- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.381
Herhangi bir takviye kullandınızmıveya siz birşeyler yaptınızmı0.02 ile 2 kez dogal yoldan hamile kaldim.genetigimde de bozukluk çıktığından 9. haftada kalpleri durdu malesef. amh tek başına önemli degil başka bir problem olmazda hemen anında hamile kalkınmasa bile bit kaç deneyince yumurtlama günlerine dikkat edince hamile kalkınabiliyor 2 kez tecrübe ettim
Maydonoz süt nasıl yaptınız kaçgün yaptınız,Merhaba umarım hepimiz tez vakitte hayırlısıyla kavuşuruz bebek lerimize. Bir yık önce amh degerim 0,51 Di. Ben bitkisel olarak sacede sogan kürü 15 gun, maydanoz süt buharı iki kez yaptım. Birde her adet bitiminde nar suyu içiyorum bunların dışında hiçbirsey yapmadım. Bu hayıt otu tohumu hormonlar da düşürme yükseltme yaparsa diye korkuyorum. Aslında denemek istiyorum sadece gecen ay fsh 9 cıktı diğerleri hep normal.suan arı sütü almaya basladım bir aydır, nar suyu içiyorum hayıtıda içsemmiki diye düşünüyorum. Sız nasıl kullandınız ne zaman baslayıp nezaman bıraktınız.nasıl demlediniiz kaynatıp tamı kullandınız yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
sigara kullanmıyorum.1.hamilelegim evliligiimin ilk 4. ayinda oldu ve problemlerim olduğunu bilmiyordum.kurtaj olduktan sonra amh ölçüldü ve düşük olduğunu öğrendim.ikinci hamileliğim ise tup bebeğin negatif sonuçlanmasından hemen sonraki ay oldu.tup bebek için kullandigim haplara bağladım hamile kalmamı.sigara kullanmıyorum.bazen pilsenli bal ve uzun zamandır q 10 kullanıyorum.Herhangi bir takviye kullandınızmıveya siz birşeyler yaptınızmı
İki gün yaptım. Bir kilo dogal sütü kaynattım biraz daha sonra içine dogal bahce den topladığım birde et maydanoz u saplarıyla dograyıp 5 dk kaynattım. Sıcakken kovaya döküp üstüne oturdum buharına. İlk basta Cok sıcak oluyor biraz bekletip oturdum. Ara ara kalktım buhar bitene kadar. Yalnız çok agrı ve afedersin ilişkide kuruluk çok oldu. Adetin bittigi gün aksam ve ertesi gün aksam iki kez yaptımMaydonoz süt nasıl yaptınız kaçgün yaptınız,
İlk hamileliğinizdede amh düşük olarakmı hamile kaldınız, tşkler buarada cvbınız içinsigara kullanmıyorum.1.hamilelegim evliligiimin ilk 4. ayinda oldu ve problemlerim olduğunu bilmiyordum.kurtaj olduktan sonra amh ölçüldü ve düşük olduğunu öğrendim.ikinci hamileliğim ise tup bebeğin negatif sonuçlanmasından hemen sonraki ay oldu.tup bebek için kullandigim haplara bağladım hamile kalmamı.sigara kullanmıyorum.bazen pilsenli bal ve uzun zamandır q 10 kullanıyorum.
Bende yapim inşl buay inş adet olmam bebiş süpriz yapar öyle bir his var içimdeİki gün yaptım. Bir kilo dogal sütü kaynattım biraz daha sonra içine dogal bahce den topladığım birde et maydanoz u saplarıyla dograyıp 5 dk kaynattım. Sıcakken kovaya döküp üstüne oturdum buharına. İlk basta Cok sıcak oluyor biraz bekletip oturdum. Ara ara kalktım buhar bitene kadar. Yalnız çok agrı ve afedersin ilişkide kuruluk çok oldu. Adetin bittigi gün aksam ve ertesi gün aksam iki kez yaptım
Benim bir tanidigim 0.01 amh yuksek fsh ve 1 yumurtayla hamile kaldi ilk denemesinde masallah..icinizi rahat tutun..kismette. varsa oluyo..İlk hamileliğinizdede amh düşük olarakmı hamile kaldınız, tşkler buarada cvbınız için
evlendiğimde hic bir sorunum oldugunu bilmiyordum cocuk istediğimiz ay hamile kaldim.sonra rutin kontrole gittiğimde doktor kalp atisi alamadı ve kurtaj oldum patoloji sonucu mol gebelik yazıyordu.kurtajdan bir hafta sonra patoloji sonucumla doktora gittim kontrol amaçlı.doktor ultrasonda şüphelendi senin yumurtan çok az görünüyor amh ina bakalim dedi ve benim amh serüvenim öyle başladı.İlk hamileliğinizdede amh düşük olarakmı hamile kaldınız, tşkler buarada cvbınız için
amh a kimse kafayı takmasın tavsiyem.tek başına amh hiç bişey ifade etmiyor.yumurat rezervi az.zaten hamile kalmak için tek bir yumurta gerek.kafayi takmadan hamile kalmanız için seri davranmanız gerek o kadar.baska sorunlar eklendiğinde sıkıntı.evlendiğimde hic bir sorunum oldugunu bilmiyordum cocuk istediğimiz ay hamile kaldim.sonra rutin kontrole gittiğimde doktor kalp atisi alamadı ve kurtaj oldum patoloji sonucu mol gebelik yazıyordu.kurtajdan bir hafta sonra patoloji sonucumla doktora gittim kontrol amaçlı.doktor ultrasonda şüphelendi senin yumurtan çok az görünüyor amh ina bakalim dedi ve benim amh serüvenim öyle başladı.
Evet haklısınız inşallah en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruzamh a kimse kafayı takmasın tavsiyem.tek başına amh hiç bişey ifade etmiyor.yumurat rezervi az.zaten hamile kalmak için tek bir yumurta gerek.kafayi takmadan hamile kalmanız için seri davranmanız gerek o kadar.baska sorunlar eklendiğinde sıkıntı.
Ovu testi kullanıyormusunuzamh a kimse kafayı takmasın tavsiyem.tek başına amh hiç bişey ifade etmiyor.yumurat rezervi az.zaten hamile kalmak için tek bir yumurta gerek.kafayi takmadan hamile kalmanız için seri davranmanız gerek o kadar.baska sorunlar eklendiğinde sıkıntı.
malesef tek sorunum amh degilmis.son hamililegimde bebegimin kalbi durdu detayli patoloji sonucu kromozom bozukluğum cikti .bozukluk yüzünden bebegimin kalbi duruyo.mecburen tup bebeğe başlayıp genetik test yaptirmam gerek.Ovu testi kullanıyormusunuz
İNŞALLAH en kısa zamanda sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuzmalesef tek sorunum amh degilmis.son hamililegimde bebegimin kalbi durdu detayli patoloji sonucu kromozom bozukluğum cikti .bozukluk yüzünden bebegimin kalbi duruyo.mecburen tup bebeğe başlayıp genetik test yaptirmam gerek.
çok saolun rabbim hepimizi hayırlısıyla yavrularına kavuştursun, kimseye imrendirmesin.bize de anne olmak nasip olsun insallahİNŞALLAH en kısa zamanda sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz
Aminçok saolun rabbim hepimizi hayırlısıyla yavrularına kavuştursun, kimseye imrendirmesin.bize de anne olmak nasip olsun insallah
Benim degerim de ayniydi. Tüp bebekle hamile kaldim. Bir arkadas vitaminler falan önermisti onlari kullandim en az bir ay düzenli. Anca üc tane orta kalite embriyo olustu, doktor ikisini kullandi biri tuttu. O da ikiye bölündü. Tek yumurta ikizlerim var simdi cok sükür.Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Merhaba. Bende prp yaptırdım 1 hafta oldu. 1/2 ay içinde etkili olup olmadığı belli olurmuş. 6000 tl çok gerçekten. Bülent tıraş medyatik olduğu için sanırım ücreti bu kadar yüksek. Ben 1250 tl ye yaptırdım. Hayırlısı olsun sizin içindeBülent Bey ile 5 yıl aradan sonra tekrar görüştük. Temmuzdan beri adet olmuyorum. Diğer doktorlar direk donasyon öneriyordu. Rahim kanlanmasına bakıldı ilk kez. Daha önce sadece ultrasonla bakılıyordu şaşırdım. Prp denememi önerdi.
Prp sonrası kendiliğinden hamile kalanların bile olduğunu söylediler. Şaşırtıcı sonuçlar alıyoruz dediler.
Prp yapılıp cyclo progynova kullanarak adet olacağım, 2 ay beklenecek ardından folikül gelişmiş mi bakılacak varsa tüp bebeğe başlanacak.
Başlıklarda gördüğüm kadarı ile prp nin kanıtlanmış bir faydası olmadığını düşünüyor herkes. Yaptıranlar pek olumlu sonuçlar almamışlar. Aldığını iddia edenler de reklam yapmakla suçlanmış. 6.000 TL ücreti var, az para değil ama kaybedilirse vah vah denecek kadar çok para da değil.
Ben denemeye karar verdim.
Öncesinde 5 yıl sonra tekrar rahim filmi çektireceğim.
Hayıt tentürü, arısütü, omega3 - q enzim - melatonin ve belki dhea kullanacağım.
Hacamat yaptıracağım ardından Ahmet Apa’nın şifa grubuyla sağlıklı beslenme takvimine başlayacağım.
Gelişmeleri burdan yazmaya devam edeceğim, daha önce benzer tecrübeleri olanlar yorum yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?