Merhabalar, 25 yaşıma kadar adetim düzenliydi, bir anda 2 ay adet olamayınca doktora gittim ve öğrendim ki Amh değerim 0.48 ve Fsh değerim de yüksekmiş ve o ay evlenmiştim dünyam başıma yıkıldı, hiçbir şey bilmediğim için birkaç doktora gittim ve muayene ettiklerinde değerlerimdeki gibi hiç folikülümün olmadığını ve en fazla 6 ay içinde menopoza gireceğimi söylediler, beni en çok üzen de yumurta nakliyle hamile kalabilirsin anca demeleriydi ve tüp bebekle ilgili bişey bilmezken bu yöntemle bile şansımın çok düşük olduğunu söylediler. O stresle guatrım çıktı, ateş başması, ayak yanması, sinirlilik gibi birçok şeyi yaşadım. Doktorlar ilaç olarak birşey vermediler o yüzden bende bitkisel ilaçlar arayışına girdim ve soğan kürüyle başladım arkasından incir kürüne devam ettim ama beni kötü etkiledi, adetim bir ay sürdü tekrar yapmadım. Hayıt suyunu denedim bununla birlikte aktardan bitkisel karışım verdiler adetim 2 ay düzenliydi sonra tekrar bozuldu onu da bıraktım, bu süreç 7 ay sürdü. Böyle olmayınca tüp bebeğe karar verdik Amh değerim 0.34 e düştü,hiç folikülüm olmamasına rağmen iğnelerle 1 folikülüm oluştu ama yumurta elde edilmedi. Doktor bi süre beklememi istedi ve Biosteron Dhea ilacı verdi 3 ay kullandım. Son olarak arı sütü bal propolis olan bir hap kullanmaya başladım aynı zamanda 1 yıldır folik asit kullanıyordum ve artık arı sütü propolis karışım hapı dışında hiçbir şey kullanmamaya karar verdim ayrıca bu süre içinde adetim hiçbir zaman düzenli değildi bazen 2 haftada bir bazen 2 ayda bir adet oluyordum. İşe başlamıştım ve ilk ay doğal yoldan hamile kaldım şu an kızım 1 yaşında ve bende 29 yaşındayım, bu gruptan böyle şeyler okumuştum çok şükür bunları yazmak bana da nasip oldu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah