AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba ben bu ay ilk kez impryl ve dhea ve aslan pençesi hayıt otu beraber kullanıyorum bire doktorum oceann mummy adlı bi takviye multivitamin verdi omega3 multivitamin var içinde hımm size danışacağım şu bu ilaçları kullanmaya başlayalı henüz çok yeni geçtiğimiz mayıs ayinde klomen ve otrivile tedavisi oldum yumurtam 21 mm ker büyüdü çatlama iğnesi vurdu doktorum ancak 15.Gün adet oldum vee kontrolde gittiğimde yumurtam çatlamamıştı....ilk kez bununla karşılaşıyorum yani kist dönüştü ama şimdi bu hafta yine kontrolüm var sizce bu drum neden olmuş olabilir.. ondan sonra dhea ve impryl verdi baba işte aslanpençesi ve hayıt otu karıştırarak içiyorum ben yanlismi yapıyorum

Hiç bilmiyorum cnm ilk duydum, dhea alımından 2 saat sonra içmek gerekiyomuş sende öyle mi yaptın

Benim AMH 0,22. Tüp Bebek başarısız. Yaptığın kür ya da aldığın vitamin takviye var mıydı ya da tavsiyen olur mu bana

Tabi ki yanlış yapıyorsunuz.
Hayıtla, testere dişli aslan pençesi normalde de birbirine karıştırılarak icilmez.

Hayıt kullanamazsınız hayıtı kesin.
Testere dişli aslan pençesi çayını içmek içinde dhea hormonu içtikten tam 2 saat sonra icebilirsiniz ikisini aynı anda asla kullanmayın.
İbrahim Saraçoğlunu çok aradım ben. Bana onlar detay detay anlattı. Sadece testere dişli aslan pençesi oda yukarıda yazdığım gibi.

Hormonlarini alt üst edersin.

2 saatten sonra bile yapmis olabilirim ilaçları 3-4 saat aralıklarla içiyorum etkilemesinler da ama çatlamama neden olmuş olablir bu arada benim hormon sorunum hic yok tekrar istedi gerçi doktor tekrar vericem en son ocak ayında var tahlilin çünkü tekrar istedi hormon testini bbm kafama takılan ilk klomen tedavisinde neden çatlama iğnesi olduğum halde çatlamamış yumurtam işte bu kısmı anlamadim amh 1.2 çıktı küçükte bi çikolata kıstım var zararsanız 2.00 büyüklüğünde aslanpençesi ne için içilir doğurganlık arttırmak i in değil mi

Valla canım cok enteresan bişey diyemem neden çatlamadı diye.
Gayette olgun bı yumurtaymış.

Testere dişli aslan pençesi yumurta kalitesini arttırıyor. Onun için kullanılıyor.

Merhaba, bu dedigibiz takviyelere tam omatak ne zaman basladiniz? Adet bitiminde mi yoksa herhangi bir günde mi? Birde adet olabilmek icin herhangi bir ilac kullandiniz mi o dönem? Ve doktor muanenizde adetinizin 3. Gunu mü gördü yumurtalari? Cok soru sordum hakkinizi helal edin

Siz ciddi misiniz yaaabenim amh 0.21 Di Ekim 2019 da. Öncesinde 2 gebelik geçirdim. Sonrasında da bir gebelik ama. İkisi kalbi atamadı gelişimi durdu 3.de kalbi attı yine gelişimi kalbi durdu hepsinde kürtaj oldum. Ancak 3 aydır adetlerim gelmez oldu ilaç kullanmazsam. Genetik araştırmalı tüp bebeğe başladık ama içim hiç rahat değil. Sürekli umutsuzluğa düşüyorum.sizin adetleriniz düzenli miydi bu süreçlerde

Yok canım ne demek her zaman sorabilirsin.
Benim adetlerim düzenlidir.
Sanırım 3. Günüydü yumurta kontrolü için gittiğimde 3 yumurta vardı başladık.

Benim amacım yumurta kalitesini arttırmak, ve hepinizde olan uyuyan yumurtaları uyandırmak. Ki 3 yumurta ile başladığımız serüveni 9 olgun yumurta ile sonlandırdım.

Doktorumla görüştüm ön görüşme yaptım her şeyi konuştum. Tedaviden 2 ay önce başladım, vitamin, dhea ve testere dişli aslan pençesi çayına.( Ben bu çayın çok faydasını gördüm sadece tup bebekten 5 ay önce değil ameliyat olduktan sonra da kürünü yaptım yumurtalıklarıma hiç dokunmadı doktorum ama ben bu çayın kürünü gene de yaptım) Düzenli adet olduğum içinde tüp bebek tedavisinden 1 hafta önce kullandığım her şeyi bıraktırdı doktorum.

Başlamak için adet olmayı beklemek gerek değil.

Ekimde kürtaj olmuştu ondan sonra duzensizdi hatta leke leke 10 gün suruyodu sonra kesiliyo 35 gün sonra geliyo 5 gün sürüp 10 gün sonra tekrar geliyodu ama son ay sokulemedim sadece 1 bardak aslan öncesiyle hayit karıştırıp kaynattım ertesi gün sokuldum ama öyle böyle değil günde 5 6 pet degistiryodum o son oldu zaten hamile kaldım bide ise başladım martta bebek konusunu hiç takmadım stres yapmadım mucizem geldi inş. Kucagimizada alırız rabbim sizlerede nasip eder insaallah

Merhaba aslan pencesı ve hayıtı nasıl kullanmıştınız acaba
Adetle birlikte başlamıştım ilk ay 12 gün aslan pençesi sabah akşam içtim sanra diğer adet tekrar aynı şekilde içmiştim sonraki ayda 3 4 gündü galiba tam hatırlamıyorum hayit la aslan pençesini kaynatıp içtim ama yinede doktora danışın alerjiniz olabilir

Hepsi normalden oldu hatta tüp bebek denemiştik o tutmadı allah nasip ettikten sonra olur buna inanın inş. Isteyen herkese sağlıkla verir Rabbim bende sağ salim kucağına alırım aminn
Amh 0,02 mi 0,20 mi kusura bakmayın çok soruyorum ama

Ben saraçoğlunun youtube ne videosu varsa izledim hayıt ve aslanpençesini karıştırdıgını görmedim acaba özel danışmanlık mı aldınız size özelmi bu karıştırma acaba, hani biri aç biride yemeklerden 2 saat somraymış tüketimi

Kendim yaptimÇok fazla karıştırıp tüketmedim yemeklerden 2 saat sonra almıştım geçen ay sokulemedim sadece 1 bardak içtim ertesi gün sokuldum ve hamile kaldım baya temizlemişti rahmimi ama dha once de dedigim gibi ilac kullanan veya alerjisi olan doktora danışsın hatta fsh dusurdugumde doktor şaşırdı her ne yapıyosan devam et dedi

Merhaba, herhangi bir belirti yaşadınızmı hamileliğinizi öğrenmeden önce
Sadece sürekli uyku hali ve ben tüm gebeliklerimde hissettim daha öğrenmeden adet günüde yerleşme lekesi yaşadım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…