AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Herkese merhaba kızlar benim adetten 10 gün önce kaşık ağrılarım başlıyor hem de yoğun hissettiriyor tam diyorum bu defa hamileyim sonra bi bakıyorum yine kırmızıları görüyorum. Bu kasık ağrıları herkeste oluyor mu nolmal mi ki bu ağrılar

Merhaba bende de heterozigot C677T cıktı kan pihtilasmasiymis. Genetik testte çiti bundan sonraki süreç icin ne yapmam lazim
Bu arada bende kan pıhtılaşması çıktı onun için sulandırıcı kullanıyorum ve bu ay bir teyze göbeğin düşmüş atmıyor deyip ovalayarak yerine getirdi bilmem ne kadar doğru ama bir umut

Merhaba bende de heterozigot C677T cıktı kan pihtilasmasiymis. Genetik testte çiti bundan sonraki süreç icin ne yapmam lazim
Gebelik oluşmasına engel değil dedi benim drum sadece folik asit çinko ve b 12 kullanılması gerekliymiş kadın doğumcu da kan sulandırıcı hap verdi

düşük düzeyde pıhtılasma. doktorlar genelde bunakan sulandırıcı vermıyor . bu gen vıtamınle alakalıymıs. ek vıtamın verıyorlar. bence kadın doguma gıtmelısın bunun ıcın

Şuan bekleme surecindeyim doktorum dan memnun olmadığım için bir daha gitmem açıkçası artık bi doktorum yok herhangi bir devlet hastanesine hem kadın doğuma hem de dahiliyeye gitsem olur mu ki
düşük düzeyde pıhtılasma. doktorlar genelde bunakan sulandırıcı vermıyor . bu gen vıtamınle alakalıymıs. ek vıtamın verıyorlar. bence kadın doguma gıtmelısın bunun ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…