• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Evet hsg çekildim. Normal bulundu.Amh düşüklüğü için gittiğim 4 doktordan üçü bunun bir sorun olmadığını söyledi. Bir tanesi ki uzman değildi hemen tüp bebek yaptır dedi. İşin tuhaf tarafı antral folikül sayısı ile amh değeri uyumlu değilmiş. Folikül sayısı 8-10 arası ancak amh düşük. Dolayısıyla doktorlar sayıya baktı direkt. Sayı hormonlar ve hsg de anormallik görülmedi. Açıkcası bende bir sorun bulmaya çalışıyorum o yüzden amh ya taktım biraz. Sanırım benimde yumurtalar kalitesiz

Tüp bebek düşünüyorum tabi. Çok iyi bir prof tüp bebeğin canlı bebek doğurma ihtimalinin %30 olduğunu söyledi. O ihtimal de fena değil aslında

Evet hsg çekildim. Normal bulundu.Amh düşüklüğü için gittiğim 4 doktordan üçü bunun bir sorun olmadığını söyledi. Bir tanesi ki uzman değildi hemen tüp bebek yaptır dedi. İşin tuhaf tarafı antral folikül sayısı ile amh değeri uyumlu değilmiş. Folikül sayısı 8-10 arası ancak amh düşük. Dolayısıyla doktorlar sayıya baktı direkt. Sayı hormonlar ve hsg de anormallik görülmedi. Açıkcası bende bir sorun bulmaya çalışıyorum o yüzden amh ya taktım biraz. Sanırım benimde yumurtalar kalitesiz
Benim amh gecen sene 0,85 di bidaha da baktirmadim ama dedigin gibi ultrasonda sayi iyiydi ve fsh normaldi bana da dr amh yi unut demisti ama amh düsük olunca kalitede düsüyor sanirim ve her ay yumurtlama oldugunu düsünmüyorum cünkü 2 sene önce ovülasyon testi yaptigimda hep pik olurdu simdi yapiyorum bi ay oluyor bi ay olmuyor ovülasyon. Bende tek sorun amh degil tabi yapisiklik var ve sag tüpüm kapali yani isim cok zor.. aslinda tam tüp bebek hastasiydim ama gel gör ki esimi ikna edemedim

Siz kaç yıldır deniyorsunuz , eşiniz neden istemiyor özel olmazsa eğer..
5 senedir ama bazen birkac ay korunduk aralarda hastalik sebepleriyle. Ya esim diyor bi yavrumuz var zaten neden ikinci icin sartlari zorlayalim zaten korunmuyoruz Allah verirse verir vermezse de vardir bunda hayir deyip akisina birakalim. Stres istemiyor ve ona göre tüp bebek süreci cok stresli

Yillardir arastirdim, forumlari okudum iyi kötü sorunu tespit ettim ama cözümü bulamadim malesef..en son gecen ay gittim dr ameliyat ol dedi onuda ben istemedim zaten amh düsük ameliyatta yumurtalıklarin zarar görme ihtimali yüksek. Böyle bekliyorum iste

Sizin zaten bir evladınız var. Allah bağışlasın Rabbim acısını göstermesin hiçbir anneye. Ya biz ne yapalım.. Eşiniz bence de haklı. İnşallah kardeş te olur ama olmasada siz anne olmuşsunuz. Hiç kendinizi yıpratmayın derim zaten bir kere doğuranın daha kolay olurmuşya bebeği

Sizin zaten bir evladınız var. Allah bağışlasın Rabbim acısını göstermesin hiçbir anneye. Ya biz ne yapalım.. Eşiniz bence de haklı. İnşallah kardeş te olur ama olmasada siz anne olmuşsunuz. Hiç kendinizi yıpratmayın derim zaten bir kere doğuranın daha kolay amin canim Allah razi olsun.. dileyen isteyen herkese versin rabbim benden önce hic olmayanlara versin. Akisina biraktim zaten insallah nasip olur

Çok güzel bir haber canım. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah 😊 benim müthiş ağrılarım var parçalanıyor gibi kasıklarım belim. O yüzden biraz moralim bozuk. Rahim atmaya mı çalışıyor diyorum. Tutunma için çok erken ve nefesimi kesen bir ağrı. Elden ne gelir ki :KK43: genelde yatarak geçiriyorum canım.
canım merhaba nasılsın, geçmiş bayramın mübarek olsun. ayın 7 sinde test yapacaksın diye aklımda kalmış doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum ama inşallah güzel hayırlı haber almışsındır

canım merhaba nasılsın, geçmiş bayramın mübarek olsun. ayın 7 sinde test yapacaksın diye aklımda kalmış doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum ama inşallah güzel hayırlı haber almışsındır
Merhaba canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun. Evet doğru hatırlıyorsun :) çok şükür pozitif ama tabi görmekle bitmiyor sağlıklı mı kese oluşacak mı kalp atışını duyacakmıyız endişeleri ile beklemeye devam. Sen ne yaptın ? Inşallah güzel sonuçlar alır bütün bekleyenler

Merhaba canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun. Evet doğru hatırlıyorsun :) çok şükür pozitif ama tabi görmekle bitmiyor sağlıklı mı kese oluşacak mı kalp atışını duyacakmıyız endişeleri ile beklemeye devam. Sen ne yaptın ? Inşallah güzel sonuçlar alır bütün bekleyenler
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. sormaya tedirgindim eğer olumsuzsa morali bozuksa daha çok mu üzerim diye mesajını okurken suratıma bi gülümseme yayıldı çok şükür başlangıcı güzel oldu inşallah devamıda güzel olur :anneadayı: bende yarın bi görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek doktorum ama yakın zamanda transfer düşünmüyorum eğer mümkünse 2 embriyoyayla denemeyi teklif edeceğim

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. sormaya tedirgindim eğer olumsuzsa morali bozuksa daha çok mu üzerim diye mesajını okurken suratıma bi gülümseme yayıldı çok şükür başlangıcı güzel oldu inşallah devamıda güzel olur :anneadayı: bende yarın bi görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek doktorum ama yakın zamanda transfer düşünmüyorum eğer mümkünse 2 embriyoyayla denemeyi teklif edeceğim
Canım çoook teşekkür ederim. Darısı tüm bekleyenlere olsun. İnşallah canım. Çünkü pozitifi görmekle de bitmiyor malesef. Uzun ve sabır gerektiren bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun. Umarım senden de en kısa sürede güzel haberler alırız. İki embriyo konusunda haklısın. Sorun olacağını zannetmiyorum ama ne hayırlısı ise o olsun inşallah 💕🍀

Canım çoook teşekkür ederim. Darısı tüm bekleyenlere olsun. İnşallah canım. Çünkü pozitifi görmekle de bitmiyor malesef. Uzun ve sabır gerektiren bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun. Umarım senden de en kısa sürede güzel haberler alırız. İki embriyo konusunda haklısın. Sorun olacağını zannetmiyorum ama ne hayırlısı ise o olsun inşallah 💕🍀
inşallah canım amiinn.. güzel haberlerimizi birbirimize vermek nasip olur umarım :dua: görüşmek üzere

Merhaba arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım buraya.amh değerim 0.34 yaşım 34.nisan ayında 2. Kez tup bebek denedik tek bir embriyo 5.gun e geldi 120 hücreli ama malesef sonuç negatif cikti.cok üzüldüm . Bu ay ise adet olmadim ve sonuç pozitif!!!! Tamamen sürpriz oldu.dün keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışı dinlenecek.buyuk bir heyecanla kalp atışını bekliyoruz. Tek başına Amh önemli degilmis gerçekten.

çok sevindim canım darısı bize insallah benimde am 0.41 34 yaşındayım tüp bebek tedavisindeyim bizede dua et inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına

çok sevindim canım darısı bize insallah benimde am 0.41 34 yaşındayım tüp bebek tedavisindeyim bizede dua et inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
Insallah hayırlısıyla olur. 2 kez tup bebek yaptırdım o bekleme süreci beni çok çok yıprattı hiç bir sebep yokken tutmadi.4 yıllık evliyim evliliğinin ilk yılında da normal yoldan hamile kalmıştım mol gebelinmiş meğer kurtaj olmak zorund akaldim baska da hamile kalamamistim bu kez negatif tedavinin hemen ardından hamile kaldım bu da ayrı bir nasip.

Merhaba arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım buraya.amh değerim 0.34 yaşım 34.nisan ayında 2. Kez tup bebek denedik tek bir embriyo 5.gun e geldi 120 hücreli ama malesef sonuç negatif cikti.cok üzüldüm . Bu ay ise adet olmadim ve sonuç pozitif!!!! Tamamen sürpriz oldu.dün keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışı dinlenecek.buyuk bir heyecanla kalp atışını bekliyoruz. Tek başına Amh önemli degilmis gerçekten.
Size de merhaba. Kaç yıl denediniz olmadı peki? Ve tüp bebekten ne kadar süre sonra gebelik oluştu?

Back