AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Uzun süreden beri 26 günde bir oluyor canım yarın olmam gerekli ama test yapmadım adet belirtileri de var gibi sen neler yaptın canım yeniden tedaviye başlıyor musun inşaallah Anne olurız
Ben şimdilik bıraktım tedaviyi kuzu. Diğer yaza kadar para biriktirip baçecide deneyeceğim. Burda şimdilik yumurta takibi yaptırıyorum. Ama bende de ciddi meme ağrısı kasık ağrısı ateş basması var ama yarın ben de adet olacam ve adet sancılarım başladı inşallah rabbim hepimize anne olmayı bağışlar

Bu arada bende kan pıhtılaşması çıktı onun için sulandırıcı kullanıyorum ve bu ay bir teyze göbeğin düşmüş atmıyor deyip ovalayarak yerine getirdi bilmem ne kadar doğru ama bir umut

Kasık ağrısı belirti olabilir canım ateş basması da ben iki kere hamile kaldım en önemli belirti tansiyon düşüklüğü ve baş dönmesiydi

Bu arada bende kan pıhtılaşması çıktı onun için sulandırıcı kullanıyorum ve bu ay bir teyze göbeğin düşmüş atmıyor deyip ovalayarak yerine getirdi bilmem ne kadar doğru ama bir umut

Belki bir sebep olur hamile kalsaydın düşük mü olurmuş farkedilmesi iyi olmuş kuzu

Sağol canım hayırlısı adet belirtisi de oluyor ya ekstra fazlalık gebelik mi diye düşündüm amh kaç peki ovülasyon testi ne zamandır negatif
2018 ocakta 0.85 di bidaha da bakilmadi. Cumartesi yaptim ilk testi kontrol cizgisiyle ayni olmasa da bayagi koyuydu ki adetimin 12.günüydü pazar ve bu sabah yaptim iyice silik olmus. Adetim 27-28 gündür sandim ki 13 yada 14. Gün pik olur ama malesef. Ates takibi de yapiyorum onda da yükselme yok yani ikiside gösteriyor ki bu ay ovülasyon olmadi bazen unutuyorum bazende moralim yerlerde. Test negativ ates de düsük olunca esimle beraber olmak bile istemiyorum bosa kürek cekiyormusum gibi geliyor

Anladım canım ama her ay ovülasyon olmayabiliyor inşaallah hayırlısı olur

Merhaba tüp bebekten önce genetik kan tahlili yaptırdınız mı acaba

Bende de amh düsüklügünün disinda rahimde yapisikliktan süpheleniyor doktorum adet günlerim ve miktari azaldi bu arada sag tüpüm de kapali. cocugun var mi yoksa ilk mi olacak kismetse
Çoçuğum yok canım hayırlısı ile olur inşaallah hepimizin çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…