AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Teşekkür ederim. Hayıt tentürüne başladım, hacamat da yaptıracağım araştırıyorum. İlk gittiğim doktor Bülent Beydi. Keşke onunla devam etseydim. Gerçekten pişmanım. 4 yıl sonra yine randevu aldım haftaya gideceğim. Umarım diğer doktorlar gibi acımasızca konuşup beni yıkmaz.
Hayırlısı.

0.02 ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.genetigimde de bozukluk çıktığından 9. haftada kalpleri durdu malesef. amh tek başına önemli degil başka bir problem olmazda hemen anında hamile kalkınmasa bile bit kaç deneyince yumurtlama günlerine dikkat edince hamile kalkınabiliyor 2 kez tecrübe ettim

Ben de iki kere kalp durması yaşadım sizin en son ne zaman durdu .Allah sabır versin . Pıhtılaşmada sorun olabilir mi

bülent bey benim yengem için vallahi hiç umutsuz konuşmadı ki o da dediğim gibi herkesin kapıdan çevirdiği asla olmaz dediği bir hasta..yani 44 yaşında birincisi ve ikincisi de rezerv çok çok az..bülent bey belki pahalı evet ama olacakları öngörebildiğini ben de gördüm..yani bize ne hastalar geliyor dediler..tabii bu kişisel yani ama size de umut olması açısından yazmak istedim.. inşallah istediğiniz olur..

Kızlar geçen ay prowomen kullandım şimdi tekrar almak istiyorum bunun yanında astalife almak istiyorum.Forumlardan okuduğum kadariyla çoğu kişi quenzim q 10 kullanmış prowomen içinde 200mg quenzim q 10 var 1mg astaksantin var ve diğer vitaminler .astaksantin hücre yenileyiciyemiş astalife da 16 mg astaksantin var arti balık yağı kapsullerivar.kendi kafama gore almam bi zararı olurmu .astalife kullananlar okudum .şu an Adetliyken adetim bitince hacamat yaptiracagim.prowomen ve astalife ikisi 500 lira yi buluyor. Ne dersiniz.Aranızda kullananlar oldu mu?

Sabah prp
Ben kullandım ikisinide çok bir faydasını görmedim. Ne yumurtam çoğaldı nede kalitesi değişti

Benimde amh 0,6 ve 6 aylık denemem sonucu tüp bebeğe yönlendirildik.akabinde başarısız tüp bebek denemem oldu.ardından kendiliğimden hamile kaldım.6+4 te kan değerim durdu ve düşük yaptım 10 gün sonra.genetikten tutun tüm testlerim temiz.zaten tüp bebek olmayınca doktorum teykikleri yaptırmıştı.acaba diyorum amh düşüklüğü etki edermi düşüğe çok okudum bu durumda olan hernedense

Salla gitsin bülent traşa 750 tl ücret verdim muayane oldum arkama bakmadan kaçtım.bülent traş güzel traşlıyor.ben beğenmedim prp henüz kanıtlanmış bir tedavi yöntemi değil.bana çok zor böyle şöyle dedi ben kendiliğimden gebe kaldım.birde 6 aylık evliydim ozaman muayane olunca tersledimi niye kasıyorsun diye.yaklaşımını hiç beğenmedim.

doktorların terslemesinden ayrı nefret ettim.artik ben deters tepki veriyorum benim canim zaten yanıyor o masaya hep endişeli.mutsuz çıkıyorum bir de kızıyorlar hemen.hangisine güvenip hangisine inanacağımi şaşırdım nasip olmayınca olmuyor.

Hep derim Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.çok iyi yapıyorsun terslemekle adam oldunlar biraz.paramızla azar işitiyoruz.Birde hastanın moralini daha çok dibe indirip tadaviye başlıyorlar.en tehlikeli şey stres doktorlar bize bunu paramızla satıyor.geçen gün beni aradı bülent traşın asistanı niye gelmediniz diyor.bende gelen hastaya prp yi basıyorsunuz.henüz kanıtlanmış tedavi değil dedim.evet hak verdi zaten ama dilemezseniz prp yapmadanda tedavi uygularız diyor.madem ilkin gittiğimizde niye prp dediniz önce.sonra zaten ben dört ay sonra hamile kaldım kendiliğimden.tabi ben vahim durumdayım ya gebe kalamam diye zararlı ne var ne yok herşey tükettim,ağır kaldırdım şehir dışı üç seyahat yaptım,düğüne gidip oynadım....bir ay sonra gebe old öğrenince şok oldum.1.5 aylıkkende düşük yaptım.tüm genetik testler tahlillerim hepsi temizdi üstelik.gerçekten nasip ama bizide çok olumsuz etkiliyor doktorlar buda bir gerçek.

Merhaba yazınızı okudum gecmiş olsun ben imde iki kaybım 9+2 ve 9+3 te kalpleri durmustu. Sebebi ise rahmim y harfi seklindeymiş bebeklere yer kalmadığı için kalpleri durmus. Siz rahim filmi cektirmediyseniz mutlaka cektirin nurmal muayene de kesinlikle anlasılmıyor. Bende sonradan kurtaj lara baglı yapısıklık olusmuş rahmim tamamen kapanmış film çekilince anlaşıldı histeroskopi oldum. Hem yapısıklık hemde perde lazerli düzeltildi. Tekrar geçmiş olsun

Merhaba umarım hepimiz tez vakitte hayırlısıyla kavuşuruz bebek lerimize. Bir yık önce amh degerim 0,51 Di. Ben bitkisel olarak sacede sogan kürü 15 gun, maydanoz süt buharı iki kez yaptım. Birde her adet bitiminde nar suyu içiyorum bunların dışında hiçbirsey yapmadım. Bu hayıt otu tohumu hormonlar da düşürme yükseltme yaparsa diye korkuyorum. Aslında denemek istiyorum sadece gecen ay fsh 9 cıktı diğerleri hep normal.suan arı sütü almaya basladım bir aydır, nar suyu içiyorum hayıtıda içsemmiki diye düşünüyorum. Sız nasıl kullandınız ne zaman baslayıp nezaman bıraktınız.nasıl demlediniiz kaynatıp tamı kullandınız yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

bu konuda da kafam çok karışık.devlette rahim filmi çekmiyorlar .özel hastanede istanbula tup bebeğe yönlendiren orduda takibimi yapan doktor rahim filmimi çekti önemli bişey yok dedi.kadin doğum hastanesine çok suratsız bir profa gittim durumun kötü rahim çok kötü yapışıklık var polip var hostereskopi lazim dedi .hangisine güvenmem gerek şaşırdım .ama benim kromozomda bozukluk cikti zaten.ne yapmak gerek gerçekten bilmiyorum

gecmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Bence yani bana sorarsanız filmi bir doktora daha gösterin devlette ücret ödememiş olursunuz oda süpheli durum var derse direk İstanbul a gidin derim. Bizde kromozom tahlili yaptırdık Dr um sorun cıkarsa mutlak tüp bebek demişti saglıklı görünen emriyonun transfer edilmesi gerekiyor demişti. Onun içinde yurtdısına gönderiyorlar emrioyyu. Eger işinin ehli iyi Dr arıyorum derseniz rahim rahatsızlıkları için yucel bey derim. Tüp bebek yaptırmadık henüz bizim kromozom lar normal cıktı. Mayıs gibi olmazsa gideceğiz yucel beye. Ben şimdiki aklım olsaydı ilk kaybımdan sonra rahim filmimi mutlaka cektirirdim vakit kaybetmezdim iki bebegimizi kaybetmedik perde görünürdü. Son pişmanlık fayda etmiyor gerci rabbim öyle nasip etmiş iki evladımız melek oldu. Bence ne para ne pul hepsi oluyor biz o borcların içinde cebelleşirken histeroskopi yaptırdık kredi çektik bak yarısı bitti rabbim yardım etti ödedik ödüyoruz nasıl olacak diye kafayı yıyordum. Varsa sıkıntı hiç vakit kaybetmeyin ben çok vakit kaybettim hele yapısıklık varsa kesinlikle makasla yaptırmayın rahme Cok zarar veriyormus lazerle yaptırın. İnsallah gerek kalmaz inşallah Bi sıkıntı yoktur. Tekrar gecmiş olsun

Promotil women bence daha iyi gibi. İçeriğine bKın bende ondan almayı düşünüyorum, birde bırda teatrio gördüm ikisi arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…