- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
- #7.961
Doktor istedi testi kuzu 0.1 Cumartesi tekrar gel olmazsan dediAnladım canım test yap sonra aklı kalıyor insanın adet olduğumda da seviniyorum ilaçsız adet oluyorum diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor istedi testi kuzu 0.1 Cumartesi tekrar gel olmazsan dediAnladım canım test yap sonra aklı kalıyor insanın adet olduğumda da seviniyorum ilaçsız adet oluyorum diye
Olsak bir dert olmasak bir dert ne kötü bir durumAnladım canım test yap sonra aklı kalıyor insanın adet olduğumda da seviniyorum ilaçsız adet oluyorum diye
Aynen canım inşaallah hamilelik vardır sendeOlsak bir dert olmasak bir dert ne kötü bir durum
Doktor istedi testi kuzu 0.1 Cumartesi tekrar gel olmazsan dedi
İnşallah kuzum artık çocuklu insanları görünce bile gözlerim doluyor eminimki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz çok zormuş gerçekten bu sınavımızBurda yazmışsın inşaallah hayırlısı ile devam eden gebeliğimiz olur Canım
Zor gerçekten yaşayan bilir Canım hayırlısı ile anne olmak nasip olur inşaallahİnşallah kuzum artık çocuklu insanları görünce bile gözlerim doluyor eminimki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz çok zormuş gerçekten bu sınavımız
Merhaba canım naıslsın yeni tedaviye başladın mıKızlar merhaba
Başladım negatif sonucu aldım histereskopi çekildi ve iltihap tedavisi görüyorumMerhaba canım naıslsın yeni tedaviye başladın mı
Geçmiş olsun iltihap olduğu histereskopide mi görüldü. Ben de iltihap tedavisi gördüm. Belki de neden budur inşallah tedavi olduktan sonra hamile kalırsınızBaşladım negatif sonucu aldım histereskopi çekildi ve iltihap tedavisi görüyorum
Evet histeroskopi de görüldü, sen nasıl oldun tedaviyi histereskopi den sonra mı yoksa başka şekilde mi koyulduGeçmiş olsun iltihap olduğu histereskopide mi görüldü. Ben de iltihap tedavisi gördüm. Belki de neden budur inşallah tedavi olduktan sonra hamile kalırsınız
Geçmiş olsun canım rahimde iltihap mı olmuşBaşladım negatif sonucu aldım histereskopi çekildi ve iltihap tedavisi görüyorum
Benim rahim filmime baktı tüpler deforme olmuş dedi bu da iltihaptan olabilir deyip iki haftalık iğneli ilaçlı tedavi uyguladı. Ama başka doktorlar öyle bir şeyden bahsetmediEvet histeroskopi de görüldü, sen nasıl oldun tedaviyi histereskopi den sonra mı yoksa başka şekilde mi koyuldu
Evet o yüzden embriyo tutmamış olabilir dediGeçmiş olsun canım rahimde iltihap mı olmuş
Benim rahîm filmi temiz tüpler iyi, histereskopi de rahîm içine baktı kamerayla orda et parçaları yapmış iltihap mikropolip gibi iltihap yüzünden .. geçmezse benimde farklı Bir ilaç tedavisi yapabilirBenim rahim filmime baktı tüpler deforme olmuş dedi bu da iltihaptan olabilir deyip iki haftalık iğneli ilaçlı tedavi uyguladı. Ama başka doktorlar öyle bir şeyden bahsetmedi
Hadi inşallah rabbim yüzümüzü güldürsünBenim rahîm filmi temiz tüpler iyi, histereskopi de rahîm içine baktı kamerayla orda et parçaları yapmış iltihap mikropolip gibi iltihap yüzünden .. geçmezse benimde farklı Bir ilaç tedavisi yapabilir
Merhaba canım ne yaptın adet oldun muHadi inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün
Evet kuzum maalesef oldumMerhaba canım ne yaptın adet oldun mu
Hayırlısı olsun canımEvet kuzum maalesef oldum