- Konu Sahibi crocus7919
- #7.201
En sonuncuda 4 toplandı 3ü olgun cıktı 2si döllendi biri iyi kalite biri kötü kalite idinildacım kac yumurta toplandı senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sonuncuda 4 toplandı 3ü olgun cıktı 2si döllendi biri iyi kalite biri kötü kalite idinildacım kac yumurta toplandı senden
Kızlar evde normal gebelik testi yaptım. Sabahı bekleyemeyip akşam yaptım. Şu 5 tl olan testlerden ve 2.çizgi silik olsada bariz çıktı. Acaba testte bozukluk varmidir. Acile kan verdim saat 5 te belli olacak.
aayyyy gözünaydın yaaa..Eveeeet. Hamis çıktım
Çok geçmiş olsun kuzum propolis kullanmayı ihmal etme dirence çok iyi. Haklısın vallahi ne diyeyim çok paralar gidiyor allah yardımcın olsuncanım selam , günlerdir yokum 3 seyahat üstüste geldi birde hastalanınca çok kötü oldum. 2 haftadır acayip boğaz ağrısı, öksürük burun tıkanıklığı çekiyorum. heralde direncim ve bağışıklığım düştü.
ne yapayım beklemek zorundayım , baksana bu koşturmacada hamilelik olsa çok zor olur. o kadar uğrastık transferden sonra tehlikeli olur. bebek olayından sonra işsiz kalma ihtimalimi düşündüğüm için şu ara çalışmak ve birikim yapmak zorundayım. hepimiz az para harcamadık bu işe .biliyoruz maliyetleri.
ne var ne yok görüşmeyeli
Allah ım devamını getirsin tamamına erdirsin inş normal gebelik dimi cok sevindim yumurta geliştirici takviyeler kullandın mıEveeeet. Hamis çıktım
Yaaa c life macun demek işe yarıyormuş gercekten yorumlar sahte mi diye düşünüyoduk bende aldım ama bikac gün kullandım diğer ay daha düzenli kullanayım o zaman yumurtlamanı tespit edebiliyormuydun yumurtlamaya kadar kullanılıyo galiba ayyy süper yaa maşallah da diyeyim heyecan yaptım sevinçten ilk miydi seninNormal evet. C life diye macun kullandım. Ama temmuzda da kullanmistim olmamıştı. Zamanı simdiymis sanırım. 4 haftalik
Sanmam silikte olsa çıkmış tebrik ederim ve umarım bebeğin seninle kalırKızlar evde normal gebelik testi yaptım. Sabahı bekleyemeyip akşam yaptım. Şu 5 tl olan testlerden ve 2.çizgi silik olsada bariz çıktı. Acaba testte bozukluk varmidir. Acile kan verdim saat 5 te belli olacak.
Macundan baska bişey kullanmadın mıNormal evet. C life diye macun kullandım. Ama temmuzda da kullanmistim olmamıştı. Zamanı simdiymis sanırım. 4 haftalik
Hiç başka birşey kullanmadım. Macunu da düzenli kullanamadim. Hatta kilo aldım diye cok uzuluyordum. Bu ay olmaz mantar oldum diyordum. Çünkü denemeler cok azdı.Macundan baska bişey kullanmadın mı
Yaaa çok sevindim çok tebrik ederimEveeeet. Hamis çıktım
merhaba aramıza hoş geldin, burada acılar korkular , panikler aynı..sevinçlerimizi de hep birlikte yaşayıp birbirimize destek oluyoruz. ve birtek çeken bu derdi anlar konusunda hemfikiriz.
ben 9 sene önce kist ameliyatı olmuştum. sonra tekrarlamadı ama , yumurtalık rezervi erken biten kişilerdenim. tabiki ameliyat ve yaşam kalitesi olumsuz etkilemiştir. 39 yaşındayım 2 yıldır tüp bebek konusunda koşturuyoruz. amh 0, 24 . öncelikle üzülsende ki bu çok normal ne ağlama krizleri gördü bu sayfalar :) ümidini kaybetmiyorsun, panik olmuyorsun. beslenmene dikkat edip, doğru teşhis konduğuna emin oluyorsun. ve doğru bir dr ile ilerliyorsun arkadaşım. bunlar ana konular. tedavide moral çok önemli. benim ilk tedavim berbat geçmişti. zaten sonucun olumsuz olmasına şaşırmıyorum. ağlamalar panikler, evde kavgalar , ya tutmazsalar falan filan .. bu havaya girme sakın
Cok sevindim inslalah saglikla kucaginiza alirisiniz.biizm icinde cok dua edin..Hiç başka birşey kullanmadım. Macunu da düzenli kullanamadim. Hatta kilo aldım diye cok uzuluyordum. Bu ay olmaz mantar oldum diyordum. Çünkü denemeler cok azdı.
Macun yumurtlama zamanı bırakılıyor. Zaten şeffaf akıntı artıyor. 1 hafta kadar sürdü.
Son bir haftadır da sabahları aç karnına soğuk sıkım corekotu yagi ictim 1 tatli kasigi. Yorgunluga iyi geliyor diye.
Tatlı kafaya takmamak diyorlar ya hep cidden takmadim bu ay. Ve ve dedim allahtan ümit kesilmez diye. Ligde umutlu olun. Inşallah kucagimiza almayı da nasip eder Allah.
Canim cok dua ediyorum zaten. Inşallah sizin de en kısa zamanda olur. Cidden kafaya takmamak lazım.Cok sevindim inslalah saglikla kucaginiza alirisiniz.biizm icinde cok dua edin..
Amin canım inşallah bir ümit oldun dua edermisin banada bende istiyorum ve tüp için imkanım yok şuanHiç başka birşey kullanmadım. Macunu da düzenli kullanamadim. Hatta kilo aldım diye cok uzuluyordum. Bu ay olmaz mantar oldum diyordum. Çünkü denemeler cok azdı.
Macun yumurtlama zamanı bırakılıyor. Zaten şeffaf akıntı artıyor. 1 hafta kadar sürdü.
Son bir haftadır da sabahları aç karnına soğuk sıkım corekotu yagi ictim 1 tatli kasigi. Yorgunluga iyi geliyor diye.
Tatlı kafaya takmamak diyorlar ya hep cidden takmadim bu ay. Ve ve dedim allahtan ümit kesilmez diye. Ligde umutlu olun. Inşallah kucagimiza almayı da nasip eder Allah.
Düşük amh ile rapor çıkabiliyor. Rapor olmuyor mu ?Amin canım inşallah bir ümit oldun dua edermisin banada bende istiyorum ve tüp için imkanım yok şuan
Ben yaptırdım raporlaDüşük amh ile rapor çıkabiliyor. Rapor olmuyor mu ?
Bilmediğim için soruyorum rapor tek Sefer tedaviyi mi kapsıyor?Ben yaptırdım raporla