AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Amh maşallah çok iyş niye tüp demişki. Pcos mu var sizde

Eşimden kaynaklanan durum var bizde maalesef. 2 taraflı fıtık ameliyatı gecirmesiyle tıkanıklığa bağlı azosperm var. Hormonları , genetiği çok iyi çıkmasına rağmen doğal yollarla olma şansı tıbben mümkün degil oyuzden direkt tüp bebek tedavisine başlıyoruz.

Hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız, şu beladan kurtulsak vrüs belasından daha iyi olacaktır

Merhaba arkadaslar aranizda omepaq10 ve biesteron kullanan arakadaslar varmi..varsa yan etkileri oldumu ..yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum..
Omega q10 diye bişey kullanmadım ama biesteron haşimatom sebebiyle prof. Yeşim Erbil vermişti bana. 1 hafta bile kullanamadım. Taşikardiye sebep oldu bende, doktor hemen bırakmamı istedi. Yan etkilerini iyi takip etmeni öneririm. Basit bir takviye değil biesteron.

Herkese Merhabalar Gecen yıl bu forumda fazlasıyla gezinen umut arayan birisi olarak yazıyorum ve simdi de ben umut olmak istiyorum .Ben de tesadüfen 30 yasıma yeni girdiğim ayda farklı bir problem icin gittiğimde FSH degerimin 21 olduğunu öğrendim ve doktorum diğer ay bir daha yapalım bu testi dedi bende bu değeri ne düşürür araştırırken hayıtla karşılaştım bir ay kullandım diğer ay 13 e düşmüştü. Evet düşmüş ancak bizim icin hala yüksek bir değer dedi. Ve AMH testi istedi.Bana yumurtalarımın 1-2 yıl içerisinde bitme ihtimalinin olduğunu söyledi ve dünya basıma yıkıldı. Diğer ay AMH için tekrar hastaneye gittim ve şehir dışına gideceği için kan bir haftada sonuc çıkar denildi. Bir hafta sonra gittiğimde kendi doktorum yoktu ve bir baska doktora yorumlattım ve iyiki de öyle oldu. sonuc 0.34 tü ve evet sınırdasın ama adetlerin düzenliymiş yasın da cok genç normal yolla hamile kalabilirsin dedi ve nasıl umutla doldum anlatamam. sana bir ilaç vereceğim dedi.Yumurta kalitesini artırmak icin biosteron verdi.İlaçla ilgili çok fazla sey yazıyordu forumlarda ama genel kanı fayda sağladığı ile ilgiliydi. Kullanıp kullanmamakta basta tereddüt ettim. İlk ay tek dozla başladım. Ancak bunun yaninda Saraçoğlu kürleri, bal polen, çörekotu da kullandım. Beslenmeme cok dikkat ettim paket gıda asla tüketmemeye çalıştım, bol meyve sebze günde en az 5 km yürüyüş, erken yatıp erken kalkma dahil herseyi uyguladım.Omega 3 takviyesi ve Qenzim Q10 kulEşim hemen tüp bebege basvuralım demişti ve lütfen bana iki-üc ay süre ver ben inanıyorum dedim ve moralimi yüksek tuttum. Ve ikinci ayımın sonunda hamile kaldığımı ögrendim ve su an bebegime kavuşmak icin gün sayıyorum. Tabi dualarımı hic ihmal etmedim ve meryem suresi okumayı. Sizlerde lütfen ümidinizi kesmeyin ve moralinizi yüksek tutun. Allah dilerse olmayacak sey yok su dünyada.

Kullandığınız biosteron kaç mglık tı ve günde kaç tane kullandınız.kaç ay yada gün kullandınız acaba

Bazi paylasimlar evet umut oluyor..ama bazende umutsuzluga kapilan varni aranizda kizlar benim gibi..biesteron ve omepa kullaniyorum..ama bunu kullanmadan once bile doktorumm yuzde 20 ihtimali var demisti etkili olmasinda..

Doktorum mayıs ayında geleceği için bende hala biosteron kullanıyorum ve kontrole gitmedim henüz
Ben de bu arada Resveratrol diye bir antioksidan takviye keşfettim,östrojen degerleri üzerinde olumlu etkileri olduğu yazıyor birçok kaynakta belki araştırır ya da doktorunuza sorarsiniz diye paylaşmak istedim

Ben de bu arada Resveratrol diye bir antioksidan takviye keşfettim,östrojen degerleri üzerinde olumlu etkileri olduğu yazıyor birçok kaynakta belki araştırır ya da doktorunuza sorarsiniz diye paylaşmak istedim
Çok teşekkür ederim. Doktoruma danışacagim. İlacla ilgili bir etki olup olmadığını da buradan paylaşacağım umarım bir şeylerde etki etmis olur

Kullandığınız biosteron kaç mglık tı ve günde kaç tane kullandınız.kaç ay yada gün kullandınız acaba
25 mg diye hatırlıyorum. Aslında doktorum günde iki dedi ama ben günde 1 kullandım ilk ay ikinci ay ikiye çıkardım ve 2. Ay hamile kalmısım hatta ayın yarısında yumurtlama döneminden sonra bıraktım açıkçası hamilelik ihtimali olursa bebegime birsey olmasın dedim

25 mg diye hatırlıyorum. Doktorum günde iki kere kullanacaksın dedi ancak ben tereddüt ettim ilk ay günde tek doz kullandım ikinci ay iki taneye çıkardım ancak ayın yarısında yumurtlama döneminden sonra bıraktım açıkçası hamilelik ihtimali olduysa bebegime zarar vermesin diye

Merhaba, sizin amh değeriniz düşükmüydü

Bende yeni aldm kullanmaya basladm meyvesuyuna karıstırıp içiyorm tadı çok keskin acaba ben kist için aldm acaba çikolata kistinede etki ediyormuki sayfa ediyor dedi ama bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…