- 30 Nisan 2019
- 11
- 5
- 16
- 46
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.281
Merhaba; bana da yazabilirseniz çok sevinirimBen d ve b12 vitaminlerin yumurta kalitesini arttırdığı kadınlar kulübünden öğrendim.
Sonra bı prof un yazısını buldun a,e,d,c,folikasit, B12 vitaminlerinin kaliteyi arttırdığını ve miktarlarını yazmıştı. Şok oldum çünkü gittiğim doktorlar bunlari söylemedi.
Ben 2 ay bu vitaminleri düzenli kullandım. Tüp bebek denedim Cok kaliteli ve fazla yumurta verdim. Doktorum bile şaşırdı. Vitamin miktarlarını aldı benden hatta ben profun yazısını da attım doktoruma.
Vitaminler her kadınlar işe yaramıyor ama yarayan da da benim gibi yarıyor.
Doktorlar söylüyor zaten vitaminleri kullanın etkisini gören kadınlardan baya iyi yumurta topluyoruz diyorlar.
Sakin umudunu kaybetme. Allah'ım en sevmediği kulu umutsuz kuludur.
Ve sakın moralini bozma bende aynı yollardan geçtim.
Mücadeleni ver inan ki sonu güzel olacak....
Merhaba bana da özelden yazabilir misiniz acaba?Ben tek tek içtim.
Her vitamine vücudum ihtiyaci yok zaten bunların miktarları var.
Çok pahalıydı diğer vitaminler onları almadım doktorların yazdıkları...
Onlarda vücudumun gereksiz vitamine ihtivaci yok zaten.
Yanlız doktorum sen bu miktarları nerden biliyorsun dediğinde ben de çok şaşırdım, siz nasıl bilmiyorsunuz dedim. Güldü.
Bı tutturmuşlar yumurta toplayalım hemen tüp bebek yapalım. Para için.
Demiyorlar ki vücudunu güçlendir şunları kullan.
Ben isterseniz miktarları size özelden yazarım.
Banada yazarmısınızDiğer isteyen tüm arkadaşlara mesaj attım ama sizin mesaj gönderimi kapalı.
Siz bana mesaj yazın ben cevap olarak yazayım size.
Benim de amh bu düzeyde fsh ım 53 bana artık olmaz dedi drlar. Benim çok ateş basmam vardı hayıt tentürü içiyorum ateş basmam geçti. Benim de artık pek ümidim kalmadı. 3 aydır adet te görmüyorum.Bana da atarmisin kullandıklarını benim amh 0.01, bir tane folikül var dediler o da gelişmedi
Benimde amh 0.788 yani bu 0.7 anlamina mi geliyor benimde yumurta rezervem azalıyor yaBenim de amh bu düzeyde fsh ım 53 bana artık olmaz dedi drlar. Benim çok ateş basmam vardı hayıt tentürü içiyorum ateş basmam geçti. Benim de artık pek ümidim kalmadı. 3 aydır adet te görmüyorum.
Bu değerle çok rahat hamile kalırsınızBenimde amh 0.788 yani bu 0.7 anlamina mi geliyor benimde yumurta rezervem azalıyor ya
Tup bebekle mi olur normal yolla olur mu ben tup bebekle ikizlerim oldu simdi tekrar istiyorum bu testi yapinca sonuc kotu mu daha doktora gostermedim canim nasilBu değerle çok rahat hamile kalırsınız
Dr tabiki tüp yapalım der. Daha öncede tüp ile olduğu için başka yol gösterilmez. Maşallah me güzel 2 yavrun var. Olmazsada hiç zorlamaTup bebekle mi olur normal yolla olur mu ben tup bebekle ikizlerim oldu simdi tekrar istiyorum bu testi yapinca sonuc kotu mu daha doktora gostermedim canim nasil
Evet cok sukur var kizim icin koz kardesi olsun istiyorum nasip tabi ama iki tane dondurulmusum var olmazsa en son onlari alirim sizin var miDr tabiki tüp yapalım der. Daha öncede tüp ile olduğu için başka yol gösterilmez. Maşallah me güzel 2 yavrun var. Olmazsada hiç zorlama
3 yaşında bir oğlum var doğal yolla. Kardeş isteyince olmadı. 3 defa tüp bebek denedik. Artık devam etmeye gerek yok. Olmaz dediler. Şimdi öylece duruyorum. Hayırlısı artıkEvet cok sukur var kizim icin koz kardesi olsun istiyorum nasip tabi ama iki tane dondurulmusum var olmazsa en son onlari alirim sizin var mi
Masallah normal yolla olur belki nerde yaptirdiniz tup bebek tedavisini3 yaşında bir oğlum var doğal yolla. Kardeş isteyince olmadı. 3 defa tüp bebek denedik. Artık devam etmeye gerek yok. Olmaz dediler. Şimdi öylece duruyorum. Hayırlısı artık
Hayır bakılmıyor özel testSağlık ocagın da amh ye bakılıyor mu
İzmir de erol tavmerganMasallah normal yolla olur belki nerde yaptirdiniz tup bebek tedavisini
Ozel mi devlette miİzmir de erol tavmergan
ÖzelOzel mi devlette mi
Kuzenimde ege üni yapti erbil hocaya cok memnun kalmisti
Bana artık tüp yapılmıyor. Yumurtam yok ve adet olamıyorumKuzenimde ege üni yapti erbil hocaya cok memnun kalmisti
Yasiniz kac uzuldum insallah kendiliginden yine hamile kalirsinizBana artık tüp yapılmıyor. Yumurtam yok ve adet olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?