AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba; bana da yazabilirseniz çok sevinirim

Merhaba bana da özelden yazabilir misiniz acaba?

Bana da atarmisin kullandıklarını benim amh 0.01, bir tane folikül var dediler o da gelişmedi
Benim de amh bu düzeyde fsh ım 53 bana artık olmaz dedi drlar. Benim çok ateş basmam vardı hayıt tentürü içiyorum ateş basmam geçti. Benim de artık pek ümidim kalmadı. 3 aydır adet te görmüyorum.

Benim de amh bu düzeyde fsh ım 53 bana artık olmaz dedi drlar. Benim çok ateş basmam vardı hayıt tentürü içiyorum ateş basmam geçti. Benim de artık pek ümidim kalmadı. 3 aydır adet te görmüyorum.
Benimde amh 0.788 yani bu 0.7 anlamina mi geliyor benimde yumurta rezervem azalıyor ya

Tup bebekle mi olur normal yolla olur mu ben tup bebekle ikizlerim oldu simdi tekrar istiyorum bu testi yapinca sonuc kotu mu daha doktora gostermedim canim nasil
Dr tabiki tüp yapalım der. Daha öncede tüp ile olduğu için başka yol gösterilmez. Maşallah me güzel 2 yavrun var. Olmazsada hiç zorlama

Dr tabiki tüp yapalım der. Daha öncede tüp ile olduğu için başka yol gösterilmez. Maşallah me güzel 2 yavrun var. Olmazsada hiç zorlama
Evet cok sukur var kizim icin koz kardesi olsun istiyorum nasip tabi ama iki tane dondurulmusum var olmazsa en son onlari alirim sizin var mi

Evet cok sukur var kizim icin koz kardesi olsun istiyorum nasip tabi ama iki tane dondurulmusum var olmazsa en son onlari alirim sizin var mi
3 yaşında bir oğlum var doğal yolla. Kardeş isteyince olmadı. 3 defa tüp bebek denedik. Artık devam etmeye gerek yok. Olmaz dediler. Şimdi öylece duruyorum. Hayırlısı artık

3 yaşında bir oğlum var doğal yolla. Kardeş isteyince olmadı. 3 defa tüp bebek denedik. Artık devam etmeye gerek yok. Olmaz dediler. Şimdi öylece duruyorum. Hayırlısı artık
Masallah normal yolla olur belki nerde yaptirdiniz tup bebek tedavisini

Sağlık ocagın da amh ye bakılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…