AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Sadece vitamin kullanmıştım. Teatrio adı. Sizin vucudun uz ilaçlara tepki göstermemiş ama üzülmeyin 1 tane bile yeter.

Canım merhaba. Ameliyat oldum demişsin sakıncası yoksa ne ameliyatı , acaba bende de mi öyle birşeye gerek var diye bazen düşünüyorum. Çünkü sebepsiz denilmesine anlam veremiyorum mutlaka vardır bir şey yani

Canım merhaba. Ameliyat oldum demişsin sakıncası yoksa ne ameliyatı , acaba bende de mi öyle birşeye gerek var diye bazen düşünüyorum. Çünkü sebepsiz denilmesine anlam veremiyorum mutlaka vardır bir şey yani

Sol tüp hidroselpenk ameliyatı oldum.
Tüp genişleyip şekli bozuluyor içindeki sıvı enfeksiyon olup rahme akıyor.
Bu konu için ameliyat oldum ama hikayem çok uzun kısaca ameliyat sırasında, karın zarlarım birbine yapışık olmanın dışında girik durumdaydı, rahim karın zarına yapisikti ayrıldı, rahim dışında miyom görüldü ameliyat sirasinda o alındı, gene ameliyat sırasında açık olan sağ tüpümün orda kist görüldü o alındı.

Sebepsiz infertilite de doktorlar bı laparoskopi yapıyorlar acaba bilmediğimiz bişeyler mi var diye.
Hatta çok değerli bı doktor var Prof doktor Teksen çamlıbel. Hep der sebepsiz infertilite laparoskopi yaparız der.

Yanlız çok iyi bı hekim bulun kendinize, doktor çok çok çok önemli bu ameliyatlar çok riskli ve aşırı derece tecrübe ve bilgi istiyor.

Benim gittiğim doktorlar, prof Faruk buyru, operatör doktor emre Karatekelioglu ( ameliyatı yaptı) eurofertil tüp bebek, bahçeci tüp bebek, Medicana tüp bebek daha bı çok doktor a gittim de beş para etmezlerdi.
İki tüpünü de alırım diyem mi istersin, senin çocuğun olmaz diyen mi istersin bu tipler doktor değil tam bı simsar, şakır şakır yumurtluyorum rahimde sorun yok hayır senin çocuğun olmaz gel devamlı tüp bebek deneyelim dediler.

Merhabalar evet sadece o ilacı kullandım amh 0,06
Tşk ederim cevabınız için. Doğum yapmışsınız sanırım Allah bağışlasın sağlıcakla büyütün bebeğinizi. Buarada kaç ay kullandınız teatriyo yu. Yanında başka şey kullandınızmı

Anladım. Çok geçmiş olsun. Sizin rahim filminde bu sorunlar görülmüşmüydü peki

Anladım. Çok geçmiş olsun. Sizin rahim filminde bu sorunlar görülmüşmüydü peki
Sol tüp hidroselpenk dışında hiç biri görülmedi çünkü rahim filminde sadece rahim içi ve tüplerin açık olup olmadığı görülür sadece.
Alttan muayene de de görülmedi çünkü görülecek yerlerde değiller.
İşte bu yüzden laparoskopi resmen imdat gibi yetişiyor.

Allah razı olsun. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah. Başka bişey kullanmadım o ilaç 1 küçük şişe zaten 30 kapsül var 1 kere kullandım onuda.

Merhaba bana da miktarları gönderebilir misiniz acaba?

Beslenmede nelere dikkat ettiniz, kür falan yaptınızmı hiç. Tüp bebek tedavisinden nekadar sonra hamile kaldınız, darısı bize inşallah

Beslenmede nelere dikkat ettiniz, kür falan yaptınızmı hiç. Tüp bebek tedavisinden nekadar sonra hamile kaldınız, darısı bize inşallah
Amin darısı sizlere inşallah. Eşimdede Ben dede kilo vardı biraz diyetisyene gittik beraber kilo verdik. Sadece soğan kürü yaptım. Tüp bebek tedavisinden 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım.

Amin darısı sizlere inşallah. Eşimdede Ben dede kilo vardı biraz diyetisyene gittik beraber kilo verdik. Sadece soğan kürü yaptım. Tüp bebek tedavisinden 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım.
Çok teşekkür cevabınız için, teatrio dr vermeden alıp kullansak olumu siz kendi kafanıza göremi gidip aldınız, kusura bakmayın çok soru sordum, işte bizede belki umut

Çok teşekkür cevabınız için, teatrio dr vermeden alıp kullansak olumu siz kendi kafanıza göremi gidip aldınız, kusura bakmayın çok soru sordum, işte bizede belki umut
Önemli değil tabi soracaksınız. Dediğim ilaç değil vitamin. Gidip alıp kullanabilirsiniz tabi. Emodex ya da gonamax da kullanabilirsiniz ben bunları da eşimle birlikte kullandım. Bunlar vücut ve yumurtalar için takviye vitamin. Reçetesiz satılıyor biraz pahalı en son bir sene önce 270 liraydı bu ilaçların tanesi.

Bende size fikir olması açısından yazmak istedim. Bana da buradaki arkadaşlar tavsiyede bulunmuştu ve araştırmalarında da gördüm. D vitamini eksikliği çok etkiliyormuş yumurtayı ve kalitesini. Eğer sizde de eksikse belki takviye kullanabilirsiniz.

Evet d vit ölçtürdüm 16 çıktı. Dr hiç damla vermedi ben burdaki arkadaşlar sayesinde gidip aldım 35 altı çok düşükmüş. Osman Müftüoğluda söyledi. Çok tşk ederim tavsiyeniz için

Çok teşekkür ederim, bebişinizle sağlıklı uzun ömürleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…