- 29 Mart 2019
- 175
- 202
- 23
- 39
- Konu Sahibi crocus7919
- #7.941
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.cok çabalıyoruz çok emek umut veriyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bende kan pıhtılaşması çıktı onun için sulandırıcı kullanıyorum ve bu ay bir teyze göbeğin düşmüş atmıyor deyip ovalayarak yerine getirdi bilmem ne kadar doğru ama bir umut
Ama benim yumurtlama dönemi bitince oluyor rahim ve tüpler de temiz. Çok enteresan gerçektenO ağrılar bende de hep olur. Hepte solda olur. Yumurtlama olacağı zaman olurmuş. Ama hiç hamilelikte olmadı
Gebelik oluşmasına engel değil dedi benim drum sadece folik asit çinko ve b 12 kullanılması gerekliymiş kadın doğumcu da kan sulandırıcı hap verdiMerhaba bende de heterozigot C677T cıktı kan pihtilasmasiymis. Genetik testte çiti bundan sonraki süreç icin ne yapmam lazim
Gebelik oluşmasına engel değil dedi benim drum sadece folik asit çinko ve b 12 kullanılması gerekliymiş kadın doğumcu da kan sulandırıcı hap verdi
Dahiliye değil de genetikçi bir şey demedi mi? Kadın Doğum daha uygun gibiPeki kadın dogumami gitmem lazım dahiliyeye mi
düşük düzeyde pıhtılasma. doktorlar genelde bunakan sulandırıcı vermıyor . bu gen vıtamınle alakalıymıs. ek vıtamın verıyorlar. bence kadın doguma gıtmelısın bunun ıcınMerhaba bende de heterozigot C677T cıktı kan pihtilasmasiymis. Genetik testte çiti bundan sonraki süreç icin ne yapmam lazim
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım.Negatif aldıktan hemen sonraki aymı hamile kaldınız.O ağrılar bende de hep olur. Hepte solda olur. Yumurtlama olacağı zaman olurmuş. Ama hiç hamilelikte olmadı
Insallah canim rabbim önce olmayanlara versinÇoçuğum yok canım hayırlısı ile olur inşaallah hepimizin çok geçmiş olsun
Amin canım çok sağol duan içinInsallah canim rabbim önce olmayanlara versin
Dahiliye değil de genetikçi bir şey demedi mi? Kadın Doğum daha uygun gibi
düşük düzeyde pıhtılasma. doktorlar genelde bunakan sulandırıcı vermıyor . bu gen vıtamınle alakalıymıs. ek vıtamın verıyorlar. bence kadın doguma gıtmelısın bunun ıcın
Doğru söylemiş aslında doktorunuz. Tekrar bir tedavi olacağınız zaman doktorunuza mutlaka sonuçlarınızla gidinTüp bebek sürecinde doktorunuz ilaç verir dedi sadece ama şuan bekleme asamasindayim ilk denemem kimyasalla sonuçlandı
Kuzu sen ne yaptınAmin canım çok sağol duan için
Ben adet gördüm canım senin nasılKuzu sen ne yaptın
Hayırlısı olsun kuzum Ben hala bekliyorum ama bana doktor estofem ile progestan hap vermişti muhtemelen ondan geciktimBen adet gördüm canım senin nasıl
Anladım canım test yap sonra aklı kalıyor insanın adet olduğumda da seviniyorum ilaçsız adet oluyorum diyeHayırlısı olsun kuzum Ben hala bekliyorum ama bana doktor estofem ile progestan hap vermişti muhtemelen ondan geciktim