- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.261
Tamam canım sağolBenim doktorum gördü alt muayenede hatta kist sandi sonra inceledj ultrason fotoğrafını çekip inceledi yapisimljm bu kist değil.. baska merkeze gidersen bunu söylemeyi unutma bana da haturlat dedi öyle
heeey yaşasın , gözün aydın harika bir haber.. nasılsın , umarım hersey gayet keyifli gidiyordurEveeeet. Hamis çıktım
O kadar sevindim ki inşallah bize de nasip olurCok sukur iyi simdilik bhcg artışı. Ama 5cmlik kistim de çıktı ultrasonda. Alttan ultrasonda minik bir kese gordu dr.
Bakalım bekliyoruz kese ve kalp atışları için. Sizlere de çok dua ettim. Hayırlısı olsun hakkınızda
tekrar gözün aydın kuzu .. aman maşallah diyelim nazar değmesin.. yeni yıla güzel haberle girmek çok çok çok süper oldu.Cok sukur iyi simdilik bhcg artışı. Ama 5cmlik kistim de çıktı ultrasonda. Alttan ultrasonda minik bir kese gordu dr.
Bakalım bekliyoruz kese ve kalp atışları için. Sizlere de çok dua ettim. Hayırlısı olsun hakkınızda
Ne kadar suredir bebek olmadı. Benimde amh 1.271.07 amh senin canım
Baskent hastanesinde rapor cıkarmak ıcın ne gerekiyor bende adanada baskente gidiyorum. Gecen ay öğrendim amh degerını. Doktor 2-3 daha deneyıp vakit kaybetmeyin dedi.Benim rapor cikacaj durumda onlarla uğraşıyorum senin gayet iyi çikolata kisti rezervi düşürdüğü için her ay belli olmuyor düşüyor o yüzden acele ediyoruz
bende aynı ilacı içiyorum arkadaşım hatta gecen ay cok fena grip ve bademcik biraradaydi bayağı antibiyotik ve baska ilaçlarda kullandım ama yinede cyclo bittikten 2 gün sonra adet oldum istersen doktora git belki farklı bir durum vardirArkadaşlar iyi geceler tekrar soruyorum adet düzenlesin diye doktor adetin 4.günü cylo prognova başlattı bitti yarın 8 gün olacak adetim başlamadı çok ağrı kesici ve antibiyotik aldım son günlerde dışardan alınan hormon olduğu için etkilenir mi ilaçlardan anlamadım adet olmak için alınan ilaç ile adetim başlamıyor
İnşaallah biley yoktur Canım geçen ay kist yoktu doktor e2 72 idi o düşsün diye verdi sonra ben hemoroid cerrahisi geçirdim ama çok komplikasyon oldu günlerdir antibiyotik ve ağrı kesici alıyorum gebeliğe engel değil mi bu ilaç çünkü gebelik istemiyorum Canım o kadar ilaç kullandım kibende aynı ilacı içiyorum arkadaşım hatta gecen ay cok fena grip ve bademcik biraradaydi bayağı antibiyotik ve baska ilaçlarda kullandım ama yinede cyclo bittikten 2 gün sonra adet oldum istersen doktora git belki farklı bir durum vardir
Hormon ilaçları düzensizlik yapar kuzu korkma ama birkaç güne gelmezse yine de dr a görünArkadaşlar iyi geceler tekrar soruyorum adet düzenlesin diye doktor adetin 4.günü cylo prognova başlattı bitti yarın 8 gün olacak adetim başlamadı çok ağrı kesici ve antibiyotik aldım son günlerde dışardan alınan hormon olduğu için etkilenir mi ilaçlardan anlamadım adet olmak için alınan ilaç ile adetim başlamıyor
Ben de başkent hastanesinde tedavideyim umarım hayırlı olur. Rapora gelince benim amh düşük olduğu için çıktı sanırım 0 lı değerlere çıkıyor ve ya sperm sayısına da rapor çıkıyor hastaneyi arayıp net bilgi alabilirsinBaskent hastanesinde rapor cıkarmak ıcın ne gerekiyor bende adanada baskente gidiyorum. Gecen ay öğrendim amh degerını. Doktor 2-3 daha deneyıp vakit kaybetmeyin dedi.
Sağol canım inşaallah ya acaba adet olmayı mı beklesem cylo prognova ile adet olamayan da benim heraldeHormon ilaçları düzensizlik yapar kuzu korkma ama birkaç güne gelmezse yine de dr a görün
Kuzum birkaç güne adet olmazsan yine de git bekleme illa olacam diye. Sonuçta bekleyiş de bir stres. Gelmezse söktürücü verirler muhtemelenSağol canım inşaallah ya acaba adet olmayı mı beklesem cylo prognova ile adet olamayan da benim heralde
Sağol canım inşaallahKuzum birkaç güne adet olmazsan yine de git bekleme illa olacam diye. Sonuçta bekleyiş de bir stres. Gelmezse söktürücü verirler muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?