AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhabalar. 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim çocuk dusunmuyorduk 2 yıl kadar. Dönem dönem kanamam oluyordu.son kanamam 1 ay sürünce doktora gittik. Bekarken de oluyordu ilaç verip gonderiyolarlardi. Geçen yıl gttgmde amh 0.47 çıkmış ama bu tehlikeli bak dikkat et diyen olmadı. Bu yıl yine aynı doktora gttm kapıdan girer girmez ilk sözü tüp Bebek oldu.Tup bebek konusunda baya da medyatik bir hekim kendisi. Arastrp farklı bı hekime gittim 6 ay deneyin normal yollarla olmazsa 6 ay sonra bakalım dedi bu arada polip varmış onu alackti o ara birde biz bakalm amh aynı mi değişmiş mi dedi ameliyattan yarım saat önce 0.47den 0.16 ya düştüğünü öğrendim doktorum o kadar iyi ki ben yapmıyorum tüp bebek ama bı kaç isim onereym dedi 6 ay olan süreyi 2 aya çekelim bı deneyelim olmazsa tüp bebeğe başlayalım dedi.Diger değerlerim bu şekilde bilgisi olanlardan destek bekliyorum
Beta HCG <2
Tsh 1.98
Fsh 7.44
Progesteron 1.10
Prolaktin 8.14
Amh 0.16

Sonucunuz ne oldu acaba, umarim pozitiftir

ne guzel benim amh 0.7 ama fsh 18 e kadar cıktı. 2 kere tup bebek denedim olmadı yine deniyorum ama umutlu degilim. emb bolunmeden kalıyor kalitesi dusuk. bizlere de dua edin

Merhaba, benim de 0,63 çıktı tam 28 yaşımdayken. Başka iki yerde aralıklı olarak yaptırdım 1,08 ve en son 0,76 çıktı. Ben şu an 30 yaşımdayım. 1,5 senedir bununla uğraşıyorum. Size önerim eşinizin değerlerine mutlaka baktırın. Gittiğim her doktor bana normal deneyin yaşınız genç dedi. Hormon değerlerim de sizinle aynıydı ama normal yolla olmadı. Eşinizin sperm testini Memorial Şişli ya da Acıbadem gibi yerlerde yaptırın ona göre eğer bir sorun çıkarsa vakit kaybetmeden tüp bebek yapın. Bir de en önemlisi amh tan çok orada kaç folikül gözüktüğü ve yumurtanızın kalitesi.

Bana da yazar mısınız

Neden zaman kaybi olsun?0.01 amh ile cocuk doguranlar var hem de spontan birakin tup bebegi veya donasyonu...insanlar burda umut tacirligini yapmiyor elbette ama bu kadar umutsuz olmanin anlami yok.belki 3. Denemenizde olmadi ama 4. Denemenizde olacakti?bunu bilemeyiz ki...millet 9. Tup bebeginde aliyor yavrusunu kollarina ...Herkesin sabir esigi farklidir siz belki daha fazla stres cekmek istemediniz ve direk donasyon denediniz ama sabri olan yapmaya devam edecek...doktorlarin ugrasma asla cocugun olmaz diyip sonraki ay gebe kalan var...lutfen umutsuz olmayin ve umutsuzlugu asilamayalim inanin burdaki her yazdiginiz sey insanlari pskolojikmen oyle etkiliyir ki...Allahim ben dahil isteyen herkese saglikla ve sihhatle yavrularini kollarina almayi nasip etsin....

Merhaba Ankara Başkent’te iki negatifim vardı amh 0.3 ancak folikül sayım beş civarıydı yine de orayı hiç beğenmedim Bahçecide hamile kaldım kesinlikle arada dağlar kadar fark vardı öneririö mutlaka en azından bir ön görüşmeye gidin umarım siz de sonuç alırsınız

Merhaba canim benimde amh 0.38 bende adana baskentte 2 kez negatif aldim..burada baska bir doktora basladim..opu transfer adana acibademde olucak..sizde bahceciyi onermissiniz..sizce ne farki vardi..kullandiklari tedavilermi farkliydi..yoksa labaratuar farkimi vardi...

Bu nasıl bı yorum!!!
Donasyon örneğin benim asla ama asla kabul etmeyeceğim bı durum, neden başkasının çocuğunu doğurayım.
Yarın öbür gün kardeş kardeşe evlenecek bunun nasıl bı vebali var!!!
Dini konulara hiç girmiyorum.

Donasyon istese insan gider donasyon başlığının altında toplanır.
Bana senin çocuğun olmaz dendi ikinciyi doğuruyorum Rabbim nasip kısmet ederse.

Ayrıca kimseye zaman kaybı, yol kat edemedim. Edemezsiniz yaşamazsınız.

140 FSH ile hamile kalan, 0.00 bilmem kaç amh ile hamile kalan insanları gördükçe doktorlar artık kesin olmaz dahi demiyor.
Ben bı çok prof ve doktor takip ediyorum.

Kk da biraz gezinin 0.01 amh ile kaç tane doğal yolla gebe kalıp doğuran kadın var.

Fikrinizi söylersiniz ama böyle bı yorum yazamazsınız.

Size göre zaman kaybı başka birisine göre mucizeye açılan kapı olur.

Tedaviler de , lab da farklıydı.başkette ben hatırlattığım kadarıyla yapıldı herşey fazlası değil ne kadar sorarsan o kadar şey yapılıyor gibi ama oranın da pozitif oranları çok iyi bana denk gelmiş olabilir

Anladim canim tesekkur ederim

Bahcecide ve başkentteki doktorlariniz kimlerdi ? Ya benim amh problemim yok. Sadece eşimin değerleri düşük gibiydi negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kaldım 2 kez ama pıhtılaşma yüzünden (bilmiyorduk bende pıhtılaşma oldugunu )kaybettim.. şimdi tekrar deniyoruz ama kalamazsam tüp bebek yaptırayım diyorum..

İnşaallah bebeğiniz olur . Pıhtılaşma hangi genlerde vardı homozigot mu

Hulusi hoca ve Berfu hocaydı.bence spontan kalabilirsiniz acele etmeyin bu sefer önlemini alınca sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…