• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba umarım rabbim kavuştursun insallah mucize bebegine. Umudunu kaybetme ne yasanmışlıklar okuyoruz burada veya cevremizde. Benim eşimin amcasının kızı üniversite öğrencisi Ken kisti patlamış acıl amaliyat olmus. Amaliyat ta bir tüpü ayrıca rahminın de üçte birini almışlar. Demişlerdi o zamanlar amaliyat tan cıkınca kasinlikle hamile kalamazsın evleneceğin kişiye mutlaka söyle demişler doktor lar. Evleniyor 2 ay sonra hamile kalıyor dunyalar tatlısı Bi kızı var. Sezaryen yapan doktor bu rahime bu cocugu 9 ay nasıl tasıdın nasıl hamile kaldın ve canlı dogum yaptın mucize demişler. Onun için ümidimizi hiçbir zaman kaybetmememiz lazım yeteri rabbim ol desin. Bir sey soracaktım ben Yücel kahraman da histeroskopi oldum Cok sükür iyiyim. Normal deniyoruz olmazsa mayıs ayında tüp bebek tedavisi ne baslayacagız Yücel beyde. Merkez kapandı yazmışsınız Bi olumsuzlukmu olmuşta kapanmış merak ettim. Ben çok memnun kalmıştım bir yıl oldu histeroskopi olalı ve ona gidelim diyoruz.
Bende yucel hoca memnun kaldim isini cok iyi biliyor nisanda ziyaretine gidecem.inşallah bebislerimle 😍

3 yaşında oğlunuz kardeş mi istedi benimki de 2 yaşında ama şuan konuşamadıgı için belki de bilmiyorum kardeş kavramı yok isterse ne yapıcam bilmiyorum olmaz benim de
Evet kendi söylüyor. Oyuncaklarıyla oynarken canım kardeşim diye sevip öpüyor. Çok üzülüyorum o yüzden. Hayırlısı artık. Şükür olsun var. Allah olmayanlara, isteyen herkese nasib etsin.

15 te sürpriz bir şekilde 0.03 amh değerim olduğunu öğrendim.Acil tüp bebek tedavisine yönlendirildim.
Memorialda Semra Hanım ile standart iğne tedavili 1 denemede 2 orta kalite 3.gün embriyosu transfer edildi negatif sonuç aldım. Ardından ekip doktorumu hastane hastane takip ederek tedavilere devam ettim. Değerlerimin uygun olduğu aylarda toplam 5-6 tedavi 3 de transfer oldum hepsi negatif sonuçlandı.
Adet periyodlarım uzadıkça uzadı ve artık 6 aydır adet olmuyorum. Geçtiğimiz 1.5 yılda hiç tedaviye uygun değerim olmadı bu nedenle uzun bir ara vermiş oldum.
Bugün kontrolümde 1 folikül görüldü ancak fsh 93 çıktığı için denemeye değmez dedi doktorum. Yine donasyon önerdi.

Uzun zamandır buraya girmiyordum. Arkadaşlarımın çoğu yok artık. Kimisi anne olmuş kimisi muhtemelen pes etmiş. Ben ne yapmalıyım. Pes etmeli miyim artık?
Burdan uzak kaldığım dönemde hiç mi gelişme olmadı bu tedavilerde anlamıyorum.
Doktor değiştirmeye de korkuyorum, önereceğiniz kime var mı, bir kez daha donasyon önerilirse kendimi toparlayamamaktan korkuyorum.

0.01 amh ile hamile kalan kaç kişi gördük burda. Hala da ne mucizeler yaşanıyordur kim bilir?
Birisi bana akıl versin nolur o kadar kötüyüm ki anlatamam.
Hayıt tentürü için. 1 ayda 83 olan fsh ım 25 e düştü. Sağ ve solda 17 mm 2 yumurta görüldü. Ben de 3 aydır adet görmüyorum.25 den daha da inecek dedi doktorum. Adet oluncada prp yaptırıcam. Çok faydasını gördüm kullanın derim

Nar suyu iç 1 ay kalınlığı normalleşir, hayıt tentürü ne buarada
Karahanoğlu çiftliği diye bir site instagramda. Seferihisarda üretiliyor. Her çarşamda organik fuarı var oraya geliyorlar. Baba doktorum hayıt çayı iç dedi. Araştırdım tentür buldum ve iyiki buldum. Değerlerim düşmeye başladı.

Karahanoğlu çiftliği diye bir site instagramda. Seferihisarda üretiliyor. Her çarşamda organik fuarı var oraya geliyorlar. Baba doktorum hayıt çayı iç dedi. Araştırdım tentür buldum ve iyiki buldum. Değerlerim düşmeye başladı.
@marsayhayit tenturunu nerden aldiniz markasını yazabilirsiniz sevinirim.Ben de saraçoglunun erken menopoz kurunu düşünüyordum sizin msjinizi görünce aklım karisti

merhaba arkadaşlar benim amh 2 sene once 0.00 cıktı ama.arada 1 yumurta çıkıyordu ve ilaçla adet olmaya başladım bugay 3. günde baktirdim teste fsh35 e2 14 amh 0.010 cıktı bununla bir tedaviye daha baslasammi

merhaba arkadaşlar benim amh 2 sene once 0.00 cıktı ama.arada 1 yumurta çıkıyordu ve ilaçla adet olmaya başladım bugay 3. günde baktirdim teste fsh35 e2 14 amh 0.010 cıktı bununla bir tedaviye daha baslasammi
Allah büyük inşallah size de nasip eder.instagramda clife diye bir macun var denediniz mi? Benim kullandığım aylar daha fazla yumurtam göründü,eger denediyseniz tedavi öncesi tavsiye ederim.

Allah büyük inşallah size de nasip eder.instagramda clife diye bir macun var denediniz mi? Benim kullandığım aylar daha fazla yumurtam göründü,eger denediyseniz tedavi öncesi tavsiye ederim.
amin rabbim kim isterse evlat versin denedim 2 ay ama bana etki etmedi peki siz ne süre kullandiniz

amin rabbim kim isterse evlat versin denedim 2 ay ama bana etki etmedi peki siz ne süre kullandiniz
Şöyle söyleyeyim ben de de gebelik oluşmadı o macunla ama normalde 3-4 yumurta görülürken macunla 6-7 görüldüğü oldu o sebeple tavsiye ettim,ben toplamda 12 kavanoz falan kullandım galiba genelde tüp bebek öncesi alıp kullandım

Şöyle söyleyeyim ben de de gebelik oluşmadı o macunla ama normalde 3-4 yumurta görülürken macunla 6-7 görüldüğü oldu o sebeple tavsiye ettim,ben toplamda 12 kavanoz falan kullandım galiba genelde tüp bebek öncesi alıp kullandım
genelde o macun pcos olanlarda etkili oluyor her şeyi deniyoruz aslında peki yumurtalar gelismedimi sizin bayağıda yumurta olmuş sakin pes etmeyin 1 tane oluşsa bile

genelde o macun pcos olanlarda etkili oluyor her şeyi deniyoruz aslında peki yumurtalar gelismedimi sizin bayağıda yumurta olmuş sakin pes etmeyin 1 tane oluşsa bile
Ben üç tedavi oldum üçünde de beş yumurta çıktı,ilkinde bir döllenme ikincisinde iki dollenme oldu bu tedaviler Bursa'da oldu,ikincide hamile kaldım ama dokuzuncu hafta da kürtaj oldum,son deneme İstanbul memorialde oldu dört döllenme oldu,arka arkaya birer transfer oldu hepsi negatif en son kalan embriyom tutundu şükür,inşallah sağlıkla kucağıma alırım.

Dediğim gibi ben o macunla hamile kalamadim ama kullandığım aylar yumurtalarim daha çok oldu ondan tavsiye ettim.
Bir de son denemede bal tarçın kürü uaptim iğnelerle o da bence çok işe yaradı yani ben kurlere inanıyorum bazen şifa doğada olabiliyor,senin de vücuduna iyi gelin bir kür illaki vardır o nedenle her ay yumurtalara baktır illaki görülecek aylar olacak o zaman düşük dozla baslarsiniz tedaviye,dilerim en kısa zamanda rabbim nasip etsin

Ben üç tedavi oldum üçünde de beş yumurta çıktı,ilkinde bir döllenme ikincisinde iki dollenme oldu bu tedaviler Bursa'da oldu,ikincide hamile kaldım ama dokuzuncu hafta da kürtaj oldum,son deneme İstanbul memorialde oldu dört döllenme oldu,arka arkaya birer transfer oldu hepsi negatif en son kalan embriyom tutundu şükür,inşallah sağlıkla kucağıma alırım.

Dediğim gibi ben o macunla hamile kalamadim ama kullandığım aylar yumurtalarim daha çok oldu ondan tavsiye ettim.
Bir de son denemede bal tarçın kürü uaptim iğnelerle o da bence çok işe yaradı yani ben kurlere inanıyorum bazen şifa doğada olabiliyor,senin de vücuduna iyi gelin bir kür illaki vardır o nedenle her ay yumurtalara baktır illaki görülecek aylar olacak o zaman düşük dozla baslarsiniz tedaviye,dilerim en kısa zamanda rabbim nasip etsin
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladinizi deneyeyim ne kaybederimki

Burada 0,06 amh ile hamile kalan var. Teatrio kullanmış yorumlarını okudunmu bilmiyorum ama bende o vitamimden almayı düşünüyom

Burada 0,06 amh ile hamile kalan var. Teatrio kullanmış yorumlarını okudunmu bilmiyorum ama bende o vitamimden almayı düşünüyom
evet canim okudum bende multivitamin kullanıyorum birde d vitamin düşük onu ayrı kullanıyorum spor yapıyorum belkide amh yükselme sebepleri birde kendiliğinden adet olsam her dr farklı konuşuyor

evet canim okudum bende multivitamin kullanıyorum birde d vitamin düşük onu ayrı kullanıyorum spor yapıyorum belkide amh yükselme sebepleri birde kendiliğinden adet olsam her dr farklı konuşuyor
Arı sütü kullan, bal tarçın çörekotu, hatta önce soğan kürü yap, Allah büyük 1 yumurta 1 sperm e bakar. İçini ferah tut.

Arı sütü kullan, bal tarçın çörekotu, hatta önce soğan kürü yap, Allah büyük 1 yumurta 1 sperm e bakar. İçini ferah tut.
ari sutu kullandım canım aylarca ama yine düşünüyorum soğan kuru denedim ama reflum olduğu için bıraktım allah inşallah bana ve isteyen herkese anneliği nasip etsin

Bence başlayın. Ve hayıt tentürü için bende işe yaradı. İlaçsı adet oldum şimdi prp yaptırıp devam edicem

Back