AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ilk tedavi trabzonda olmuştu tek yumurta toplandı tek yumurta 3. Gun tranfer edildi negatif oldu.2. Tedavi bu nisan ayında istanbulda oldu 9 tane yumurta toplandi 5 yumurta döllendi tek bir yumurta 5. Gun e dayandı 120 hucreli tek embriyo transfer edildi aaa kalitedeydi ama tutmadi malesef.bu ay ise kendiliğinden hamile kaldim

Ilk tedavi trabzonda olmuştu tek yumurta toplandı tek yumurta 3. Gun tranfer edildi negatif oldu.2. Tedavi bu nisan ayında istanbulda oldu 9 tane yumurta toplandi 5 yumurta döllendi tek bir yumurta 5. Gun e dayandı 120 hucreli tek embriyo transfer edildi aaa kalitedeydi ama tutmadi malesef.bu ay ise kendiliğinden hamile kaldim
Size de merhaba. Kaç yıl denediniz olmadı peki? Ve tüp bebekten ne kadar süre sonra gebelik oluştu?
Nisan ayında tedavi oldum negatif sonucu aldığım gün adet oldum mayıs ayında adet olmayı beklerken olmadım ve test yaptim pozitif cikti yani hemen tedavinin ardından hamile kaldim

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

yaaaaaaaaaa çok güzeel maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. böyle okurken mutlu olup duygulanıyorum darısı da bizlere olsun :)

bitkisel bişey kullandınız mı acaba bu süreçte benimde doktorum biraz ara vermemi istiyor tedaviye birkaç ay dinlensin vücudun dedi bu esnada bitkisel kürle vücudumu desteklesem mi diye düşünüyorumda

Ben sadece 2- 3 yıldır düzenli q10 kullanıyorum bu vitaminin disindahic bişey kullanmadım.son tedavi de negatif olunca moralmen tamamen çöktüm işin gerçeği.doktorum tup bebek tedavisi sırasında kullanılan ilaçların etkisi olmuştur belki diyor ama bilmiyorum allah in hikmeti.

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah. q10 2-3 yil kullandim demissiniz 2 3 yil cok degil mi? Hic bir vitamini o kadar kullanmadim acaba yanlis mi yapiyorum ben

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah. q10 2-3 yil kullandim demissiniz 2 3 yil cok degil mi? Hic bir vitamini o kadar kullanmadim acaba yanlis mi yapiyorum ben
Açıkçası çok uzun süredir kullanıyorum ama hiç düşünmedim abartıyormuyum diye.doktorum tavsiye ettikten sonra internetten coka araştırdım ve kullan ma k mantıklı geldi vitamin sonuçta zarar gelmez dedim.bir de cildime iyi geldiğini keşfettim.

Arkadaşlar merhaba adetime 3-4 gün var ama o kadar çok meme hassasiyeti var ki gece ağeıdan uyandım sizin De bazen çok hassasiyet olduğu oluyo mu

Merhaba Arkdiadaşlar benim amh değerim 0,69 ve doktor tüp bebek dedi.bu değerle hamile kalanlar varmı acaba?

Arkadaşlar merhaba adetime 3-4 gün var ama o kadar çok meme hassasiyeti var ki gece ağeıdan uyandım sizin De bazen çok hassasiyet olduğu oluyo mu
Benim gögüs hassasiyetim olmadigi icin bilemicem ama bircok kiside ilk belirti oluyor sanirim insallah sana da öyle olur

Benim gögüs hassasiyetim olmadigi icin bilemicem ama bircok kiside ilk belirti oluyor sanirim insallah sana da öyle olur
Sağol canım hayırlısı adet belirtisi de oluyor ya ekstra fazlalık gebelik mi diye düşündüm amh kaç peki ovülasyon testi ne zamandır negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…