Bülent Bey ile 5 yıl aradan sonra tekrar görüştük. Temmuzdan beri adet olmuyorum. Diğer doktorlar direk donasyon öneriyordu. Rahim kanlanmasına bakıldı ilk kez. Daha önce sadece ultrasonla bakılıyordu şaşırdım. Prp denememi önerdi.
Prp sonrası kendiliğinden hamile kalanların bile olduğunu söylediler. Şaşırtıcı sonuçlar alıyoruz dediler.
Prp yapılıp cyclo progynova kullanarak adet olacağım, 2 ay beklenecek ardından folikül gelişmiş mi bakılacak varsa tüp bebeğe başlanacak.
Başlıklarda gördüğüm kadarı ile prp nin kanıtlanmış bir faydası olmadığını düşünüyor herkes. Yaptıranlar pek olumlu sonuçlar almamışlar. Aldığını iddia edenler de reklam yapmakla suçlanmış. 6.000 TL ücreti var, az para değil ama kaybedilirse vah vah denecek kadar çok para da değil.
Ben denemeye karar verdim.
Öncesinde 5 yıl sonra tekrar rahim filmi çektireceğim.
Hayıt tentürü, arısütü, omega3 - q enzim - melatonin ve belki dhea kullanacağım.
Hacamat yaptıracağım ardından Ahmet Apa’nın şifa grubuyla sağlıklı beslenme takvimine başlayacağım.
Gelişmeleri burdan yazmaya devam edeceğim, daha önce benzer tecrübeleri olanlar yorum yazarsa sevinirim.