AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Arkadaşlar bir şey sorucam. Ben adet olamıyordum 3 aydır. 1 aydır hayıt tentürü içiyorum. Bugün kontrole gittiğimde sağ ve solda 17mm yumurta görüldü fakat rahim 3mm çıktı. Kanlarım henüz çıkmadı.rahimi böyle ince olup yumurta toplatan oldu mu?

Tedavisiz yumurtalariniz büyümesi çok güzel,ama rahim ince olduğu için muhtemelen tutunmayacak eğer maddi imkanınız varsa ikisini toplatin, daha sonra rahminiz uygunken transfer edilir

Tedavisiz yumurtalariniz büyümesi çok güzel,ama rahim ince olduğu için muhtemelen tutunmayacak eğer maddi imkanınız varsa ikisini toplatin, daha sonra rahminiz uygunken transfer edilir
Zaten toplatmak istiyorum fakat rahim 3mm çıktı. Yani bu rahim inceliği yumurta kalitesini etkiliyormu onu merak ettim.

Zaten toplatmak istiyorum fakat rahim 3mm çıktı. Yani bu rahim inceliği yumurta kalitesini etkiliyormu onu merak ettim.
Yani bilemiyorim ama mantıken rahim ayrı bir şey,yumurtalık farklı yani neden kaliteye etki etsin ki? Yine de doktorunuza danışın tabiki

Nar suyu iç 1 ay kalınlığı normalleşir, hayıt tentürü ne buarada

merhabalar..Lenfome,nevralji ve Çölyak kronik hastalıklarım ve kullandığım ilaçlar rezervi düşürmüş hiç bilmiyordum..Ekim ayında evlendim geçen ay kontrol amaçlı test yapıldı Fsh 30, Amh 0,14 olunca ve yaş 38 hemen tüp bebek dedik..Çok üzüldüm ilk başlarda ama sonra annelerimizden öğrendim ki beslenme düzeni, düzenli uyku ve morali yüksek tutmak mucileride beraberinde getiriyor :) Tek yumurta bulundu 1. kalite ve bugün transferimin 10. günü o yüzden Amh düşük diye umutsuzluğa kapılmayın Akdeniz usulü beslenme bol kahkaha ve olacağına dair inaç en büyük ilaç...Umarım anne olmayı hak eden herkes bebişine kavuşur.

Umarım olumlu olur

15 te sürpriz bir şekilde 0.03 amh değerim olduğunu öğrendim.Acil tüp bebek tedavisine yönlendirildim.
Memorialda Semra Hanım ile standart iğne tedavili 1 denemede 2 orta kalite 3.gün embriyosu transfer edildi negatif sonuç aldım. Ardından ekip doktorumu hastane hastane takip ederek tedavilere devam ettim. Değerlerimin uygun olduğu aylarda toplam 5-6 tedavi 3 de transfer oldum hepsi negatif sonuçlandı.
Adet periyodlarım uzadıkça uzadı ve artık 6 aydır adet olmuyorum. Geçtiğimiz 1.5 yılda hiç tedaviye uygun değerim olmadı bu nedenle uzun bir ara vermiş oldum.
Bugün kontrolümde 1 folikül görüldü ancak fsh 93 çıktığı için denemeye değmez dedi doktorum. Yine donasyon önerdi.

Uzun zamandır buraya girmiyordum. Arkadaşlarımın çoğu yok artık. Kimisi anne olmuş kimisi muhtemelen pes etmiş. Ben ne yapmalıyım. Pes etmeli miyim artık?
Burdan uzak kaldığım dönemde hiç mi gelişme olmadı bu tedavilerde anlamıyorum.
Doktor değiştirmeye de korkuyorum, önereceğiniz kime var mı, bir kez daha donasyon önerilirse kendimi toparlayamamaktan korkuyorum.

0.01 amh ile hamile kalan kaç kişi gördük burda. Hala da ne mucizeler yaşanıyordur kim bilir?
Birisi bana akıl versin nolur o kadar kötüyüm ki anlatamam.

Kac yasindasiniz

Nerde tedavi goruyorsunuz cem celik e bi bakin oda cok reklam yapiyor ama belki siz3 faydasi olur canim
Semra Hnm Bülent Bey Seval Hnm Kaan Bey gitmediğim doktor kalmadı aslında da, tedavim başka bir doktorda devam etti 4 yıldır. Pek de doğru bir tercih yapmamışım malesef.

Ona da muayene oldum ama çok umutlu konuşmadı diye vazgeçmiştim.
Sonra kapanmıştı sanırım merkez karışıklıklar olmuştu o ara.
Merhaba umarım rabbim kavuştursun insallah mucize bebegine. Umudunu kaybetme ne yasanmışlıklar okuyoruz burada veya cevremizde. Benim eşimin amcasının kızı üniversite öğrencisi Ken kisti patlamış acıl amaliyat olmus. Amaliyat ta bir tüpü ayrıca rahminın de üçte birini almışlar. Demişlerdi o zamanlar amaliyat tan cıkınca kasinlikle hamile kalamazsın evleneceğin kişiye mutlaka söyle demişler doktor lar. Evleniyor 2 ay sonra hamile kalıyor dunyalar tatlısı Bi kızı var. Sezaryen yapan doktor bu rahime bu cocugu 9 ay nasıl tasıdın nasıl hamile kaldın ve canlı dogum yaptın mucize demişler. Onun için ümidimizi hiçbir zaman kaybetmememiz lazım yeteri rabbim ol desin. Bir sey soracaktım ben Yücel kahraman da histeroskopi oldum Cok sükür iyiyim. Normal deniyoruz olmazsa mayıs ayında tüp bebek tedavisi ne baslayacagız Yücel beyde. Merkez kapandı yazmışsınız Bi olumsuzlukmu olmuşta kapanmış merak ettim. Ben çok memnun kalmıştım bir yıl oldu histeroskopi olalı ve ona gidelim diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…