- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.961
Canım hamile kaldim diyince çocuklarin var zannettimamh im 0.2 ayda bir tane yumurtam ancak bulunabiliyor.malesef 2 bebeğini de kaybettim.kaybetme sebebim kromozom analizimde de problem var.genetik bozukluk var .bu yüzden hamile kalsam bile kalp atışları duruyor.tek başına amh çok büyük bir problem değil.sadece daha dikkatli hızlı davranmak gerektiğini gösteriyor amh düşüklüğü
guzel dilekleriniz için tesekkur ederim.suan tup bebek surecindeyim iğneleri vurunuyorujm.Canım hamile kaldim diyince çocuklarin var zannettimAllah sanada nasip etsin iinşalah tekrar hamile kalip. Cocuk sahibi olmayi şuan tedavi görüyormusun
Hadi bakalimguzel dilekleriniz için tesekkur ederim.suan tup bebek surecindeyim iğneleri vurunuyorujm.
Amh 0.3 ve 0,2 ile doğal yolla 5 kez hamile kaldım. Biri sağlıklı doğdu .
İkisi 17-19 haftalık ölü doğum oldu
Biri düştü
En sonda dün doktora gittim şimdilik sağlıklı 6. Haftalık
Bende pıhtılaşma var
Amh düşük fsh yüksek diye Tüp doktoruna gittik usgde yumurtan görülüyor kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi. Tedaviye gerek görmedi. Toplam 8 kez hamile kaldım.
Biri düştü
Bende pıhtılaşma var
Amh düşük fsh yüksek diye Tüp doktoruna gittik usgde yumurtan görülüyor kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi. Tedaviye gerek görmedi. Toplam 8 kez hamile kaldım.
Hadi bakalimHayirlisiyla guzel haberlerini aliriz insallah canm.bende bugun baska bir doktora gidicem 1hafta var hasta olmama tedavi derse de bayramdan sonraya kalcak sanirim
Biri düştü
Bende pıhtılaşma var
Hadi bakalimHayirlisiyla guzel haberlerini aliriz insallah canm.bende bugun baska bir doktora gidicem 1hafta var hasta olmama tedavi derse de bayramdan sonraya kalcak sanirim
Biri düştü
Bende pıhtılaşma var
kan pihtilasmasindan mi kaynaklı düşükler.ben de 0.2 ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.2 kez dede tup bebek yaptırdım.tup bebekler negatif sonuçlandı.kromozomda bozukluk var benim
Düşükle mi sonuçlandı acabasadeece amh düşükse baska probleminiz yoksa doğal yoldan hamile kalabilirsiniz.0.2 ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.ve bu ay gelişmese bile diğer ay yumurtalarıniz gelisebilir.her ay farklı oluyor.
kalp atışları durdu ve kurtaj oldumDüşükle mi sonuçlandı acaba
Hala ayni devam ediyor sadece 2 aydir adet görüyorum. Evlendim, 1 sene oldu.
Yani düştü 30 lara felan cok da onemli değil düşüp düşmemesi. Bir kere ciktiginda yumurtan kalitesiz oluuormus zaten. Doktorlar bile cok umursamiyor. Sadece yumurtan varsa fsh takmadsn hemen yumurta buyutmeye cslisiuorlar. 1 2 yumurta cikiuor benden de hos olmustu bir seferinde. Tedavi olmyorum zaten suan. Sınavlarım var bir nevi erteledim seneye..pekı 84 den fhs dusurebıldınmı hıc
benim amh değeri 0.01 olup hamile kalan var mı
Merhaba yaş kaç acaba.benimde amh.0.21 sağ tarafta hep 1yumurtam gelisiyor.1kez tupbebek denedik.4gun yumurtagelistirici igne ve klomen kullandim.ama yumurta hic tepki vermedi gelismeyip oyle kucuk kaldi.duzenli adet goruyorum yakinda menepoza girecegimi ogrendim.2tane prof. Gittim.tüp bebek prp ile %5 daha sonra baska ilac kullanip devam edersem şansim %15 ama baya ve nekadar oldugu bilinmeyen masraflari var sadece %15. Gelismesi icin hangi ilaclari kullaniyorsun canim adet oldugun icin şansin artmistir umarim en kusa zamanda guzel sonuclar alirsinMerhaba,benim de amh değerim 0,01 çıktı ve hiç yumurta yok dediler.Menopozsun dediler ama adetim de düzensiz bir şekilde arada sırada oluyordu..3 doktora gittim aynı şeyi söylediler.Mucize dediler,%99 bebeğin okmaz dediler.Prp tedavisini de sordum.Olmaz dediler.Yaklaşık bundan 6 ay önce.Ama subson 3 ay da kendiliğinden 2 kere adet gördüm ve doktora bir gitmeye karar verdim.Çok şükür şu an bir tane sol yumurtalıkta yumurta gözüküyor.Doktora tüpbebek şansını sordum ve %15 dedi.Hala beklemedeyim,gelişsinler diye ilaç içiyorum.İnşallah gelişir.
Allah şifa verisn . Sizin sağlıklı bebeğiniz var mı bir taneÖlen Bebekte bende ve babada tüm genetik araştırmalar yapıldı herşey sağlıklı . Sağlıklı doğan bebekten öncede 2 bebeğimi 18 haftada kaybettim.. Herşey normaldi ki ölen bebeklere ağla ağla stresten amh fsh hepsi delirmiş. Sonra ki bebeğim iğnelerle sağlıklı doğdu. Sonra yine kaybettim. Sadece bende iki gende pıhtılaşma var. 20. Haftayı tamamlayamadı ölen bebekler.coraspin kullanıyorum ve İğnenin dozunu da arttırdı bu defa doktorum.
Bende oyleyim. Amh 00.1 28 yasindayim. 2 kere ustustr adet oldum ama korona dan doktora gitmedim ve sınavlarım var diye onlara odaklandim. Bende eylul ayinda gidicem insAllah tup bebege. Cok sevindim.yumurta olmasina. Bendede ilacla cikiyor yumurta ama kendi kendime 2 kere adet olunca bende cok umutlandim. Ve sümüksü birsey geliyor belliki yumurtladim. Allah'ım tüpe gerek kalmadan gebelik nasip etsin. Benim.esim yanımda yok ama insAllah sizlere nasip olurMerhaba,benim de amh değerim 0,01 çıktı ve hiç yumurta yok dediler.Menopozsun dediler ama adetim de düzensiz bir şekilde arada sırada oluyordu..3 doktora gittim aynı şeyi söylediler.Mucize dediler,%99 bebeğin okmaz dediler.Prp tedavisini de sordum.Olmaz dediler.Yaklaşık bundan 6 ay önce.Ama subson 3 ay da kendiliğinden 2 kere adet gördüm ve doktora bir gitmeye karar verdim.Çok şükür şu an bir tane sol yumurtalıkta yumurta gözüküyor.Doktora tüpbebek şansını sordum ve %15 dedi.Hala beklemedeyim,gelişsinler diye ilaç içiyorum.İnşallah gelişir.
Allah şifa verisn . Sizin sağlıklı bebeğiniz var mı bir tane
Allah bağışlasın2 tane var. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?