• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kizlar bende bu ay başlıyorum ilk denemem çok korkuyorum iğnelerden ve saati aklımı karıştırıyor çalışıyorum. Is yerinde nasıl vurucam bilmiyorum ben eşim akşam yapar diye düşünmüştüm ama doktora sorucam
iğneleri hissetmiyorsun bile yaparken. acı yok. zaten kucuk ucları. bende çalısıyorum. iş yerinin lavabosunda yaptım. basit işlem. ama insan ilk basta ine diyince tedirgin oluyor tabi

iğneleri hissetmiyorsun bile yaparken. acı yok. zaten kucuk ucları. bende çalısıyorum. iş yerinin lavabosunda yaptım. basit işlem. ama insan ilk basta ine diyince tedirgin oluyor tabi
Offf ne zormuş canım kafam çorba bir yandan regl olma stresi haftasonu olursam maalesef bu ayı kaciricam

benim 1 yumurtam vardı. toplama esnasında o da boş çıktı. doktor devam edicez bulabiliriz dedi ama benim inancım kalmadı
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım ben son günlerde bir sürü sağlık sorunu yaşadım vardır bir hayır her denemende ne kadar para ödüyorsun ilaçlarla birlikte

Ya birkaç yorum okudum çatlama iğnesi vuruluyormus en son 36 saat içinde yumurtan toplamıyormuş falan akşam 8.5 gibi vurmak istiyorum
Canim tup bebek merkezinde igne saatlerini tablo olarak yazıp veriyorlar sana merak etme. Yumurta geliştirici ve catlamamasi için olan iğneler ayrı saatlerde, catlatma iğnesi ise yumurta toplanma saatine göre hesapları veriyorlar panik olma. Benim gece 23. 30 da yapılmıştı mesela. Uyuyup uyanıp yapmıştım.

Sağol canım bilgiler için tecrübesizlik ve panik bir arada bende
Canim tup bebek merkezinde igne saatlerini tablo olarak yazıp veriyorlar sana merak etme. Yumurta geliştirici ve catlamamasi için olan iğneler ayrı saatlerde, catlatma iğnesi ise yumurta toplanma saatine göre hesapları veriyorlar panik olma. Benim gece 23. 30 da yapılmıştı mesela. Uyuyup uyanıp yapmıştım.

Sağol canım bilgiler için tecrübesizlik ve panik bir arada bende
Önce sakin ol. Ve stes yapma. Gebe kalamamanin asıl nedeni psikolojikmis. Işini aşırı rahat tut.
Ilaclari da yanlış yaparsam diye kendini hic germe. Cok kolay hic oyle dozaj vs ayarlaman gerekmiyor. Hersey hazir. Nasil yapacagini da ogretiyorlar. Ben stres yaptım ve sonuç olumsuzdu.
Rahat olmak en önemlisi. Sen, sepet sepet yumurtaları düşün.

Önce sakin ol. Ve stes yapma. Gebe kalamamanin asıl nedeni psikolojikmis. Işini aşırı rahat tut.
Ilaclari da yanlış yaparsam diye kendini hic germe. Cok kolay hic oyle dozaj vs ayarlaman gerekmiyor. Hersey hazir. Nasil yapacagini da ogretiyorlar. Ben stres yaptım ve sonuç olumsuzdu.
Sen nasılsın canım hersey yolunda dimi

Bir yildir olmuyir hem kist yüzünden hem amhdan dolayı sizin
Benim de 2yıldır olmuyor. Kist yok neysekı esimin degerlerı de Iyı sadece amh 1.27 cıktı. Doktor rapor cıkar dedi ama rahim filmi cekılınce bazen 2-3 ay ıcınde olabiliyormuş suan onu bekleyip sonra tup bebege baslıcaz.

Sen nasılsın canım hersey yolunda dimi
Pazar gününü bekliyorum özelde bir doktora gidecegim. Onun dışında 2 gündür çok oksuruyorum. Alerjiden dolayı oksuruyordum zaten. Alerji hapimi icemeyince arttı öksürük olayı. Biraz da usuttum. oksuruk hapsirik ve su sisemle yasiyorum.

Benim de 2yıldır olmuyor. Kist yok neysekı esimin degerlerı de Iyı sadece amh 1.27 cıktı. Doktor rapor cıkar dedi ama rahim filmi cekılınce bazen 2-3 ay ıcınde olabiliyormuş suan onu bekleyip sonra tup bebege baslıcaz.
Canim bu degerle dogal yoldan olur bence sebep baska ..

Bende çok umutsuzum amh eşimin değerleri beni çok uzuyor Aglamadigim gün artık yok ne okurdu benim de bir mucizem olsaydi diyorum

Bende cekildim hsg bekle 3 ay dediler olmadi 1.yilim doldu şimdi tüp bebeğe gectik raporlu. Bugün de rahim ağzı ne durumda yumurta durumuna bakıldı kan testleri verildi 21.gun tejrsrtek gidicem tüp bebek tedavisi sıkıntı cikmasib diye

Üzülme 1 yumurta bile yetiyor.. OMEGA 3 al kaliteli olsun, ve vitamin.bugun doktrumd bana verdi bu ay sonu tüp Bebek inşallah bir sürü kan tahlilleri verildi ona gore basliyacak
Şuan dha ve neofortil içiyorum canım pazartesi gidicem bana hicbir doktor hormon testi yapmadı ya şaka gibi

Back