinca araştirma hastanesine randevu aldim sonra ne oldugunu anlamadan tup bebek bölumunde buldum kendimi benim ahm 0.21 ve tek yumurtam gelisiyordu.eşimin tahlilleri iyi ama çocugumuz oldugu icin rapor cikmadi. Pandemi öncesi tedaviye basliycaktik ama nasip olmadi bu ay adeti ile tektar hastaneye gittim.muayene sonrasi hoca tup bebek tedavisine bian önce baslamamiz gerektigini soyledi.adetmin 2.gunu merional + klomene basladik 5.gun kontrolum vardi.5.gun gittigimde hic yumurtamin gelismedigini ögrendim ilac tedavisini kestik.sadece 1 yumurta vardi.oda cok kucukmüş.dunya basima yikildi sanki.oda yetmezmis gibi böyle giderse menepoza gircegim söylediler oan şok tan bisey de diyemedim.tekrar randevu verdiler yumurtayi takip icin.gidip gitmeme konusunda kararsizdim ve kontrole gitmedim.baska bir doktordn randevu aldim.benimle ayni durumu yasayan hamile kalan varmi
Başka problem varmi bilmiyorum degerlerim bunlarsadeece amh düşükse baska probleminiz yoksa doğal yoldan hamile kalabilirsiniz.0.2 ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.ve bu ay gelişmese bile diğer ay yumurtalarıniz gelisebilir.her ay farklı oluyor.
amh im 0.2 ayda bir tane yumurtam ancak bulunabiliyor.malesef 2 bebeğini de kaybettim.kaybetme sebebim kromozom analizimde de problem var.genetik bozukluk var .bu yüzden hamile kalsam bile kalp atışları duruyor.tek başına amh çok büyük bir problem değil.sadece daha dikkatli hızlı davranmak gerektiğini gösteriyor amh düşüklüğüBaşka problem varmi bilmiyorum degerlerim bunlar
FSH---13.8
LH---3.2
E2--- 16.22
AMH--0.21
PRL---13.1
TSH---2.93
HB---12.9
2 normal yolla hamilelikAllah bagislasin canim.senin yaşın kaç? Birde sorunun neydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?