- 13 Mayıs 2016
- 16
- 9
- 36
- 34
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.821
Anladım cnm şifa olmuş bak sana ne güzel inş banada şifa olur, şimdi ben hasta oldum vitaminlerimde gelmedi daha acaba ne yapsamki önerileriniz varmı kızlar macun vardı bikaç bitki karışımlı ondan yiyorum aslan pencesi çayı ve hayıt çayıda aldım onlarıda içsemmi doğrumu yapıyorumkineKendim yaptimÇok fazla karıştırıp tüketmedim yemeklerden 2 saat sonra almıştım geçen ay sokulemedim sadece 1 bardak içtim ertesi gün sokuldum ve hamile kaldım baya temizlemişti rahmimi ama dha once de dedigim gibi ilac kullanan veya alerjisi olan doktora danışsın hatta fsh dusurdugumde doktor şaşırdı her ne yapıyosan devam et dedi
Eğer ilaç kullanmıyorsan ve alerjin yoksa kullanabilirsin sadece hayit iç doktor kontrolunude ihmal etme canım değerlerin nasıldı fsh amh falan düzenimi adetlerinAnladım cnm şifa olmuş bak sana ne güzel inş banada şifa olur, şimdi ben hasta oldum vitaminlerimde gelmedi daha acaba ne yapsamki önerileriniz varmı kızlar macun vardı bikaç bitki karışımlı ondan yiyorum aslan pencesi çayı ve hayıt çayıda aldım onlarıda içsemmi doğrumu yapıyorumkine
Amh düşük 0.41 digerleri normal heray düzenli adet olurum 29 yaşındayım saati günü geçmez yani ben hayıt yapayım o zaman allahın izniyleEğer ilaç kullanmıyorsan ve alerjin yoksa kullanabilirsin sadece hayit iç doktor kontrolunude ihmal etme canım değerlerin nasıldı fsh amh falan düzenimi adetlerin
Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, benimde bugün adet günüm hiçbirşey yok, yumurtlama akıntısı gibi akıntı vardı sabah kasıklarımda ara ara ağrı oluyorSadece sürekli uyku hali ve ben tüm gebeliklerimde hissettim daha öğrenmeden adet günüde yerleşme lekesi yaşadım canim
Hayıt adet dongunuzu etkiledi miEğer ilaç kullanmıyorsan ve alerjin yoksa kullanabilirsin sadece hayit iç doktor kontrolunude ihmal etme canım değerlerin nasıldı fsh amh falan düzenimi adetlerin
Düzenledi benim ama tekrar diyorum canım alerjin falan yoksa kullanHayıt adet dongunuzu etkiledi mi
2 aydır kullanıyorum 26 gunde 1 olan adetim 23 gunde gelmeye basladı teredtlüyüm ama kullanmaya devam ediyorum yne deDüzenledi benim ama tekrar diyorum canım alerjin falan yoksa kullan
2 ay hergün içiyormusunız2 aydır kullanıyorum 26 gunde 1 olan adetim 23 gunde gelmeye basladı teredtlüyüm ama kullanmaya devam ediyorum yne de
Evet2 ay hergün içiyormusunız
Hayıt ve testere iki sini aynı andamı içiyorsunuz, buarada niçin kullanıylrsunuz
Yumurtlamaya kadar iciyodum ben adetle birlikte 12 gün sürekli icmiyodum sonra diğer adet tekrar ayni
Fsh yuksek amh dusuk endometriosis hastasıyımHayıt ve testere iki sini aynı andamı içiyorsunuz, buarada niçin kullanıylrsunuz
yükselmiş ama laboratuvarlarda ölçüm farklılıkları olabiliyorArkadaşlar 2ay boyunca biosteron kullandim. Eski sonucum 0.02
Şuan ki sonucum 0.115 ml
Eski sonucumu özelde yaptırmıştım yanında referans değeri yazmıyor o yüzden yükseldi mi daha da mı düştü anlayamadım. Yarin doktora gidip sonuç göstereceğim
Yükselmiş 0,11 şuan yaniArkadaşlar 2ay boyunca biosteron kullandim. Eski sonucum 0.02
Şuan ki sonucum 0.115 ml
Eski sonucumu özelde yaptırmıştım yanında referans değeri yazmıyor o yüzden yükseldi mi daha da mı düştü anlayamadım. Yarin doktora gidip sonuç göstereceğim
Evet bazı lab. ml bazıları ise ul ile ölçüm yaptığı için tam netleştiremedim. Ama normal seviye 0.77 o seviyelere çok çok uzak olduğumu biliyorumyükselmiş ama laboratuvarlarda ölçüm farklılıkları olabiliyor
allah ol desin yeter cnm moral bozmak yok, testler önemli tabi ama düşük olup hamile kalan biçok örnek var, benmde durumum pek farklı değil 0,31 di değerim 2018 yılında 2019 aralıkta yaptrdım 0,41 olmuş biraz dikkat etmiştim o ara beslenmeme falan etki etti galiba yada lab farkıEvet bazı lab. ml bazıları ise ul ile ölçüm yaptığı için tam netleştiremedim. Ama normal seviye 0.77 o seviyelere çok çok uzak olduğumu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?