AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Arkadaşlar cylo prognova biteli yarın 7 gün olacak geçen hafta Çarşamba bitmişti adet olmadım bir sürü antibiyotik aldım gecikme mi oldu yoksa süre normal mi

Cok sukur iyi simdilik bhcg artışı. Ama 5cmlik kistim de çıktı ultrasonda. Alttan ultrasonda minik bir kese gordu dr.
Bakalım bekliyoruz kese ve kalp atışları için. Sizlere de çok dua ettim. Hayırlısı olsun hakkınızda

tekrar gözün aydın kuzu .. aman maşallah diyelim nazar değmesin.. yeni yıla güzel haberle girmek çok çok çok süper oldu.

Arkadaşlar iyi geceler tekrar soruyorum adet düzenlesin diye doktor adetin 4.günü cylo prognova başlattı bitti yarın 8 gün olacak adetim başlamadı çok ağrı kesici ve antibiyotik aldım son günlerde dışardan alınan hormon olduğu için etkilenir mi ilaçlardan anlamadım adet olmak için alınan ilaç ile adetim başlamıyor

Benim rapor cikacaj durumda onlarla uğraşıyorum senin gayet iyi çikolata kisti rezervi düşürdüğü için her ay belli olmuyor düşüyor o yüzden acele ediyoruz
Baskent hastanesinde rapor cıkarmak ıcın ne gerekiyor bende adanada baskente gidiyorum. Gecen ay öğrendim amh degerını. Doktor 2-3 daha deneyıp vakit kaybetmeyin dedi.

bende aynı ilacı içiyorum arkadaşım hatta gecen ay cok fena grip ve bademcik biraradaydi bayağı antibiyotik ve baska ilaçlarda kullandım ama yinede cyclo bittikten 2 gün sonra adet oldum istersen doktora git belki farklı bir durum vardir

İnşaallah biley yoktur Canım geçen ay kist yoktu doktor e2 72 idi o düşsün diye verdi sonra ben hemoroid cerrahisi geçirdim ama çok komplikasyon oldu günlerdir antibiyotik ve ağrı kesici alıyorum gebeliğe engel değil mi bu ilaç çünkü gebelik istemiyorum Canım o kadar ilaç kullandım ki

Hormon ilaçları düzensizlik yapar kuzu korkma ama birkaç güne gelmezse yine de dr a görün

Baskent hastanesinde rapor cıkarmak ıcın ne gerekiyor bende adanada baskente gidiyorum. Gecen ay öğrendim amh degerını. Doktor 2-3 daha deneyıp vakit kaybetmeyin dedi.
Ben de başkent hastanesinde tedavideyim umarım hayırlı olur. Rapora gelince benim amh düşük olduğu için çıktı sanırım 0 lı değerlere çıkıyor ve ya sperm sayısına da rapor çıkıyor hastaneyi arayıp net bilgi alabilirsin

benim 1 yumurtam vardı. toplama esnasında o da boş çıktı. doktor devam edicez bulabiliriz dedi ama benim inancım kalmadı

Kizlar bende bu ay başlıyorum ilk denemem çok korkuyorum iğnelerden ve saati aklımı karıştırıyor çalışıyorum. Is yerinde nasıl vurucam bilmiyorum ben eşim akşam yapar diye düşünmüştüm ama doktora sorucam

Birde lekem gelmeye başladı normalde pazartesi regl olurum salıya randevu almıştım şimdi cuma olursam pazartesi 4 .gün oluyor tüp bebek için geç kalmış oluyorum ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…