- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.341
Arkadaşlar ben 3 aydır adet olamıyordum. 1 ay önce hayıttentürü kullandım 25 e düştü fsh ve adet oldum. İlaçla adet olma kendiliğinden olursan gel tedaviye başlayalım demişti dr. Şimdi prp yaptırıcam. Ve hayıtla 2 tane 17 mm yumurtam oluştu kendiliğinden.ari sutu kullandım canım aylarca ama yine düşünüyorum soğan kuru denedim ama reflum olduğu için bıraktım allah inşallah bana ve isteyen herkese anneliği nasip etsin
Bu arada fsh 89 du en sonArkadaşlar ben 3 aydır adet olamıyordum. 1 ay önce hayıttentürü kullandım 25 e düştü fsh ve adet oldum. İlaçla adet olma kendiliğinden olursan gel tedaviye başlayalım demişti dr. Şimdi prp yaptırıcam. Ve hayıtla 2 tane 17 mm yumurtam oluştu kendiliğinden.
Yaş kaç acaba? İnşallah bebişinize kavuşursunuzBu arada fsh 89 du en son
bunun kesinlikle alicam hayit tenturu suyu degil sanirim degilmiBence başlayın. Ve hayıt tentürü için bende işe yaradı. İlaçsı adet oldum şimdi prp yaptırıp devam edicem
Yaşınız kaç ?ben 76 doğumluyum.bir kez tüp bebekle hamile kaldım 2018 de eylülde 12 haftalikken kalbi durdu.2019 haziran da dondurulmus bir embriyo vardı o da tutmadı. Doktoruma sordum napayım dedi adetin 11.günü gel dedi gittim ilaç kullanmadan kontrol edelim dedi 11 mm kaldı ben ay regl olamadım hacamati duydum menopoza iyi geliyor diye hacamat yaptırdım bir hafta sonra adet oldum adetim uzun sürdü 6.günü doktora gittim devlet hastanesine parça almamız lazım dedi ben de yaptırmadım 6.gün kan verdim fsh 9 kusurlerde e2 156 filan lh da normal çıktı doktor menopoz deil dedi rahatladım. Tüp bebek de maddi ve manevi yorulmustum sonra doğal haline bıraktım .sonra 28 ekimde sağlık ocaginda fsh baktirdim 14 filandi 2 ay bal çörek otu tarçın kuru denedim.Aralıkta adet olamadım sonra üniversite hastanesine gittim.bu arada soğan kürüne başlamistim. Fsh 33 çıktı amh 0,05 .Bunun üzerine hemen tüp bebek doktoruma gittim hemen adetin 3.günü her zaman olumlu konuşur zaten orda da fsh 51 e2 31 çıktı iğneyle tekrar başladık bir hafta sonra 16 mm oluşan bir yumurta vardı. 2 gün sonra gittiğimde yumurta yine 16 mm di.ben dedim niye buyumemis diye yumurta akıntısınin olduğunu soyledim e2 ve lh baktılar yumurta çatlamış dedi let ilişki önerdi doktor.bi hafta sonra aşırı belim ağrıdı 3 gün kadar hafif kahverengi gi leke geldi.heralde dedim embriyo tutunurken dedim.adetim 5 gün gecikti idrar testi yaptım maalesef negatif.kan testi hala yaptırmadım. Benim merak ettiğim yumurta catlayinca hamile kalmazsa bildiğim kadarıyla adet olmam lazım neden hal adet olamiyorum bu konuda bi fikriniz var miBu arada fsh 89 du en son
Yumurta çatladıktan 14 gün gibi adet olmanız lazım. Eğer rahim inceyse yine olmazsınız. Ben şimdi hayıt tentürü kullanıyorum. Her gün nar suyuna başladım. Bu haftada hergün bir bardak testere dişli aslan pençesine başladım. Balık yağı ve A vitamini de kullanıyorum. Bakalım haftaya kontrolüm var prp yaptırıcam. Yüksek fsh da oluşan yumurtalar yüksek oranda içi boş çıkıyor. Ben bunu deneyimleyerwk öğrendim. Şimdi yeni bir dra gidiyorum. Bana asla sentetik hormon ilaçlarıyla adet olma dedi anlamsız olur yalancı adet olur dedi. Hayıt iç dedi. Kendiliğinden adet olunca ve fsh düşünce prp yapalım dedi. Son kez bunuda denicem.Yaşınız kaç ?ben 76 doğumluyum.bir kez tüp bebekle hamile kaldım 2018 de eylülde 12 haftalikken kalbi durdu.2019 haziran da dondurulmus bir embriyo vardı o da tutmadı. Doktoruma sordum napayım dedi adetin 11.günü gel dedi gittim ilaç kullanmadan kontrol edelim dedi 11 mm kaldı ben ay regl olamadım hacamati duydum menopoza iyi geliyor diye hacamat yaptırdım bir hafta sonra adet oldum adetim uzun sürdü 6.günü doktora gittim devlet hastanesine parça almamız lazım dedi ben de yaptırmadım 6.gün kan verdim fsh 9 kusurlerde e2 156 filan lh da normal çıktı doktor menopoz deil dedi rahatladım. Tüp bebek de maddi ve manevi yorulmustum sonra doğal haline bıraktım .sonra 28 ekimde sağlık ocaginda fsh baktirdim 14 filandi 2 ay bal çörek otu tarçın kuru denedim.Aralıkta adet olamadım sonra üniversite hastanesine gittim.bu arada soğan kürüne başlamistim. Fsh 33 çıktı amh 0,05 .Bunun üzerine hemen tüp bebek doktoruma gittim hemen adetin 3.günü her zaman olumlu konuşur zaten orda da fsh 51 e2 31 çıktı iğneyle tekrar başladık bir hafta sonra 16 mm oluşan bir yumurta vardı. 2 gün sonra gittiğimde yumurta yine 16 mm di.ben dedim niye buyumemis diye yumurta akıntısınin olduğunu soyledim e2 ve lh baktılar yumurta çatlamış dedi let ilişki önerdi doktor.bi hafta sonra aşırı belim ağrıdı 3 gün kadar hafif kahverengi gi leke geldi.heralde dedim embriyo tutunurken dedim.adetim 5 gün gecikti idrar testi yaptım maalesef negatif.kan testi hala yaptırmadım. Benim merak ettiğim yumurta catlayinca hamile kalmazsa bildiğim kadarıyla adet olmam lazım neden hal adet olamiyorum bu konuda bi fikriniz var mi
Damla halinde her gün 3 defa suyuma kilo başına hesaplayarak damlatıp içiyorumbunun kesinlikle alicam hayit tenturu suyu degil sanirim degilmi
Yaşın 40.çok teşekkğr ederimYaş kaç acaba? İnşallah bebişinize kavuşursunuz
Marsay tsk ederim.ben de saraçoglunun kürlerini başlayayım diye düşünüyorum. Hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz ben hep ayni doktora gidiyorum.Yumurta çatladıktan 14 gün gibi adet olmanız lazım. Eğer rahim inceyse yine olmazsınız. Ben şimdi hayıt tentürü kullanıyorum. Her gün nar suyuna başladım. Bu haftada hergün bir bardak testere dişli aslan pençesine başladım. Balık yağı ve A vitamini de kullanıyorum. Bakalım haftaya kontrolüm var prp yaptırıcam. Yüksek fsh da oluşan yumurtalar yüksek oranda içi boş çıkıyor. Ben bunu deneyimleyerwk öğrendim. Şimdi yeni bir dra gidiyorum. Bana asla sentetik hormon ilaçlarıyla adet olma dedi anlamsız olur yalancı adet olur dedi. Hayıt iç dedi. Kendiliğinden adet olunca ve fsh düşünce prp yapalım dedi. Son kez bunuda denicem.
nasıl hesap anlayamadım ama ben kullanmışım daha önce damla deyince hatırladım aktar günde 10 damla demiştiDamla halinde her gün 3 defa suyuma kilo başına hesaplayarak damlatıp içiyorum
Diyelimnasıl hesap anlayamadım ama ben kullanmışım daha önce damla deyince hatırladım aktar günde 10 damla demişti
Bu aktarlarda olan bişey değil. Karahanoğlu çiftliğinden alıyorum. Diyelim 60 kilosun 3 e böl. Sabah öğle akşam 20 damla. Toplamda 60 damla oluyornasıl hesap anlayamadım ama ben kullanmışım daha önce damla deyince hatırladım aktar günde 10 damla demişti
İzmirde. Ali öner erdoğdu@m
Marsay tsk ederim.ben de saraçoglunun kürlerini başlayayım diye düşünüyorum. Hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz ben hep ayni doktora gidiyorum.
anladım arkadaşım teşekkür ederim aktarlarda varmıdır bu markaDiyelim
Bu aktarlarda olan bişey değil. Karahanoğlu çiftliğinden alıyorum. Diyelim 60 kilosun 3 e böl. Sabah öğle akşam 20 damla. Toplamda 60 damla oluyor
allah kızınızı size bağışlasın iyiki o var keşke 1 tane olsa benimde olsaydiMerhaba arkadaşlar 35 yaşındayım bir kızım var 13 yaşında 6 aydır ikinci çocuk için çalışıyoruz hirmain değerlerim amh hariç çok iyi FSH im gayyet iyi ama amh 0,01 çıktı sonucu dün aldım hemen kendi kadın doğum doktorumu aradim tek başına amh bir sonuç vermez senin FSH in çok iyi her ay düzenli adet oluyorsun ultrasonda azda olsa yumurtalarin var olgunlaşıyor amh yaptirmana gerek yok diye kızdı bana ama o kadar rahatladimki kizlar anlatamam dün gece sonucu öğrenince çok üzüldüm çok ağladım çok dualar ettim şu an rahatım Allah'ım büyüktür herşeyi ona bıraktım hayırlısı ise insallah olur zaten kısmet değilse ne yaparsam yapayım olmayacak bende burada sizlerden bilgi ve deneyimlerinizi almak okumak ve moral bulmak sayenizde umutlu olmak.istiyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah
Rabbim sanada isteyen tüm herkese nasip etsin inşaallahallah kızınızı size bağışlasın iyiki o var keşke 1 tane olsa benimde olsaydi
Hayır yok. İnternetten alıyorum. Karahanoğlu çiftliğindenanladım arkadaşım teşekkür ederim aktarlarda varmıdır bu marka
bi dahaki ay deniyeyim cunki hormon ilaci ile kullanılmaz yazıyor adet olmak için cylo kullanıyorumHayır yok. İnternetten alıyorum. Karahanoğlu çiftliğinden
15 te sürpriz bir şekilde 0.03 amh değerim olduğunu öğrendim.Acil tüp bebek tedavisine yönlendirildim.
Memorialda Semra Hanım ile standart iğne tedavili 1 denemede 2 orta kalite 3.gün embriyosu transfer edildi negatif sonuç aldım. Ardından ekip doktorumu hastane hastane takip ederek tedavilere devam ettim. Değerlerimin uygun olduğu aylarda toplam 5-6 tedavi 3 de transfer oldum hepsi negatif sonuçlandı.
Adet periyodlarım uzadıkça uzadı ve artık 6 aydır adet olmuyorum. Geçtiğimiz 1.5 yılda hiç tedaviye uygun değerim olmadı bu nedenle uzun bir ara vermiş oldum.
Bugün kontrolümde 1 folikül görüldü ancak fsh 93 çıktığı için denemeye değmez dedi doktorum. Yine donasyon önerdi.
Uzun zamandır buraya girmiyordum. Arkadaşlarımın çoğu yok artık. Kimisi anne olmuş kimisi muhtemelen pes etmiş. Ben ne yapmalıyım. Pes etmeli miyim artık?
Burdan uzak kaldığım dönemde hiç mi gelişme olmadı bu tedavilerde anlamıyorum.
Doktor değiştirmeye de korkuyorum, önereceğiniz kime var mı, bir kez daha donasyon önerilirse kendimi toparlayamamaktan korkuyorum.
0.01 amh ile hamile kalan kaç kişi gördük burda. Hala da ne mucizeler yaşanıyordur kim bilir?
Birisi bana akıl versin nolur o kadar kötüyüm ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?