- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
- Konu Sahibi crocus7919
- #8.241
Benimki de 15 çıktı yüksek. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir şey yok, tüp bebek tedavisi o ay harcanacak yumurtalarla yapılır. Zaten onlar atılacak olanlandırBenim gecen sene 7 idi amh bu sene 2.4
Aradaki fark cok geldi guvendigim bi doktora sordum bu durumu oda tup bebek tedavisini yaptikca azalacak rezervlerin dedi menopoza bile girersin dedi. Tup bebek doktorum hic bu durumdan bahsetmedi siz neler biliyorsunuz bu konuda?
Bende paylaşmanızı rica edebilir miyim?Günaydın, tabi yazarım.
Neden böyle davrandı doktor yaşınız kaç.?
Bana da atarmısınıxTamam ben şimdi atıyorum.
Benim amh si daha düşük olan arkadaşlarım hepsi gebe kaldı.
Sakın moral bozmayın.
Ben size bı daha detaylı şeyler yazicam.
Merhaba canım banada yazar mısın benimde amh düşükTamam ben şimdi atıyorum.
Sakın moral bozmayın.
Benim de 0.10 ben de istiyorumTamam ben şimdi atıyorum.
Sakın moral bozmayın.
Bana da yazar misin tesekkurlerTamam ben şimdi atıyorum.
Sakın moral bozmayın.
merhaba bende bugün gördüm yazdıklarınızı bende amh maduruyum malesef rica etsem banada atarmısınız vitamin değerleriniTamam ben şimdi atıyorum.
Sakın moral bozmayın.
Amh için 1 in Altına sorun deseler de ben 0.3 amh ile üç kez doğal yolla bir kez de tüp bebek tedavisi ile gebe kalabildim. Bu ay tekrar ölçtürdüm 0.2 çıktı ve çok takılmıyorum açıkçası. Sonuçta yumurta üretimi az da olsa oluyor.Arkadaşlar merhaba. Yorumların çoğunu okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Sonuçları aldıktan sonra daha doktorla konuşmadım ama 1,5in altındaysa zor demişti. Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar da şimdiki durum için çok vahim dedi..
Bana da miktarları gönderebilir misiniz acaba?Sakin ama sakın üzülmeyin.
Ben amh testini ilk 34 yaşında yaptırdım. 1.1 çıktı. Bu değer 37 yaşına kadar degismedi.
Yok yumurtan az dediler, bı gittim yumurta kaynıyor iki yumurtalığım petek gibi görüntü, bı gittigimde bı tarafta iki bı tarafta 3 yumurta az az az deyip durdular.
Bı tüp bebek denedim 3 yumurta zor verdim.
Bı tüp denedim o kadar iyi yumurta verdim ki 6 sı 5. Güne gitti.
Bı bakmışsınız öyle kaliteli yumurtalar olmuş ve siz hamilesiniz. Vücudunuzu yumurta kalitesi için güçlendirin.
Ben yumurta kalitemi güçlendirmek için uğraştım. A,e,c,d,B12, folik asit kullandım. Testere dişli aslan pençesi içtim ve yumurtalarıma inanılmaz etkisi oldu.
Ve sonrasında doğal yolla gebe kaldım.
Etrafınıza kulak tıkayın.Arkadaşlar merhaba. Yorumların çoğunu okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Sonuçları aldıktan sonra daha doktorla konuşmadım ama 1,5in altındaysa zor demişti. Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar da şimdiki durum için çok vahim dedi..
Etrafınıza kulak tıkayın.
0.70 şe kadar olan amh değerinde sorun yoktur.
Dünya savlik örgütü 1.5 diyor ama ben 0.01 amh ile o kadar fazla doğum yapan insana şahit oldum ki...
Hashimato içinde düzenli takiplerinizi yaptırıp ilacınızı kullanırsanız ki kullanıyorsunuz sorun olmaz.
Birde amh testinin çok genel geçer bı geçerliliği de yok.
Önemli olan kalitesi yumurta vermeniz.
Merhaba neredeyse aynı durumdayız, bana cevap verebilirseniz çok çok sevinirim. 24 yaşındayım ve AMH 0,06 maalesef. Geçen ay yumurta dondurma yaptırdım Nova'da. Ancak o kadar iğneye rağmen sadece 1 folikülüm vardı neyseki yumurta vardı ve sağlıklıydı da dondurulabildi. Mart ayında bir kez daha bu işlemi yaptıracağım. Sizin 7 folikül oluşmuş sanırım. Bunun için siz bir şey yaptınız mı kürler gibi? Yoksa sadece iğnelerle mi oldu? Mart ayındaki tedavimde biraz daha fazla yumurtam olsa çok iyi olur çünkü çok maliyetli bir işlem sanırım bir kez daha yaptıramayacağım.İlk denemem olumsuz, ikinci denemem pozitifti ama sonra düşükle sonuçlandı. Kendi doktorumu önermiyorum. Novaart tüp bebek merkezi eskisi gibi iyi değil. Ben 3. Tedaviye başlayacakken normal yolla hamile kaldım. Hemde o ay 1 yumurtam vardı.