- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.241
Adana'da hangi doktora gidiyorsunGeçmiş olsun alttan muayened ultrasonda belli oluyor ya da ilaçlı mr da ..
Bana doktorum sogan kürü ,alkali diyet, hayıt tohumu kuru,ve vitamin icmemi onayladi.
. Onun dusinda aslan pençesi Civan perçemi ve ingiliz karbonati içtim düzenli olarak.. yumurta kalitesi için bu hafta bal tarçın çörekotu, arı sütü ve maca otu başladim bu hafta kontrolum var
Adana'da degil Ankara'da yaşıyoruz ama Adana geliniyim. Başkent hastanesiAdana'da hangi doktora gidiyorsun
amh degerım bıraz dusuk ya cnm bakınıyorum kendıme umut arıyordum cnm. senındemı amh dusuk yoksa
Geçmiş olsun bağırsaklardaki yapışıklık nasıl anlaşıldıHadi ya benim öyle sıkıntılı durumu çok yok ama bağırsaklarda yapisiklik varmış kistim 3cm di gecen ay ama uyguladigim kürler sayesinde bu ay 2cme düşmus ve tek taraflı ama solda yumurtalıgin ustunde
Doktor alt ultrason da gördü kist sandı inceledi bu yapisiklik dediGeçmiş olsun bağırsaklardaki yapışıklık nasıl anlaşıldı
Evet canım hem çikolata kistim var hem amh dusukamh degerım bıraz dusuk ya cnm bakınıyorum kendıme umut arıyordum cnm. senındemı amh dusuk yoksa
Kac degeeın cnmEvet canım hem çikolata kistim var hem amh dusuk
1.07 amh senin canımKac degeeın cnm
1.84 de benm cnm. Onu dert etme gecenlerde ıkı bayan 0.5 ıle doğal yolla dıgerı de 0.7 ıle dogal yolla gebe kaldı cnm1.07 amh senin canım
Benim de geçen yıl karın ultrason yapıldı dobbler doktor karın serbbest biley gözükmüyor demiştiDoktor alt ultrason da gördü kist sandı inceledi bu yapisiklik dedi
1.84 de benm cnm. Onu dert etme gecenlerde ıkı bayan 0.5 ıle doğal yolla dıgerı de 0.7 ıle dogal yolla gebe kaldı cnm
Bana o yapılmadı alttan muayenede gordu engel değil dedi direk tup Bebek yapıcak zaten histereskopi veya laparoskopi yapamaz rezerv dusuyor zsteb düşükBenim de geçen yıl karın ultrason yapıldı dobbler doktor karın serbbest biley gözükmüyor demişti
Benim amh 0,3 bu şekilde üç kez spontane gebelik yaşadım.1.84 de benm cnm. Onu dert etme gecenlerde ıkı bayan 0.5 ıle doğal yolla dıgerı de 0.7 ıle dogal yolla gebe kaldı cnm
Yok tüp bebeğe engel değil bağırsakta yapışıklık olması sağlıkla ilgili problem oluşturabilir ben kendim için ondan sordumBana o yapılmadı alttan muayenede gordu engel değil dedi direk tup Bebek yapıcak zaten histereskopi veya laparoskopi yapamaz rezerv dusuyor zsteb düşük
Elbette gebe kalabilirsin.Mrb kizlar birsey soracagim bilenler lutfen cvp verebilir mi bana ? Bunun icin ayri konu açmak istemedim amh dusuk olunca gebe kalinamiyormu ?(daha onceden iki defa gebe kaldim ama kaybettim) Bende dun verdim bu testi bi bakiyim dedim yorumlara icim karardı resmen
Yoo kalanlar cok ama tüp bebekle %80 i bu şekilde.. bende o yüzden tüp bebeğe gectim . ayrıca hayit tohumu kürü ari sütü maca tozu icebilirsin yan etkisi yoksa.. araştır istersen ve doktorunuzn verdigi vitaminler alabilirsin biraz pahalj ama kalitesi için iyiymişMrb kizlar birsey soracagim bilenler lutfen cvp verebilir mi bana ? Bunun icin ayri konu açmak istemedim amh dusuk olunca gebe kalinamiyormu ?(daha onceden iki defa gebe kaldim ama kaybettim) Bende dun verdim bu testi bi bakiyim dedim yorumlara icim karardı resmen
Sendedemi var yapışıklıkYok tüp bebeğe engel değil bağırsakta yapışıklık olması sağlıkla ilgili problem oluşturabilir ben kendim için ondan sordum
Alttan ultrasonla yapışıklık demediler kistleri söylüyorlar ben bağırdakları merak ediyorumSendedemi var yapışıklık
Benim doktorum gördü alt muayenede hatta kist sandi sonra inceledj ultrason fotoğrafını çekip inceledi yapisimljm bu kist değil.. baska merkeze gidersen bunu söylemeyi unutma bana da haturlat dedi öyleAlttan ultrasonla yapışıklık demediler kistleri söylüyorlar ben bağırdakları merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?