- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi crocus7919
- #7.281
Ya birkaç yorum okudum çatlama iğnesi vuruluyormus en son 36 saat içinde yumurtan toplamıyormuş falan akşam 8.5 gibi vurmak istiyorumAkşam aynı saatte yapabilirsin Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya birkaç yorum okudum çatlama iğnesi vuruluyormus en son 36 saat içinde yumurtan toplamıyormuş falan akşam 8.5 gibi vurmak istiyorumAkşam aynı saatte yapabilirsin Canım
iğneleri hissetmiyorsun bile yaparken. acı yok. zaten kucuk ucları. bende çalısıyorum. iş yerinin lavabosunda yaptım. basit işlem. ama insan ilk basta ine diyince tedirgin oluyor tabiKizlar bende bu ay başlıyorum ilk denemem çok korkuyorum iğnelerden ve saati aklımı karıştırıyor çalışıyorum. Is yerinde nasıl vurucam bilmiyorum ben eşim akşam yapar diye düşünmüştüm ama doktora sorucam
Offf ne zormuş canım kafam çorba bir yandan regl olma stresi haftasonu olursam maalesef bu ayı kaciricamiğneleri hissetmiyorsun bile yaparken. acı yok. zaten kucuk ucları. bende çalısıyorum. iş yerinin lavabosunda yaptım. basit işlem. ama insan ilk basta ine diyince tedirgin oluyor tabi
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım ben son günlerde bir sürü sağlık sorunu yaşadım vardır bir hayır her denemende ne kadar para ödüyorsun ilaçlarla birliktebenim 1 yumurtam vardı. toplama esnasında o da boş çıktı. doktor devam edicez bulabiliriz dedi ama benim inancım kalmadı
Canim tup bebek merkezinde igne saatlerini tablo olarak yazıp veriyorlar sana merak etme. Yumurta geliştirici ve catlamamasi için olan iğneler ayrı saatlerde, catlatma iğnesi ise yumurta toplanma saatine göre hesapları veriyorlar panik olma. Benim gece 23. 30 da yapılmıştı mesela. Uyuyup uyanıp yapmıştım.Ya birkaç yorum okudum çatlama iğnesi vuruluyormus en son 36 saat içinde yumurtan toplamıyormuş falan akşam 8.5 gibi vurmak istiyorum
Bir yildir olmuyir hem kist yüzünden hem amhdan dolayı sizinNe kadar suredir bebek olmadı. Benimde amh 1.27
Bize kagit verdiler ama 1 altında olması gerekiyor amhBaskent hastanesinde rapor cıkarmak ıcın ne gerekiyor bende adanada baskente gidiyorum. Gecen ay öğrendim amh degerını. Doktor 2-3 daha deneyıp vakit kaybetmeyin dedi.
Canim tup bebek merkezinde igne saatlerini tablo olarak yazıp veriyorlar sana merak etme. Yumurta geliştirici ve catlamamasi için olan iğneler ayrı saatlerde, catlatma iğnesi ise yumurta toplanma saatine göre hesapları veriyorlar panik olma. Benim gece 23. 30 da yapılmıştı mesela. Uyuyup uyanıp yapmıştım.
Önce sakin ol. Ve stes yapma. Gebe kalamamanin asıl nedeni psikolojikmis. Işini aşırı rahat tut.Sağol canım bilgiler için tecrübesizlik ve panik bir arada bende
Sen nasılsın canım hersey yolunda dimiÖnce sakin ol. Ve stes yapma. Gebe kalamamanin asıl nedeni psikolojikmis. Işini aşırı rahat tut.
Ilaclari da yanlış yaparsam diye kendini hic germe. Cok kolay hic oyle dozaj vs ayarlaman gerekmiyor. Hersey hazir. Nasil yapacagini da ogretiyorlar. Ben stres yaptım ve sonuç olumsuzdu.
Rahat olmak en önemlisi. Sen, sepet sepet yumurtaları düşün.
Benim de 2yıldır olmuyor. Kist yok neysekı esimin degerlerı de Iyı sadece amh 1.27 cıktı. Doktor rapor cıkar dedi ama rahim filmi cekılınce bazen 2-3 ay ıcınde olabiliyormuş suan onu bekleyip sonra tup bebege baslıcaz.Bir yildir olmuyir hem kist yüzünden hem amhdan dolayı sizin
Pazar gününü bekliyorum özelde bir doktora gidecegim. Onun dışında 2 gündür çok oksuruyorum. Alerjiden dolayı oksuruyordum zaten. Alerji hapimi icemeyince arttı öksürük olayı. Biraz da usuttum. oksuruk hapsirik ve su sisemle yasiyorum.Sen nasılsın canım hersey yolunda dimi
Canim bu degerle dogal yoldan olur bence sebep baska ..Benim de 2yıldır olmuyor. Kist yok neysekı esimin degerlerı de Iyı sadece amh 1.27 cıktı. Doktor rapor cıkar dedi ama rahim filmi cekılınce bazen 2-3 ay ıcınde olabiliyormuş suan onu bekleyip sonra tup bebege baslıcaz.
Önce sakin ol. Ve stes yapma. Gebe kalamamanin asıl nedeni psikolojikmis. Işini aşırı rahat tut.
Ilaclari da yanlış yaparsam diye kendini hic germe. Cok kolay hic oyle dozaj vs ayarlaman gerekmiyor. Hersey hazir. Nasil yapacagini da ogretiyorlar. Ben stres yaptım ve sonuç olumsuzdu.
Rahat olmak en önemlisi. Sen, sepet sepet yumurtaları düşün.
Bende cekildim hsg bekle 3 ay dediler olmadi 1.yilim doldu şimdi tüp bebeğe gectik raporlu. Bugün de rahim ağzı ne durumda yumurta durumuna bakıldı kan testleri verildi 21.gun tejrsrtek gidicem tüp bebek tedavisi sıkıntı cikmasib diyeBenim de 2yıldır olmuyor. Kist yok neysekı esimin degerlerı de Iyı sadece amh 1.27 cıktı. Doktor rapor cıkar dedi ama rahim filmi cekılınce bazen 2-3 ay ıcınde olabiliyormuş suan onu bekleyip sonra tup bebege baslıcaz.
Amh kaç sizinBende çok umutsuzum amh eşimin değerleri beni çok uzuyor Aglamadigim gün artık yok ne okurdu benim de bir mucizem olsaydi diyorum
0.35Amh kaç sizin
Üzülme 1 yumurta bile yetiyor.. OMEGA 3 al kaliteli olsun, ve vitamin.bugun doktrumd bana verdi bu ay sonu tüp Bebek inşallah bir sürü kan tahlilleri verildi ona gore basliyacak
Şuan dha ve neofortil içiyorum canım pazartesi gidicem bana hicbir doktor hormon testi yapmadı ya şaka gibiÜzülme 1 yumurta bile yetiyor.. OMEGA 3 al kaliteli olsun, ve vitamin.bugun doktrumd bana verdi bu ay sonu tüp Bebek inşallah bir sürü kan tahlilleri verildi ona gore basliyacak