• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben d ve b12 vitaminlerin yumurta kalitesini arttırdığı kadınlar kulübünden öğrendim.
Sonra bı prof un yazısını buldun a,e,d,c,folikasit, B12 vitaminlerinin kaliteyi arttırdığını ve miktarlarını yazmıştı. Şok oldum çünkü gittiğim doktorlar bunlari söylemedi.
Ben 2 ay bu vitaminleri düzenli kullandım. Tüp bebek denedim Cok kaliteli ve fazla yumurta verdim. Doktorum bile şaşırdı. Vitamin miktarlarını aldı benden hatta ben profun yazısını da attım doktoruma.
Vitaminler her kadınlar işe yaramıyor ama yarayan da da benim gibi yarıyor.
Doktorlar söylüyor zaten vitaminleri kullanın etkisini gören kadınlardan baya iyi yumurta topluyoruz diyorlar.
Sakin umudunu kaybetme. Allah'ım en sevmediği kulu umutsuz kuludur.
Ve sakın moralini bozma bende aynı yollardan geçtim.
Mücadeleni ver inan ki sonu güzel olacak....
Merhaba; bana da yazabilirseniz çok sevinirim

Ben tek tek içtim.
Her vitamine vücudum ihtiyaci yok zaten bunların miktarları var.
Çok pahalıydı diğer vitaminler onları almadım doktorların yazdıkları...
Onlarda vücudumun gereksiz vitamine ihtivaci yok zaten.
Yanlız doktorum sen bu miktarları nerden biliyorsun dediğinde ben de çok şaşırdım, siz nasıl bilmiyorsunuz dedim. Güldü.
Bı tutturmuşlar yumurta toplayalım hemen tüp bebek yapalım. Para için.
Demiyorlar ki vücudunu güçlendir şunları kullan.
Ben isterseniz miktarları size özelden yazarım.
Merhaba bana da özelden yazabilir misiniz acaba?

Bana da atarmisin kullandıklarını benim amh 0.01, bir tane folikül var dediler o da gelişmedi
Benim de amh bu düzeyde fsh ım 53 bana artık olmaz dedi drlar. Benim çok ateş basmam vardı hayıt tentürü içiyorum ateş basmam geçti. Benim de artık pek ümidim kalmadı. 3 aydır adet te görmüyorum.

Benim de amh bu düzeyde fsh ım 53 bana artık olmaz dedi drlar. Benim çok ateş basmam vardı hayıt tentürü içiyorum ateş basmam geçti. Benim de artık pek ümidim kalmadı. 3 aydır adet te görmüyorum.
Benimde amh 0.788 yani bu 0.7 anlamina mi geliyor benimde yumurta rezervem azalıyor ya

Tup bebekle mi olur normal yolla olur mu ben tup bebekle ikizlerim oldu simdi tekrar istiyorum bu testi yapinca sonuc kotu mu daha doktora gostermedim canim nasil
Dr tabiki tüp yapalım der. Daha öncede tüp ile olduğu için başka yol gösterilmez. Maşallah me güzel 2 yavrun var. Olmazsada hiç zorlama

Dr tabiki tüp yapalım der. Daha öncede tüp ile olduğu için başka yol gösterilmez. Maşallah me güzel 2 yavrun var. Olmazsada hiç zorlama
Evet cok sukur var kizim icin koz kardesi olsun istiyorum nasip tabi ama iki tane dondurulmusum var olmazsa en son onlari alirim sizin var mi

Evet cok sukur var kizim icin koz kardesi olsun istiyorum nasip tabi ama iki tane dondurulmusum var olmazsa en son onlari alirim sizin var mi
3 yaşında bir oğlum var doğal yolla. Kardeş isteyince olmadı. 3 defa tüp bebek denedik. Artık devam etmeye gerek yok. Olmaz dediler. Şimdi öylece duruyorum. Hayırlısı artık

3 yaşında bir oğlum var doğal yolla. Kardeş isteyince olmadı. 3 defa tüp bebek denedik. Artık devam etmeye gerek yok. Olmaz dediler. Şimdi öylece duruyorum. Hayırlısı artık
Masallah normal yolla olur belki nerde yaptirdiniz tup bebek tedavisini

Sağlık ocagın da amh ye bakılıyor mu

Back